Csirkemájsaláta gránátalmával
Összetevők
1 cs Eisberg Verona Mix
1 közepes db vöröshagyma
40 dkg csirkemáj
római kömény ízlés szerint
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 citromból nyert reszelt citromhéj
1 ek olívaolaj
1 citromból nyert citromlé
4 ek olívaolaj
1 csipet só
bors ízlés szerint
1 db gránátalma
Elkészítés
A vöröshagymát apróra vágjuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, római köménnyel ízesítjük, majd lefedve pároljuk 10 percig. Levesszük a fedőt, és további 5 percig pirítjuk. Az olívaolajat összekeverjük a citromlével, egy csipet sóval és kevés frissen őrölt borssal. A gránátalmát kimagozzuk, és hozzáadjuk a magokat az öntethez. A salátakeveréket tálba szedjük, majd meglocsoljuk az öntettel, és a megpirított májjal együtt tálaljuk. Kevés citromhéjat reszelünk a tetejére.