Simply fresh

Simply fresh

Green Power

Pusztán saláta

Palya Bea

A frissesség művészete

Tovább

Szemrevaló falatok

Ütős mixek

Fresh&Gól

Csavarodj rá!

"A frissesség művészete"

"A frissesség művészete"

Vallja magáról a 25 éve hazánkban is sikerrel működő, konyhakész salátákat forgalmazó Eisberg Hungary Kft.

A gyáli üzem 3000 négyzetméteren, 200 munkatárs közreműködésével, profi osztályozó-, mosó-, szárító- és csomagoló berendezések segítségével állítja elő friss, ropogós termékeit. Egészséges, konyhakész, extra friss termékeket előállítani nagy kihívás és egyben nagy felelősség is, ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti élelmiszer-biztonsági előírásait és termékeit.

Bővebben

Prémium nyersanyag frissen a földekről...

A természet sokszínűsége a mi salátakeverékeinkben is tükröződik. Javarészt szabadföldi műveléssel és kíméletes módszerekkel termesztik őket partnereink, akikkel régóta együttműködünk. A hazai termelőket azért is kiemelten támogatjuk, mert ennek köszönhetően a mi szállítási útvonalaink is lerövidülnek. Ez a jól szervezett logisztikai rendszer garantálja Önnek a maximális frissességet.

Bővebben

Egészséges táplálkozás

Szereted a salátákat? Akkor könnyű lesz tartanod az egészséges étrendet. Ha ismered a táplálék piramist, akkor tudod, hogy szervezetünk számára a megfelelő étrendben fontos szerepet kapnak a zöldségek, gyümölcsök. Az egészséges étrend kialakításánál figyelj arra, hogy naponta háromszor egyél belőlük. Ez a javaslat könnyedén megfogadható, ha egy kicsit odafigyelsz, és megtalálod a legjobb recepteket, hogy ne váljon unalmassá a „réparopogtatás“.

Bővebben

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube