Mások is díjazzák a Bátor Salit!

Több okból is büszke az Eisberg a Bátor Salira. Ezúttal a termék promóciója kapott rangos díjat, a Trade Magazin által 15. alkalommal megrendezett „Az év legsikeresebb promóciója” versenyen élelmiszer kategóriában a harmadik helyezést érte el. A díjat a Promóciók Napján Hermann Zsuzsanna, a Trade Magazin ügyvezető-főszerkesztője adta át Spielmann Laurának, az Eisberg marketing vezetőjének. 

A Bátor Sali ötlete Gazsi Zoltántól, az Eisberg ügyvezetőjétől származik, a vidám, színes csomagolás megálmodója pedig Spielmann Laura volt.  Az ő nevéhez fűződik a promóció kitalálása is, ami a sales-csapattal és ügynökségi segítséggel valósult meg, a Bátor Tábor Alapítvány képviselőinek aktív közreműködésével. A salátakeverék nemcsak szemet gyönyörködtető, friss és ízletes, a vásárló annak tudatában élheti át az adományozás élményét, hogy részese lehet egy társadalmilag hasznos ügynek.

A Bátor Tábor küldetése, hogy visszaadja a súlyosan, krónikusan beteg gyerekeknek a felhőtlen gyermekkort, támogassa lelki egészségüket és hozzájáruljon ahhoz, hogy teljes életet élhessenek. A táborok 2001 óta több mint 15 000 résztvevőnek, beteg gyerekeknek és családtagjaiknak adtak bátorságot és erőt. Az Eisberg hetedik éve elkötelezett támogatója a Bátor Tábornak, többféle segítséget is nyújtva. A Bátor Sali igazi szívügye volt megálmodóinak. 

„Öröm ránézni a kész termékre. Az ablakkivágás egy napocska, ahol láthatjuk magát a salátát. Azt szimbolizálja, hogy a tábor felett mindig süt a nap" - így fogalmazott Spielmann Laura marketing vezető az új termék tavaly májusi bevezetésekor. Hozzátette: „Az Eisberg nem titkolt szándéka, hogy a legkisebbek számára is vonzó terméket kínáljon. A gyerekek egyre fogékonyabbak az egészséges étkezésre, de a vásárláskor a döntés a szülők kezében van. Ez a támogatás ösztönözheti őket arra, hogy megkóstoltassák a salátát a gyerekekkel, ha eddig nem tették. Így kétszeresen tesznek jót: segítik a Bátor Tábor működését, és a kicsik ízlése szerint válogatott, vitamindús zöldfélét tehetnek az asztalra.”

Az Eisberg minden csomag Bátor Sali megvásárlása után 5 forinttal segíti a Bátor Tábort. 2022-ben közel 110 ezer csomagot értékesítettek, ami 550 ezer forintos támogatást jelent. Ezen felül az Eisberg egész évben egészséges termékekkel látta el a tábort, ennek értéke meghaladta a 3,1 millió forintot. 

A Bátor Sali marketing szempontból is igazi sikernek számít. A Trade Magazin elismerése is azt bizonyítja, hogy a fogyasztó-központú stratégiák működnek a legjobban. 

További hírek

26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
22

DEC.

2023-ban is számtalan jó ügyet támogatott az Eisberg

A 2023-as év mindannyiunknak sok kihívást tartogatott, ám a vállalat ezek mellett is figyelmet fordított a számára fontos ügyekre és az ezeket képviselő szervezetekre. Az egészségmegőrzés, a kiegyensúlyozott táplálkozás vagy épp a fenntarthatóság olyan témák, amelyeket a vállalat a mindennapi működése során is szem előtt tart. Ezen értékek mentén több szervezet, alapítvány, sportoló és művész részesült támogatásban, hogy folytathassa munkáját, amellyel kicsit élhetőbb hellyé teszik a világot.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest