Újra Magyarországon küzdött a világ judo elitje

Július első hétvégéjén a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont a sportág egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének, amely egyben az olimpiai kvalifikáció egyik fontos állomása is. Több mint 30 ország legjobbjai mérték össze tudásukat Japántól az Egyesült Államokig, Kanadától Kínáig, de Dél-Amerikából és Afrikából is érkeztek sportolók. Az Eisberg tápláló salátákkal és frissítő zöld turmixszal járult hozzá a sportolók sikeréhez.

Magyarország erős csapattal képviseltette magát a Judo Grand Slam Hungary-n, a háromnapos verseny két érmet is hozott. Végh Zsombor élete első Grand Slam medálját, egy szépen csillogó bronzérmet szerzett a kőkemény 100 kg-os súlycsoportban, míg Pupp Réka rögtön a nyitó napon ellentmondást nem tűrve menetelt a döntőig, ahol végül a legfényesebb aranyéremmel örvendeztette meg a hazai közönséget.

A Magyar Judo Szövetség és az Eisberg Hungary Kft. együttműködése hosszú időre tekint vissza. Az idén 30 éves Eisberg számos sportrendezvényen jelenik meg salátás standjával. A cselgáncs versenyek abból a szempontból különlegesek, hogy itt nem a közönség, hanem maguk a sportolók kerülnek fókuszba. A fizikai és mentális szempontból is maximumon pörgő versenyzőknek a saláták és öntetek, a könnyű ebédnek is beillő komplett húsos, halas vagy vega salátatálak, valamint az örök kedvenc zöld turmix adnak plusz erőt.

A "Zöld Stand" ezúttal is a bemelegítő teremben kapott helyet, a kemény küzdelem után visszaérkezve a sportolók útja gyakran ide vezet először, hogy pótolják a tápanyagokat és a folyadékot. Az egyik kedvenc a Green Drink, amely az Eisberg által fejlesztett különleges smoothie. Friss salátakeverékből, banán, narancslé és víz hozzáadásával készül a helyszínen. Egyre nagyobb népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a két turmixgép egész nap pörgött, és legalább annyian álltak érte sorba, mint a szomszéd pultnál a kávéért.

Szecsei Szilárd, a Magyar Judo Szövetség és az Eisberg közötti kapcsolattartó azt mondja, a sportolók visszajelzéseiből az derül ki, hogy óriási támogatást jelent számukra egy-egy versenyen a saláták által nyújtott vitamin- és ásványianyag-pótlás, valamint az ízletes, mégis könnyű, tápláló falatok.

Fotók: Pánczél Andrea



Végh Zsombor a díjátadón, a bronzéremmel
Végh Zsombor a díjátadón, a bronzéremmel
Pupp Réka átveszi az aranyérmet
Pupp Réka átveszi az aranyérmet
Eisberg salátapult
Eisberg salátapult

További hírek

26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
22

DEC.

2023-ban is számtalan jó ügyet támogatott az Eisberg

A 2023-as év mindannyiunknak sok kihívást tartogatott, ám a vállalat ezek mellett is figyelmet fordított a számára fontos ügyekre és az ezeket képviselő szervezetekre. Az egészségmegőrzés, a kiegyensúlyozott táplálkozás vagy épp a fenntarthatóság olyan témák, amelyeket a vállalat a mindennapi működése során is szem előtt tart. Ezen értékek mentén több szervezet, alapítvány, sportoló és művész részesült támogatásban, hogy folytathassa munkáját, amellyel kicsit élhetőbb hellyé teszik a világot.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest