Elkészítés
Főzzük meg a tojásokat. Közben az olívaolajjal kikent forró serpenyőben pirítsuk meg a hússzeletek mindkét oldalát, majd szeleteljük fel a csirkét. Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, kockázzuk fel az avokádót, a fetát és a főtt tojásokat, majd adjuk hozzá a felaprított hozzávalókat a salátához. Keverjük össze egy kis tálban az öntet hozzávalóit, öntsük rá a salátára, forgassuk át, majd aprított petrezselyemmel tálaljuk.
Dietetikusunk tanácsai
Húsvéthoz közeledve főszerepben a tojás, ami az egyik legősibb és legértékesebb táplálékunk. Amellett, hogy kiváló teljes értékű fehérjeforrás, jelentős vitamintartalommal is rendelkezik, a C-vitaminon kívül szinte az összes vitamin megtalálható benne.
Jó étvágyat, salátázzunk mindennap!
Shenker-Horváth Kinga