Elkészítés
A fűszereket összekeverjük, majd beledörzsöljük a csirkébe. A csirkemelleket sütőpapír közé tesszük, és egy nyújtófával kissé megütögetjük, hogy kilapuljanak. Grillserpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a csirkemellek mindkét oldalát néhány perc alatt barnára pirítjuk. Az avokádót félbevágjuk, kimagozzuk, és a húsát kiszedjük. A fokhagymát az avokádóhoz reszeljük, sóval, borssal ízesítjük. A koriandert apróra vágjuk és hozzáadjuk, valamint belenyomjuk a lime levét. Az egészet villával alaposan összetörjük. A salátakeverékhez morzsoljuk a fetát. Meglocsoljuk olívaolajjal és a lime levével, és egy csipet sóval ízesítjük. A kenyeret félbevágjuk, megkenjük az avokádós krémmel. A csirkemellet szeletekre vágjuk, és a szendvicsbe tesszük, a tetejét megszórjuk kevés aprított friss chilivel. Salátával tálaljuk.