Újra Magyarországon küzdött a világ judo elitje

Július első hétvégéjén a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont a sportág egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének, amely egyben az olimpiai kvalifikáció egyik fontos állomása is. Több mint 30 ország legjobbjai mérték össze tudásukat Japántól az Egyesült Államokig, Kanadától Kínáig, de Dél-Amerikából és Afrikából is érkeztek sportolók. Az Eisberg tápláló salátákkal és frissítő zöld turmixszal járult hozzá a sportolók sikeréhez.

Magyarország erős csapattal képviseltette magát a Judo Grand Slam Hungary-n, a háromnapos verseny két érmet is hozott. Végh Zsombor élete első Grand Slam medálját, egy szépen csillogó bronzérmet szerzett a kőkemény 100 kg-os súlycsoportban, míg Pupp Réka rögtön a nyitó napon ellentmondást nem tűrve menetelt a döntőig, ahol végül a legfényesebb aranyéremmel örvendeztette meg a hazai közönséget.

A Magyar Judo Szövetség és az Eisberg Hungary Kft. együttműködése hosszú időre tekint vissza. Az idén 30 éves Eisberg számos sportrendezvényen jelenik meg salátás standjával. A cselgáncs versenyek abból a szempontból különlegesek, hogy itt nem a közönség, hanem maguk a sportolók kerülnek fókuszba. A fizikai és mentális szempontból is maximumon pörgő versenyzőknek a saláták és öntetek, a könnyű ebédnek is beillő komplett húsos, halas vagy vega salátatálak, valamint az örök kedvenc zöld turmix adnak plusz erőt.

A "Zöld Stand" ezúttal is a bemelegítő teremben kapott helyet, a kemény küzdelem után visszaérkezve a sportolók útja gyakran ide vezet először, hogy pótolják a tápanyagokat és a folyadékot. Az egyik kedvenc a Green Drink, amely az Eisberg által fejlesztett különleges smoothie. Friss salátakeverékből, banán, narancslé és víz hozzáadásával készül a helyszínen. Egyre nagyobb népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a két turmixgép egész nap pörgött, és legalább annyian álltak érte sorba, mint a szomszéd pultnál a kávéért.

Szecsei Szilárd, a Magyar Judo Szövetség és az Eisberg közötti kapcsolattartó azt mondja, a sportolók visszajelzéseiből az derül ki, hogy óriási támogatást jelent számukra egy-egy versenyen a saláták által nyújtott vitamin- és ásványianyag-pótlás, valamint az ízletes, mégis könnyű, tápláló falatok.

Fotók: Pánczél AndreaVégh Zsombor a díjátadón, a bronzéremmel
Végh Zsombor a díjátadón, a bronzéremmel
Pupp Réka átveszi az aranyérmet
Pupp Réka átveszi az aranyérmet
Eisberg salátapult
Eisberg salátapult

További hírek

16

NOV.

Pink mix - Rózsaszín salátacsomaggal a mellrák ellen

Sikeres kampányt zárt az Eisberg Pink Mix salátája. Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek jegyében született meg tavaly a Pink Mix saláta- és zöldségkeverék, amellyel a vállalat a Mellrákinfo Egyesület munkáját támogatja.  Az Egyesület célkitűzése, hogy minél több nő (és férfi) figyelmét hívja fel a szűrés fontosságára, hiszen az időben felismert mellrák 95 százalékban gyógyítható. Az ismeretterjesztő és adománygyűjtő kampányhoz évről évre egyre többen csatlakoznak.

Tudjon meg többet
24

OKT.

Az állatok mellett a saláta is népszerű volt az Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján

Eseménydús napjuk volt az állatkert lakóinak október első vasárnapján, örökbefogadóik tettek náluk látogatást aznap. Az Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján az Eisberg Hungary Kft is képviseltette magát, egyrészt a kétéves tevelány, Izabella nevelőszülőjeként, másrészt kiállítóként. Az eseményt szervező Alapítvány a Budapesti Állatkertért idén 30 éves, akárcsak az Eisberg Hungary Kft, így közös születésnapi ünnepként is tekinthettek erre az alkalomra. Az Eisberg standjánál nagy sikerük volt a zöldségből faragott állatfiguráknak és a salátakóstolónak. A tombola nyertesei közül pedig többen is az Eisberg ajándékcsomagját vihették haza.

Tudjon meg többet
25

AUG.

A legerősebbeknek is kell a motiváció

Különleges, testet-lelket építő programban lehetett része mindazoknak, akik ott voltak az Eisberg-Erőműhely augusztusi rendezvényén. A vadonatúj gödöllői bázison szakmai fórum, élménybeszámoló és egy felszabadult közös edzés is várta a résztvevőket. Az Eisberg évek óta támogatja az Erőműhely tevékenységét és sportolóit, így a mostani alkalomra sem érkezett üres kézzel a vállalat vezetője. Ízletes salátatálakkal és egy népszerű újdonsággal, a Red drink smoothie-val frissíthette fel magát a zömmel sportolókból álló közönség.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest