Viczián Viktória
„Szépségkirálynőnek lenni többről szól,
mint sétálni egy kifutón…”

Egykori szépségkirálynőként, Viczián Viktória pontosan tudja, milyen fontos a jó forma megőrzése érdekében az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Az Eisberg Hungary Kft. lelkes nagykövete hasznos étkezési tippeket és érdekes kulisszatitkokat is megosztott velünk…

Az Eisberg természetes szépség nagykövete

Viczián Viktóriát édesanyja nevezte be élete első Anna-báljára, ahonnan egyenes út vezetett a Miss World Hungary közönségdíjasa és a Miss Earth Hungary I. udvarhölgye címig. 2017 óta azonban a népszerű modell már csak ritkán vállal szerepet ezen a területen, ugyanis elmondása szerint a külföldi versenyek sosem vonzották igazán, a csillogó felszín alatt pedig kőkemény munka zajlik, amit sokszor idegekkel is bírni kell.

– Anno a nagypapám sokat biztatott, hogy legyek bátor és vágjak bele a szépségiparba, mert szerinte a modellkedés nagyon jól megy nekem. Miután elhunyt, úgy éreztem, hogy tiszteletből is tovább kell haladnom ezen az úton – igaza volt. A Miss World Hungary hazánk talán legrangosabb szépségversenye, így nagyon büszke vagyok az eredményeimre, de ma már nem tudom elképzelni, hogy újra és újra megmérettessem magam. Kevesen tudják, de szépségkirálynőnek lenni többről szól, mint sétálni egy kifutón. Nemcsak fizikálisan, de mentálisan is komoly felkészülés előzi meg ezeket a versenyeket. Itt tanultam meg a kiállni magamért és erősnek lenni, hiszen jó adag önbizalom, valamint önismeret kell ahhoz, hogy jól teljesítsünk – meséli Viki, aki ma már az Eisberg Hungary Kft. lelkes nagykövetének számít.

Közös értékekre épít

Viki 5 évvel ezelőtt még csak távolról, a boltok polcairól ismerte az Eisberg márkát, de már az első tárgyalásuk alkalmával tudta: együtt kell dolgozniuk.

– Természetesen a konyhakész saláták piacán már akkor nagy névnek számított a vállalat, akinek első pillanattól fogva szimpatizáltam a missziójával. Mindketten elkötelezettek vagyunk az egészséges táplálkozás mellett, és hihetetlen szimpatikus volt számomra a cég szemléletmódja, az emberekhez való hozzáállása, és az az energia, amit a munkába nap mint nap beletesznek. Amikor felkértek, hogy legyek a márkanagykövetük, egy másodpercig sem kellett gondolkodnom: rögtön éreztem, hogy az Eisberg család része szeretnék lenni. Számomra az értékek mentén való gondolkodás mindennél előbbre való, ezért csak olyan partnerekkel dolgozom együtt, akik szintén így vélekednek.

Ahol az Eisberg, ott van Viki is

Az elmúlt évek során a két fél jó kapcsolata tovább mélyült, és számtalan Eisberg által támogatott rendezvényen találkozhattak Vikivel a lelkes salátarajongók.

– Többnyire műsorvezetőként segédkeztem olyan eseményeken, mint a FitBalance vagy a Gasztrofesztivál, illetve természetesen a közösségi médiában is segítek közelebb hozni az Eisberget a követőim számára. Legutóbb Az Ország Salátája kampányba és az ahhoz kapcsolódó nyereményjáték népszerűsítésébe kapcsolódtam be. Szimpatikus, hogy az Eisberg számára is kiemelten fontos a magyar gazdaság támogatása, hiszen termékeik hazai feldolgozásúak, és amikor csak lehet, magyar nyersanyagokat használnak.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Vedd a hazait! Védd a hazait! mozgalomhoz való csatlakozás, amit Viki is örömmel osztott meg követőivel.

Rohanós hétköznapok – egészségesen

Mondanunk sem kell, hogy egy modell számára milyen kiemelt fontossággal bír az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Viki – ennek jegyében – heti 3-4 alkalommal edz, amit szívesen kiegészít egy kis futással. Az étkezések terén pedig hasznos tippekkel is gazdagított minket.

– Az a trükköm, hogy sokszor eszem keveset, a köretet pedig mindig elfelezem és a másik részt salátára cserélem, így kevesebb szénhidrátot és több vitamint viszek be a szervezetembe, miközben nem terhelem meg a gyomromat sem. Az ételeim sztárja általában a csirke vagy a hal. Amikor süteményt készítek, akkor próbálom úgy megalkotni az édességet, hogy természetes édesítőket használjak a cukor helyett, illetve a finomított liszteket is teljes kiőrlésűre cserélem. Természetesen azért megnyugtatok mindenkit, hogy én is szoktam nassolni – ilyenkor pedig bűntudatom sincs, ugyanis szerintem a hosszú távon tartható diéták titka az, ha nem a nélkülözésre építenek – osztotta meg velünk Viki, aki szívesen kalandozik az ízek birodalmában is, ha épp ráér.

– Amikor nem sodornak el a zsúfolt hétköznapok, akkor örömmel kísérletezem a konyhában, és a receptjeimbe a salátákat is bele szoktam szőni. Azonban tudom, hogy milyen nehezek a pörgős időszakok, amikor komoly kihívás egészségesen étkezni. Ezekre az alkalmakra – az éppen aktuális kedvenc Eisberg termékemet – a Syrtaki görög salátatálat ajánlanám mindenkinek, mely komplett főfogás, és tökéletes, ha épp rohanok valahová, miközben szeretnék odafigyelni az egészséges étkezésre. A szuper saláta- és zöldségkeverékek mellett ráadásul érdemes próbára tenni az ízletes smoothie-kat is, amik szintén a személyes kedvenceim közé tartoznak – tudtuk meg Vikitől, aki biztosított róla, hogy a jövőben is azon fog dolgozni, hogy minél több emberrel ismertesse meg az egészséges életmód fontosságát.

Receptek

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest