Újra Magyarországon küzdött a világ judo elitje

Július első hétvégéjén a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont a sportág egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének, amely egyben az olimpiai kvalifikáció egyik fontos állomása is. Több mint 30 ország legjobbjai mérték össze tudásukat Japántól az Egyesült Államokig, Kanadától Kínáig, de Dél-Amerikából és Afrikából is érkeztek sportolók. Az Eisberg tápláló salátákkal és frissítő zöld turmixszal járult hozzá a sportolók sikeréhez.

Magyarország erős csapattal képviseltette magát a Judo Grand Slam Hungary-n, a háromnapos verseny két érmet is hozott. Végh Zsombor élete első Grand Slam medálját, egy szépen csillogó bronzérmet szerzett a kőkemény 100 kg-os súlycsoportban, míg Pupp Réka rögtön a nyitó napon ellentmondást nem tűrve menetelt a döntőig, ahol végül a legfényesebb aranyéremmel örvendeztette meg a hazai közönséget.

A Magyar Judo Szövetség és az Eisberg Hungary Kft. együttműködése hosszú időre tekint vissza. Az idén 30 éves Eisberg számos sportrendezvényen jelenik meg salátás standjával. A cselgáncs versenyek abból a szempontból különlegesek, hogy itt nem a közönség, hanem maguk a sportolók kerülnek fókuszba. A fizikai és mentális szempontból is maximumon pörgő versenyzőknek a saláták és öntetek, a könnyű ebédnek is beillő komplett húsos, halas vagy vega salátatálak, valamint az örök kedvenc zöld turmix adnak plusz erőt.

A "Zöld Stand" ezúttal is a bemelegítő teremben kapott helyet, a kemény küzdelem után visszaérkezve a sportolók útja gyakran ide vezet először, hogy pótolják a tápanyagokat és a folyadékot. Az egyik kedvenc a Green Drink, amely az Eisberg által fejlesztett különleges smoothie. Friss salátakeverékből, banán, narancslé és víz hozzáadásával készül a helyszínen. Egyre nagyobb népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a két turmixgép egész nap pörgött, és legalább annyian álltak érte sorba, mint a szomszéd pultnál a kávéért.

Szecsei Szilárd, a Magyar Judo Szövetség és az Eisberg közötti kapcsolattartó azt mondja, a sportolók visszajelzéseiből az derül ki, hogy óriási támogatást jelent számukra egy-egy versenyen a saláták által nyújtott vitamin- és ásványianyag-pótlás, valamint az ízletes, mégis könnyű, tápláló falatok.

Fotók: Pánczél AndreaVégh Zsombor a díjátadón, a bronzéremmel
Végh Zsombor a díjátadón, a bronzéremmel
Pupp Réka átveszi az aranyérmet
Pupp Réka átveszi az aranyérmet
Eisberg salátapult
Eisberg salátapult

További hírek

08

JÚL.

„Ha a felnőtt jól van, a gyerek is jól van”

A 21. század pedagógusainak kihívásairól szólt az a szakmai nap, amelynek az Eisberg is támogatója volt. A Blum program lényege a pedagógusok jóllétének biztosítása, amelyet mentálhigiénés támogatással, valamint a szakmai kompetencia továbbfejlesztésével biztosít.  Önismeretet, összművészeti eszközöket és egy új szemléletet ad az óvodapedagógusoknak. Mert ha a felnőtt jól van, akkor a gyerek is jól van, ez a Blum program alapgondolata.

Tudjon meg többet
19

JÚN.

Szemünk fénye: Apa-napi fotózás és apás beszélgetés az Eisbergnél

Az Eisberg nem először hallatja hangját az apák ügyében. Támogatója volt a nagy sikerű, több százezer példányban megjelentetett Apa-füzetek sorozatnak, és rendszeresen segíti az Apa Akadémia tevékenységét is. 2022. június 11-én, a közelgő június 19-i apák napja tiszteletére „Szemünk fénye” fotózásra hívta minden dolgozóját és azok családtagjait.

Tudjon meg többet
17

JÚN.

“Az a lényeg, hogy el kell indulni”

Sikeresen teljesítette a maga elé tűzött célt az Eisberg-Grönland Expedíció: Rakonczay Gábor és párja, Vámos Nóra 30 nap és 5 óra alatt kelt át a világ legnagyobb szigetén, csaknem 600 kilométeren át húzva maguk után szánjaikat a hó és a jég birodalmában. Jegesmedvével nem találkoztak, de az út így sem volt veszélytelen. Az élmény viszont minden nehézségért kárpótolta őket, mondta érkezése után a két utazó.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest