Tégy az egészségedért, támogasd a Bátrakat!

Támogasd Te is a Bátor Tábor Alapítványt
Támogasd Te is a Bátor Tábor Alapítványt

Vásárolj online friss zöldségeket, gyümölcsöket és megrendeléseddel segíts beteg gyerekeknek! Az Eisberg Hungary évek óta támogatja a Bátor Tábort. Legújabb együttműködésükbe bevonták partnerüket, a VEGS & BAGS webshopot is. Ha ugyanis rajtuk keresztül vásárolsz Eisberg salátát és friss hozzávalókat, minden rendelés után 100 Ft-ot adományoz a cég a jótékonysági szervezetnek. Te egészséges ebédet, a Bátrak pedig anyagi segítséget kapnak további munkájukhoz.

Az Eisberg hat éve támogatja a Bátor Tábort és színesíti a gyerekek étrendjét. A súlyosan beteg kicsik tányérjára ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mi kerül. A táborokban a napi hatszori étkezés alkalmával próbálnak cukor- és sómentesen főzni, és minél több egészséges, rostban gazdag harapnivalót kínálni.

Az ínycsiklandó és változatos fogások elképzelhetetlenek lennének szezonális zöldségek és gyümölcsök nélkül. A friss ízeket szerencsére a kis Bátrak is értékelik. Kiderült, hogy a táborban még az is megeszi a zöldséget, aki otthon nem szokta. Így a közös kalandok sava-borsát a nevetés mellett az egészséges étrend adja.

„Két kérdés foglalkoztatott minket: hogyan tegyük változatosabbá a gyerekek étrendjét, illetve hogyan lehetne tiszta zöldséget tenni az asztalukra. Meghívást kaptunk az Eisberg gyáli üzemébe, ahol megnézhettük, hogyan készülnek a saláták. Ekkor kezdődött az együttműködésünk, és nagyon örültünk, hogy végre minőségi zöldséget kínálhatunk a gyerekeknek” – mesélte Vérten Zsófia, a Bátor Tábor vállalati adományszervezője.

Az Eisberg minden évben gyűjt a Bátraknak, most a megváltozott helyzethez alkalmazkodva online. Ha partnerüknél, a VEGS & BAGS webshopban vásárolsz salátát és friss hozzávalókat – amit Budapesten és környékén házhoz is szállítanak –, minden leadott rendelés után 100 Ft-tal támogatod az Alapítványt. Miközben megrendeled kedvenc Eisberg mixeidet és összeválogatod a friss alapanyagokat, jó ügyet is támogatsz.

A Bátor Tábor kollégáinak szívéhez nagyon közel áll az Eisberg Hungary ügyvezetője, Gazsi Zoltán is. Személyében ugyanis egy igazi filantrópot, nyitott embert ismertek meg, aki a munkáját szívből csinálja. A Bátrak egyik legjobb barátja és legstabilabb partnere lett az évek során, aki mindig ellátogat a családi rendezvényeikre, sőt még zöldségfaragót is küld, hogy a gyerekeket játékos formában nevelje egészségtudatosságra.

Öt évvel ezelőtt egy konferencián találkoztam Küllői Péterrel, a Bátor Tábor Alapítvány kuratóriumának elnökével. Meghívtam őket magunkhoz egy gyárlátogatásra, ahol örömmel nyugtázták, hogy nagyüzemben is lehet minőségi termékeket előállítani” – emlékezett vissza a kezdetekre Gazsi Zoltán. „Jótékonykodni is munka, energia. Érződik, hogy Küllői Péter az üzleti életből jött, ezért a Bátor Tábor szervezetét is profin építette fel. Esetükben teljesen biztos vagyok abban, hogy jó helyre kerül a pénz, a gyerekek profitálnak az adományokból” – tette hozzá az Eisberg Hungary vezetője.

Gazsi Zoltán szerint a Bátor Táborban található a legtöbb jó értékrendű ember egy négyzetméteren. Kiderült, hogy közvetlen környezetében, családtagjai és barátai között többen is önkéntesként segítenek a rendezvényeiken. Jótékonykodni azért szeret, mert mindig azt érzi, hogy ezzel ő jóval többet kap, mint amennyit segít. Az adok-kapok a jelenlegi együttműködésre is igaz, hiszen a Bátor Tábor sokat segít az Eisbergnek a nemrégiben elinduló online vásárlás népszerűsítésében.

Zöldségekből készült alkotások
Zöldségekből készült alkotások
Friss salátával még az ebéd is finomabb!
Friss salátával még az ebéd is finomabb!

További hírek

18

ÁPR.

Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása.

Tudjon meg többet
26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest