Elkészítés
Egy nagy tálban keverjük össze a majonézt a cukorral, a borecettel és a tejföllel. Kóstoljuk, igazítsuk ízlésünkhöz egy kis ecettel vagy cukorral. A darabolt ananász konzervet csöpögtessük le, ha egész karikáink vannak, akkor negyedeljük a karikákat, majd minden negyed vágjunk további 4-5 darabba. Keverjük a tejfölös majonézhez az ananászdarabokat, majd forgassuk bele az Eisberg Vitamin mixet. Fél órára tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. Ez a mennyiség 2 főnek ideális, könnyű vacsora, de ha köretként tálaljuk, akkor 3-4 főnek is elegendő.
Eisberg tipp: Ezt az alapsalátát bátran gazdagíthatjuk almadarabokkal, szórhatunk a tetejére pirított dió darabokat vagy pirított bacon csíkokat. Bár jót tesz neki a hűtés, ha sokat áll, meglevesedik, és a saláta is veszít a ropogósságából. Ha előre akarunk dolgozni, akkor a saláta mixen kívül mindent keverjünk össze és így pihentessük a hűtőben, a friss salátát pedig csak tálaláskor keverjük hozzá.