Kelet és Nyugat kapujában: selymesen gazdag ízvilágot rejt az Oriental salátaöntet

Prémium minőségű spanyol olívaolaj találkozása az izgalmas almaborecettel, a tokaji furmintból nyert borecettel, valamint a fűszeres keletet idéző korianderrel és a római köménymaggal? Mindez lehetséges az Eisberg Hungary Kft. és a Borecet Művek régi-új közös alkotásában: az Oriental dresszingben, mely nemcsak salátákhoz, hanem húspácokhoz és mártogatósokhoz is kiváló választás!

Régi kedvenc, új köntösben

Odafigyeléssel – a fogyasztói igényeket folyamatosan szem előtt tartva – fejlődni egyet jelent a sikerrel. Jól tudják ezt az Eisberg Hungary Kft.-nél is, ahol minden nap azon dolgoznak, hogy még többet adhassanak a vásárlóknak. Így került sor a Borecet Művekkel közösen megalkotott Oriental salátaöntet újragondolására is, melyet most – a fogyasztói élmény érdekében – még lágyabb receptúra alapján készítenek. Nagyobb szerepet kap az extra szűz olívaolaj, mely mesterien emeli ki az alma- és furmintecet savasságát – harmonikus fűszerezéssel kísérve.

Szalai Judit, az Eisberg kereskedelmi és marketingvezetője szerint azonban nem csak a sokoldalú felhasználhatósága, valamint finom íze teszi vonzó termékké az Oriental dresszinget…

– Igazi Jolly Jokernek számít az Oriental öntet, melyben összeér a keleti és a nyugati ízvilág. A termék nagy előnye, hogy – a zöldmixek izgalmassá tételén túl – mártogatósként és húspácként is remekül megállja a helyét. Utóbbinak pedig a grillszezon beköszöntével különösen nagy hasznát vehetjük a kerti sütögetéseknél. Ráadásul úgy frissítettük fel az öntetet, hogy közben megőriztük a kedvelt tulajdonságait: azaz a termék továbbra is mentes az adalékanyagoktól, a laktóztól, a gluténtől és a hozzáadott cukortól.

Közös értékek mentén

Minőség, egészség, kreativitás, természetesség – ezek a tulajdonságok nem csupán az Eisberg Hungary Kft.-t fémjelzik, hanem a Formanek Ferenc által alapított Borecet Műveket is. Nem meglepő, hogy a két cég hamar egymásra talált. Közös együttműködésük 2015-ben kezdődött, melyet örömmel elevenített fel Képíró Anita, a Borecet Művek ügyvezető igazgatója is:

– Gazsi Zoltánnal, az Eisberg ügyvezető igazgatójával az első perctől fogva megvolt köztünk az a fajta összhang, mely megalapozza a sikeres munkát. Ennek a közös partnerségnek a gyümölcse lett az Oriental salátaöntet megalkotása is – avatott be Anita, aki szerint nagy kihívás egy olyan termékkel piacra lépni, melynek fogyasztási szokása hazánkban még nem honosodott meg.

– A magyar gasztrokultúrának sajnos még nem szerves része az ecetfogyasztás, pedig egy nagyon egészséges élelmiszerről beszélünk, melynek élettani hatásai igazán kedvezőek. A minőségi ecetek jótékonyan befolyásolhatják a vércukorproblémákat, az emésztési zavarokat, a szív- és érrendszeri gondokat, de akár a vírusos megbetegedésekkel, fertőzésekkel is segíthetnek felvenni a harcot. Ez viszont csak akkor igaz, ha nem az iparilag előállított, kőolajszármazékból eredeztethető verziókat vásároljuk meg, hanem minőségi terméket választunk, ami gyümölcsalapú és mentes a tartósítószerektől, adalékanyagoktól. Ilyen az Oriental salátaöntet is, melynek minden cseppje igazi ízutazássá varázsolja az étkezéseket – próbálják csak ki!

További hírek

20

ÁPR.

Eisberg Grönland Expedíció

Nem mindennapi útra készül az extrém kalandjairól ismert Rakonczay Gábor és párja, Vámos Nóra. A kétfős csapat utánpótlás és külső segítség nélkül teljesíti a világ egyik legkeményebb ultratávú sarkvidéki kihívását, a 600 kilométeres Grönland-átkelést. Nóra lesz az első magyar nő, aki részt vesz egy ilyen szintű sarkvidéki expedícióban. A kihívásokkal teli, különleges utazás főtámogatója az Eisberg Hungary Kft.

Tudjon meg többet
31

MÁRC.

Gasztrohősök és saláták sikere a SIRHA-n

Fontos eseményen vett részt az Eisberg márciusban, a HUNGEXPO területén rendezték meg a közép-kelet-európai régió lefontosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítását, a SIRHA Budapestet. Az itt megtartott Fenntarthatósági konferencián hirdette ki a Felelős Gasztrohős Alapítvány az Eisberg támogatásával megvalósuló Gasztrohős Díj 2022 - Hazai körforgásban verseny díjazottjait.


Tudjon meg többet
22

MÁRC.

Ezúttal a segítőket bűvölték el Hajnóczy Soma és barátai

Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Ebben a páratlan élményben lehetett része annak a különleges közönségnek, amelynek tagjai meghívást kaptak az Illúzió mesterei című show-ra. Hajnóczy Soma az ország legjobb illuzionistáival és nemzetközi sztárvendégeivel kápráztatta el a nézőket, akik egy igazi, 21. századi, látványos és rendkívül szórakoztató produkció részesei lehettek. 

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest