Kelet és Nyugat kapujában: selymesen gazdag ízvilágot rejt az Oriental salátaöntet

Prémium minőségű spanyol olívaolaj találkozása az izgalmas almaborecettel, a tokaji furmintból nyert borecettel, valamint a fűszeres keletet idéző korianderrel és a római köménymaggal? Mindez lehetséges az Eisberg Hungary Kft. és a Borecet Művek régi-új közös alkotásában: az Oriental dresszingben, mely nemcsak salátákhoz, hanem húspácokhoz és mártogatósokhoz is kiváló választás!

Régi kedvenc, új köntösben

Odafigyeléssel – a fogyasztói igényeket folyamatosan szem előtt tartva – fejlődni egyet jelent a sikerrel. Jól tudják ezt az Eisberg Hungary Kft.-nél is, ahol minden nap azon dolgoznak, hogy még többet adhassanak a vásárlóknak. Így került sor a Borecet Művekkel közösen megalkotott Oriental salátaöntet újragondolására is, melyet most – a fogyasztói élmény érdekében – még lágyabb receptúra alapján készítenek. Nagyobb szerepet kap az extra szűz olívaolaj, mely mesterien emeli ki az alma- és furmintecet savasságát – harmonikus fűszerezéssel kísérve.

Szalai Judit, az Eisberg kereskedelmi és marketingvezetője szerint azonban nem csak a sokoldalú felhasználhatósága, valamint finom íze teszi vonzó termékké az Oriental dresszinget…

– Igazi Jolly Jokernek számít az Oriental öntet, melyben összeér a keleti és a nyugati ízvilág. A termék nagy előnye, hogy – a zöldmixek izgalmassá tételén túl – mártogatósként és húspácként is remekül megállja a helyét. Utóbbinak pedig a grillszezon beköszöntével különösen nagy hasznát vehetjük a kerti sütögetéseknél. Ráadásul úgy frissítettük fel az öntetet, hogy közben megőriztük a kedvelt tulajdonságait: azaz a termék továbbra is mentes az adalékanyagoktól, a laktóztól, a gluténtől és a hozzáadott cukortól.

Közös értékek mentén

Minőség, egészség, kreativitás, természetesség – ezek a tulajdonságok nem csupán az Eisberg Hungary Kft.-t fémjelzik, hanem a Formanek Ferenc által alapított Borecet Műveket is. Nem meglepő, hogy a két cég hamar egymásra talált. Közös együttműködésük 2015-ben kezdődött, melyet örömmel elevenített fel Képíró Anita, a Borecet Művek ügyvezető igazgatója is:

– Gazsi Zoltánnal, az Eisberg ügyvezető igazgatójával az első perctől fogva megvolt köztünk az a fajta összhang, mely megalapozza a sikeres munkát. Ennek a közös partnerségnek a gyümölcse lett az Oriental salátaöntet megalkotása is – avatott be Anita, aki szerint nagy kihívás egy olyan termékkel piacra lépni, melynek fogyasztási szokása hazánkban még nem honosodott meg.

– A magyar gasztrokultúrának sajnos még nem szerves része az ecetfogyasztás, pedig egy nagyon egészséges élelmiszerről beszélünk, melynek élettani hatásai igazán kedvezőek. A minőségi ecetek jótékonyan befolyásolhatják a vércukorproblémákat, az emésztési zavarokat, a szív- és érrendszeri gondokat, de akár a vírusos megbetegedésekkel, fertőzésekkel is segíthetnek felvenni a harcot. Ez viszont csak akkor igaz, ha nem az iparilag előállított, kőolajszármazékból eredeztethető verziókat vásároljuk meg, hanem minőségi terméket választunk, ami gyümölcsalapú és mentes a tartósítószerektől, adalékanyagoktól. Ilyen az Oriental salátaöntet is, melynek minden cseppje igazi ízutazássá varázsolja az étkezéseket – próbálják csak ki!

További hírek

26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
22

DEC.

2023-ban is számtalan jó ügyet támogatott az Eisberg

A 2023-as év mindannyiunknak sok kihívást tartogatott, ám a vállalat ezek mellett is figyelmet fordított a számára fontos ügyekre és az ezeket képviselő szervezetekre. Az egészségmegőrzés, a kiegyensúlyozott táplálkozás vagy épp a fenntarthatóság olyan témák, amelyeket a vállalat a mindennapi működése során is szem előtt tart. Ezen értékek mentén több szervezet, alapítvány, sportoló és művész részesült támogatásban, hogy folytathassa munkáját, amellyel kicsit élhetőbb hellyé teszik a világot.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest