A modern gyártástechnológia és az elkötelezett munkatársak együttműködése tesz képessé minket a magas minőségű termékeink előállítására. Ehhez alaposságra és kézi munkára van szükség, mivel minden salátalevelet körültekintéssel kezelünk. Magyarországon több mint 200 kollégánk napi munkájukkal egész éven át garantálja, hogy a teljes termékválaszték megtalálható legyen az üzletek polcain a lehető legmagasabb minőségben.
Lelkes és jól képzett munkatársak
A helyi menedzsment-csapatunkkal együtt naponta 1400 Eisberg munkatársunk dolgozik Európa-szerte elkötelezetten azon, hogy konyhakész salátáink az Ön asztalára kerüljenek. Munkatársaink minden nap gondoskodnak az Eisberg minőségi sztenderd betartásáról. Támogatást és biztatást a tapasztalt helyi vezetőinktől, illetve a svájci szakembereinktől kapnak.
Pontosan meghatározott célok
Munkatársaink felelősségteljesen és lelkesen dolgoznak céljainknak megfelelően. A modern minőség-menedzsment és a legújabb technológiák támogatják őket ebben. A gyártási folyamat minden egyes lépését részletekbe menően szabványosítottuk és ellenőrzés alatt tartjuk. Az Eisberg minden munkaállomásán magáévá tette a svájciak minőségről vallott gondolkodásmódját, ami nem ismer kompromisszumot. Hisszük, hogy a jövőben is ez lesz a siker receptje Európában!
Haladó szellemiségű munkakörülmények
Az Eisberg csoportnál a munkatársak vannak a középpontban. A bennük rejlő potenciált és az erősségeiket a célkitűzéseknek és a pozíciójuknak megfelelően fejlesztjük. A képességeket és a kihívásokat egyensúlyban tartjuk. A fejlődő munkakörnyezetet rendszeresen ellenőrizzük és értékeljük előre tervezett ellenőrzések és tanúsítások során.
A nyílt kommunikáció a vállalati kultúra része
Az Eisberg nagy hangsúlyt fektet a kölcsönös tiszteletet biztosító csapatmunkára. A kommunikáció minden szinten nyíltan, őszintén és kritikusan folyik. Az aktuális folyamatokat és struktúrákat rendszeresen felülvizsgáljuk és továbbfejlesztjük.

25
ÁPR.
Győry Gábor - kiemeltügyfél-menedzser
Gábor számára meghatározó az ügyfél-elégedettség, mint mondja, ez felsőfokú vendéglátóipari végzettsége miatt jön, key account manager-ként is ez a legfontosabb a munkájában. Ma már úgy érzi, eleve elrendeltetett, hogy az Eisbergnél dolgozzon, mert itt tudja legjobban kibontakoztatni képességeit.

06
ÁPR.
Kovács Berta - kiemeltügyfél-menedzser
Berta bölcsészként végzett, magyar-történelem szakon. Ám hamar kiderült számára, hogy a pedagógiai pálya helyett a számok világa sokkal közelebb áll hozzá. Kereskedelmi végzettséget is szerzett, de mint mondja, pszichológiai ismereteit is remekül tudja kamatoztatni az ügyfelekkel való tárgyalásokon. Mindig is szeretett emberekkel foglalkozni, már a pedagógiai pályában is ez vonzotta eredetileg, végül a kereskedelemben is megtalálta ezt a lehetőséget.

16
MÁRC.
Osgyán Anikó - területi képviselő
Anikó 12 éve érkezett egy zöldség-gyümölcs nagykereskedéstől. Akkoriban még két cégből állt az Eisberg magyarországi vállalata. Amikor Eisberg Hungary Kft néven egyesült a két cég, ő lett az első alkalmazott, amire a mai napig nagyon büszke. Univerzális munkaerőnek tartja magát, hiszen a vevőszolgálattól kezdve a számlázáson át a fuvarszervezésig sok területen dolgozott már.

02
MÁRC.
Szalai Judit - kereskedelmi vezető
2016-ban egy siófoki szakmai konferencián hallotta először beszélni az Eisberg vezetőjét. Gazsi Zoltán rendkívüli hatással volt rá, teljesen magával ragadta az előadó közvetlen személyisége és a mondanivalója is. Az Eisberg vezetője ugyanis egy álommunkahelyről beszélt, ahol erős bizalmi légkörben mindenki kreatívan kibontakoztathatja tudását. Judit azonnal érezte, hogy itt akar dolgozni.

16
FEBR.
Spielmann Laura - marketing vezető
Laura néhány nappal a 21. születésnapja előtt, lelkes gyakornokként került az Eisberghez, alig 27 évesen pedig marketing vezető lett. Azt mondja, a vállalatnál nőtt fel emberi és szakmai értelemben egyaránt.Gyakorlatilag véletlenül került a svájci tulajdonban lévő salátás céghez. Másodéves kereskedelem-marketing szakos egyetemistaként, felsőfokú német és középfokú angol nyelvtudással kereste gyakornoki helyét. Az akkori, gyakorlati helyekre vonatkozó szabályozás miatt nehezített pályán mozgott, a segítség végül nem várt helyről érkezett.
Vezetőink és kollégáink

Gazsi Zoltán
Ügyvezető igazgató
Managing director

Pál Gyula
Ügyvezető igazgató helyettes és beszerzési vezető
Deputy managing director and head of Purchasing

Sziráki Brigitta
HR - közösségépítési vezető
HR leader

Tóth Gergely
Beszerző
Purchaser

Mecser Gábor
Beszerző
Purchaser

László Gábor
Nyersanyag minőségbiztosítási mérnök
RMQ engineer

Szalai Judit
Kereskedelmi vezető
Head of sales

Spielmann Laura
Marketing vezető
Head of Marketing

Kovács Berta
Kiemelt-ügyfél menedzser Key account manager

Győry Gábor
Kiemeltügyfél-menedzser Key account manager

Osgyán Anikó
ügyfél menedzser
account manager

Tüske Noémi
Vevőszolgálati vezető
Customer service leader

Fülöp Tamás
Vevőszolgálati asszisztens
Customer service assistant

Pásztorné Korodi Melinda
Vevőszolgálati asszisztens
Customer service assistant

Szász Bernadett
Vevőszolgálati asszisztens Customer service assistant

Deli András
Termelési vezető
Production manager

Lukács István
Folyamatfejlesztési vezető és termelési vezető helyettes
Process development leader and deputy production manager

Szoboszlai Marianna
Pénzügyi vezető
Finance manager

Nyiratiné Fekete Magdolna
Bér,-Tb,-munkaügyi munkatárs
Pay-roll, HR assistant

Méhész András
Csoport szintű technikai vezető
Technical Manager - Eastern Europe

Kovács Gábor
Technikai vezető
Technical manager

Takács Béla
CSB vezető - Eisberg csoport
CSB Consulting and Application Manager - Eisberg Group

Szelényi Andrea
Minőségirányítási vezető Head of quality

Horváth Gabriella
Systemgastronomy minőségbiztosítási vezető és környezetvédelmi megbízott
Systemgastronomy quality manager and environmental representative

Tarnóczy Zoltán
Retail termékfeljesztési vezető
Retail product development leader

Somogyi Nóra
Belső minőségellenőrzési vezető Head of internal quality controller team