Sütőben sült csirkecomb coleslaw salátával
Leírás
Összetevők
1 cs Eisberg Puszta Mix
6 db csirke alsócomb
1 bögre zsemlemorzsa
2 db tojás
12 dkg finomliszt
1 bögre kukoricapehely
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 ek napraforgóolaj
2 dl kefir
1 ek méz
1 teáskanál mustár
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Elkészítés
A csirkecombokat megmossuk, megtöröljük, jó fél órát állni hagyjuk. Sózzuk, borsozzuk. A tojást felverjük, hozzáadjuk az olajat. A zsemlemorzsába beletörjük a kukoricapelyhet, majd a klasszikus módon - liszt, tojás, zsemlemorzsa - bepanírozzuk a combokat. Sütőrácsra tesszük őket, majd előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt készre sütjük őket. Közben elkészítjük a salátát - az öntet hozzávalóit kikeverjük, jól összedolgozzuk a salátával, majd fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek kicsit összeérjenek.