Sült padlizsános kuszkusz saláta
Leírás
Összetevők
1 csomag Eisberg Az én salátám 80g
1 teáskanál római kömény
1 db kis méretű padlizsán
4 evőkanál olívaolaj
só, bors
50 g kuszkusz
só
1 evőkanál olívaolaj
Eisberg Oriental öntet
Elkészítés
Száraz, forró serpenyőben 1-2 perc alatt átpirítjuk a római köményt, majd hozzáadjuk az olívaolajat és beletesszük a kockára vágott padlizsánt. 6-7 perc alatt megpirítjuk, majd a végén sózzuk, borsozzuk. A kuszkuszhoz sóval ízesítjük, hozzáadunk egy evőkanál olívaolajat és felöntjük annyi forró vízzel, amennyi pont ellepi. Lefedjük és állni hagyjuk 10-12 percig. A padlizsánt összekeverjük a kuszkusszal és a salátával, majd Oriental öntettel meglocsolva tálaljuk.