A modern gyártástechnológia és az elkötelezett munkatársak együttműködése tesz képessé minket a magas minőségű termékeink előállítására. Ehhez alaposságra és kézi munkára van szükség, mivel minden salátalevelet körültekintéssel kezelünk. Magyarországon több mint 200 kollégánk napi munkájukkal egész éven át garantálja, hogy a teljes termékválaszték megtalálható legyen az üzletek polcain a lehető legmagasabb minőségben.

Lelkes és jól képzett munkatársak

A helyi menedzsment-csapatunkkal együtt naponta 1400 Eisberg munkatársunk dolgozik Európa-szerte elkötelezetten azon, hogy konyhakész salátáink az Ön asztalára kerüljenek. Munkatársaink minden nap gondoskodnak az Eisberg minőségi sztenderd betartásáról. Támogatást és biztatást a tapasztalt helyi vezetőinktől, illetve a svájci szakembereinktől kapnak.

Pontosan meghatározott célok

Munkatársaink felelősségteljesen és lelkesen dolgoznak céljainknak megfelelően. A modern minőség-menedzsment és a legújabb technológiák támogatják őket ebben. A gyártási folyamat minden egyes lépését részletekbe menően szabványosítottuk és ellenőrzés alatt tartjuk. Az Eisberg minden munkaállomásán magáévá tette a svájciak minőségről vallott gondolkodásmódját, ami nem ismer kompromisszumot. Hisszük, hogy a jövőben is ez lesz a siker receptje Európában!

Haladó szellemiségű munkakörülmények

Az Eisberg csoportnál a munkatársak vannak a középpontban. A bennük rejlő potenciált és az erősségeiket a célkitűzéseknek és a pozíciójuknak megfelelően fejlesztjük. A képességeket és a kihívásokat egyensúlyban tartjuk. A fejlődő munkakörnyezetet rendszeresen ellenőrizzük és értékeljük előre tervezett ellenőrzések és tanúsítások során.

A nyílt kommunikáció a vállalati kultúra része

Az Eisberg nagy hangsúlyt fektet a kölcsönös tiszteletet biztosító csapatmunkára. A kommunikáció minden szinten nyíltan, őszintén és kritikusan folyik. Az aktuális folyamatokat és struktúrákat rendszeresen felülvizsgáljuk és továbbfejlesztjük.

25

ÁPR.

Győry Gábor - kiemeltügyfél-menedzser

Gábor számára meghatározó az ügyfél-elégedettség, mint mondja, ez felsőfokú vendéglátóipari végzettsége miatt jön, key account manager-ként is ez a legfontosabb a munkájában. Ma már úgy érzi, eleve elrendeltetett, hogy az Eisbergnél dolgozzon, mert itt tudja legjobban kibontakoztatni képességeit.

Tudjon meg többet
06

ÁPR.

Kovács Berta - kiemeltügyfél-menedzser

Berta bölcsészként végzett, magyar-történelem szakon. Ám hamar kiderült számára, hogy a pedagógiai pálya helyett a számok világa sokkal közelebb áll hozzá. Kereskedelmi végzettséget is szerzett, de mint mondja, pszichológiai ismereteit is remekül tudja kamatoztatni  az ügyfelekkel való tárgyalásokon. Mindig is szeretett emberekkel foglalkozni, már a pedagógiai pályában is ez vonzotta eredetileg, végül a kereskedelemben is megtalálta ezt a lehetőséget.

Tudjon meg többet
16

MÁRC.

Osgyán Anikó - területi képviselő

Anikó 12 éve érkezett egy zöldség-gyümölcs nagykereskedéstől. Akkoriban még két cégből állt az Eisberg magyarországi vállalata. Amikor Eisberg Hungary Kft néven egyesült a két cég, ő lett az első alkalmazott, amire a mai napig nagyon büszke. Univerzális munkaerőnek tartja magát, hiszen a vevőszolgálattól kezdve a számlázáson át a fuvarszervezésig sok területen dolgozott már.

Tudjon meg többet
02

MÁRC.

Szalai Judit - kereskedelmi vezető

2016-ban egy siófoki szakmai konferencián hallotta először beszélni az Eisberg vezetőjét. Gazsi Zoltán rendkívüli hatással volt rá, teljesen magával ragadta az előadó közvetlen személyisége és a mondanivalója is. Az Eisberg vezetője ugyanis egy álommunkahelyről beszélt, ahol erős bizalmi légkörben mindenki kreatívan kibontakoztathatja tudását. Judit azonnal érezte, hogy itt akar dolgozni.

Tudjon meg többet
16

FEBR.

Spielmann Laura - marketing vezető

Laura néhány nappal a 21. születésnapja előtt, lelkes gyakornokként került az Eisberghez, alig 27 évesen pedig marketing vezető lett. Azt mondja, a vállalatnál nőtt fel emberi és szakmai értelemben egyaránt.Gyakorlatilag véletlenül került a svájci tulajdonban lévő salátás céghez. Másodéves kereskedelem-marketing szakos egyetemistaként, felsőfokú német és középfokú angol nyelvtudással kereste gyakornoki helyét. Az akkori, gyakorlati helyekre vonatkozó szabályozás miatt nehezített pályán mozgott, a segítség végül nem várt helyről érkezett.

Tudjon meg többetVezetőink és kollégáink


Gazsi Zoltán
Gazsi Zoltán

Ügyvezető igazgató
Managing director

Pál Gyula

Ügyvezető igazgató helyettes és beszerzési vezető
Deputy managing director and head of Purchasing

Sziráki Brigitta

HR - közösségépítési vezető
HR leader

Tóth Gergely

Beszerző
Purchaser

Mecser Gábor

Beszerző
Purchaser

László Gábor

Nyersanyag minőségbiztosítási mérnök
RMQ engineer

Szalai Judit

Kereskedelmi vezető
Head of sales

Spielmann Laura

Marketing vezető
Head of Marketing

Kovács Berta

Kiemelt-ügyfél menedzser                                   Key account manager

Győry Gábor

Kiemeltügyfél-menedzser                                  Key account manager

Osgyán Anikó

ügyfél menedzser
account manager

Tüske Noémi

Vevőszolgálati vezető
Customer service leader

Fülöp Tamás

Vevőszolgálati asszisztens
Customer service assistant

Pásztorné Korodi Melinda

Vevőszolgálati asszisztens
Customer service assistant

Szász Bernadett

Vevőszolgálati asszisztens                   Customer service assistant

Deli András
Deli András

Termelési vezető
Production manager

Lukács István

Folyamatfejlesztési vezető és termelési vezető helyettes
Process development leader and deputy production manager

Szoboszlai Marianna

Pénzügyi vezető
Finance manager

Nyiratiné Fekete Magdolna

Bér,-Tb,-munkaügyi munkatárs
Pay-roll, HR assistant

Méhész András

Csoport szintű technikai vezető
Technical Manager - Eastern Europe

Kovács Gábor

Technikai vezető
Technical  manager

Takács Béla

CSB vezető - Eisberg csoport
CSB Consulting and Application Manager - Eisberg Group

Szelényi Andrea

Minőségirányítási vezető                                    Head of quality

Horváth Gabriella

Systemgastronomy minőségbiztosítási vezető és környezetvédelmi megbízott
Systemgastronomy quality manager and environmental representative

Tarnóczy Zoltán

Retail termékfeljesztési vezető
Retail product development leader

Somogyi Nóra

Belső minőségellenőrzési vezető                 Head of internal quality controller team

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest