Csábító görög ízutazás:
bemutatkozik a Syrtaki salátatál

Régóta készült már az Eisberg Hungary Kft. arra, hogy a húsimádóknak is kedvezzen a termékeivel, így idén július 27-én végre a boltok polcain debütálhatott a Syrtaki görög salátatál, mely fűszeres ízvilágával, tzatziki mártásával, omlós csirkehúsával és puha pitájával a mediterrán szigetekre repíti a fogyasztókat. Ismerjük meg jobban az új kedvencet és azokat, akik megalkották azt!

Táncot járnak az ízek

A gyros igazán népszerű ételnek számít Magyarországon. Nem csoda, hogy az Eisberg úgy döntött, egészségesebb köntösbe öltözteti és ennek mintájára készíti el az új salátatálját, ami a legismertebb görög táncról, a syrtakiról kapta a nevét. „A frissesség művészete” szlogen jegyében pedig az ízek is táncra perdülnek, és új kalandokra hívják a fogyasztókat.

Extra kihívás és harmóniateremtés

Egy termék bevezetése mindig tartogat kihívásokat, ezért utánajártunk, hogy milyen innovációs megoldásokra volt szükség az Eisbergnél ahhoz, hogy közönség elé léphessen az új salátatál. A kulisszatitkokat Tarnóczy Zoltán, termékfejlesztési vezető osztotta meg velünk, aki elmondta, hogy nap mint nap szigorú minőségbiztosítási követelményeknek kell megfelelniük.

„Szép feladat volt a Syrtaki görög salátatál bevezetése több szempontból is. A tervezés fázisa ezúttal több időt vett igénybe, hiszen teljesen új alapanyagokat kellett összhangba hozni ízvilág, elhelyezés és minőség szempontjából. Technológiai oldalról a termékfejlesztést megelőzte egy speciális helyiség kialakítása, ahol a beérkezett húsokat és allergéneket a termelés többi részétől elzártan tároljuk, készítjük elő és használjuk fel. Utána következhettek a belső tesztek, amikor főként az állagot, az ízeket helyeztük fókuszba, majd végül kiválasztottuk azt a beszállítót, akinek a terméke a legjobbnak bizonyult és egy külső laborban is bevizsgáltattuk az összetevőket. Végül gondoskodtunk arról, hogy a grafikusokkal karöltve elkészüljön a csomagolás is, melyen ezúttal a hagyományos görög vonal dominál ” – mesélte Tarnóczy Zoltán.

A minőség receptje a kiváló partner

Az Eisberg elkötelezett a minőség mellett, ezért csak olyan beszállítókkal dolgozik együtt, akik szintén magasra teszik a lécet, ha a nívó a tét. Így volt ez most is. Az izgalmas fűszerkeverékekért, a zamatos tzatziki mártásért és a finom pitáért a több tradicionális ételkülönlegességet forgalmazó Hellas Invest Kft. felel, míg a friss csirkehúst a 113 éve baromfitenyésztéssel foglalkozó Master Good Kft. garantálja.

Mesimeris Stavros, a Hellas Invest Kft. tulajdonosa soha nem enged a minőségből, ezért nagyon gondosan választja ki azokat a partnereket, akikkel együtt dolgozik, hiszen a görög élelmiszerek beszállítójaként ma már több nemzetközi konyhát is kiszolgálnak.

„Nagyon megválogatjuk, hogy milyen gyártókkal dolgozunk együtt, ugyanis számunkra a minőség elsődleges szempont: prémium termékeket adunk a vevőinknek, melyek egyenesen a mediterrán országból érkeznek. Az Eisberggel azonban már 6 évevel ezelőtt is zökkenőmentes volt a közös munka, és ez a Syrtaki görög salátatál fejlesztése során most sem változott. A Syrtaki görög salátával kapcsolatban is gondoskodtunk róla, hogy prémium termékeket adjunk a vásárlóknak, melyek egyenesen a mediterrán országból érkeznek. Ennek jegyében aA tzatziki mártás és a vastag, puha pita is az eredeti görög recept alapján készülnek.  A gyros fűszerkeverékünk összetevője titkos, de annyit azért elárulhatok, hogy a benne található oregánó is a görög hegyekből érkezik” – súgta meg nekünk Mesimeris Stravos, ügyvezető, aki reméli, hogy az Eisberggel karöltve, a jövőben is a legkiválóbb alapanyagokkal lephetik meg a vásárlóikatfogyasztókat.


Profizmus és hagyomány

Oláh Sándort, a piacvezető Master Good Kft. account managerét is felkerestük, akitől megtudtuk, hogy a két cég kapcsolata még viszonylag friss, mégis igazán gyümölcsöző az együttműködés.

„Körülbelül egy évvel ezelőtt lépett kapcsolatba egymással a két ügyvezető, az Eisberg oldaláról Gazsi Zoltán, illetve a miénkről Bárány László, akik hamar felismerték egymásban a profizmust, ami a munka során megmutatkozott. Mi felelünk azért, hogy a görög salátába szánt csirkehús minősége kifogástalan legyen és a gördülékeny közös együttműködésnek köszönhetően a jövőben igyekszünk még több terhet levenni az Eisberg válláról azzal, hogy már előre marináljuk a húsainkat, melyek GMO, vagyis Géntechnológiával Módosított Organizmustól mentesen készülnek. Nálunk a hagyomány és a minőség kéz a kézben jár, de nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra is” – árulta el nekünk Oláh Sándor, aki bízik benne, hogy a két vállalat jó kapcsolata a jövőben tovább erősödik.

Egy családként a siker felé

Az Eisberg oldaláról László Gábor, nyersanyag minőségbiztosítási mérnök mesélte el tapasztalatait, aki kiemelte, hogy a Syrtaki tál megalkotásakor az egyes összetevők beszállítóinak ugyanazoknak a szigorú követelményeknek kell megfelelniük, amelyeket a saláta termesztőkkel is szemben támasztanak.

„Szerencsére a gondosan megválasztott, professzionális beszállítói háttér következtében problémamentesen tudjuk garantálni a kimagasló Eisberg színvonalat. De nem csak cégen kívül, hanem azon belül is remek volt a közös munka. Örülök, hogy részese lehettem a folyamatnak, melyben a beszerzés, a sales, a minőségbiztosítás és a termelés megint összefogtak azért, hogy biztonságos és izgalmas új Eisberg terméket dobjanak a piacra.”

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest