Kelet és Nyugat kapujában: selymesen gazdag ízvilágot rejt az Oriental salátaöntet

Prémium minőségű spanyol olívaolaj találkozása az izgalmas almaborecettel, a tokaji furmintból nyert borecettel, valamint a fűszeres keletet idéző korianderrel és a római köménymaggal? Mindez lehetséges az Eisberg Hungary Kft. és a Borecet Művek régi-új közös alkotásában: az Oriental dresszingben, mely nemcsak salátákhoz, hanem húspácokhoz és mártogatósokhoz is kiváló választás!

Régi kedvenc, új köntösben

Odafigyeléssel – a fogyasztói igényeket folyamatosan szem előtt tartva – fejlődni egyet jelent a sikerrel. Jól tudják ezt az Eisberg Hungary Kft.-nél is, ahol minden nap azon dolgoznak, hogy még többet adhassanak a vásárlóknak. Így került sor a Borecet Művekkel közösen megalkotott Oriental salátaöntet újragondolására is, melyet most – a fogyasztói élmény érdekében – még lágyabb receptúra alapján készítenek. Nagyobb szerepet kap az extra szűz olívaolaj, mely mesterien emeli ki az alma- és furmintecet savasságát – harmonikus fűszerezéssel kísérve.

Szalai Judit, az Eisberg kereskedelmi és marketingvezetője szerint azonban nem csak a sokoldalú felhasználhatósága, valamint finom íze teszi vonzó termékké az Oriental dresszinget…

– Igazi Jolly Jokernek számít az Oriental öntet, melyben összeér a keleti és a nyugati ízvilág. A termék nagy előnye, hogy – a zöldmixek izgalmassá tételén túl – mártogatósként és húspácként is remekül megállja a helyét. Utóbbinak pedig a grillszezon beköszöntével különösen nagy hasznát vehetjük a kerti sütögetéseknél. Ráadásul úgy frissítettük fel az öntetet, hogy közben megőriztük a kedvelt tulajdonságait: azaz a termék továbbra is mentes az adalékanyagoktól, a laktóztól, a gluténtől és a hozzáadott cukortól.

Közös értékek mentén

Minőség, egészség, kreativitás, természetesség – ezek a tulajdonságok nem csupán az Eisberg Hungary Kft.-t fémjelzik, hanem a Formanek Ferenc által alapított Borecet Műveket is. Nem meglepő, hogy a két cég hamar egymásra talált. Közös együttműködésük 2015-ben kezdődött, melyet örömmel elevenített fel Képíró Anita, a Borecet Művek ügyvezető igazgatója is:

– Gazsi Zoltánnal, az Eisberg ügyvezető igazgatójával az első perctől fogva megvolt köztünk az a fajta összhang, mely megalapozza a sikeres munkát. Ennek a közös partnerségnek a gyümölcse lett az Oriental salátaöntet megalkotása is – avatott be Anita, aki szerint nagy kihívás egy olyan termékkel piacra lépni, melynek fogyasztási szokása hazánkban még nem honosodott meg.

– A magyar gasztrokultúrának sajnos még nem szerves része az ecetfogyasztás, pedig egy nagyon egészséges élelmiszerről beszélünk, melynek élettani hatásai igazán kedvezőek. A minőségi ecetek jótékonyan befolyásolhatják a vércukorproblémákat, az emésztési zavarokat, a szív- és érrendszeri gondokat, de akár a vírusos megbetegedésekkel, fertőzésekkel is segíthetnek felvenni a harcot. Ez viszont csak akkor igaz, ha nem az iparilag előállított, kőolajszármazékból eredeztethető verziókat vásároljuk meg, hanem minőségi terméket választunk, ami gyümölcsalapú és mentes a tartósítószerektől, adalékanyagoktól. Ilyen az Oriental salátaöntet is, melynek minden cseppje igazi ízutazássá varázsolja az étkezéseket – próbálják csak ki!

További hírek

25

AUG.

A legerősebbeknek is kell a motiváció

Különleges, testet-lelket építő programban lehetett része mindazoknak, akik ott voltak az Eisberg-Erőműhely augusztusi rendezvényén. A vadonatúj gödöllői bázison szakmai fórum, élménybeszámoló és egy felszabadult közös edzés is várta a résztvevőket. Az Eisberg évek óta támogatja az Erőműhely tevékenységét és sportolóit, így a mostani alkalomra sem érkezett üres kézzel a vállalat vezetője. Ízletes salátatálakkal és egy népszerű újdonsággal, a Red drink smoothie-val frissíthette fel magát a zömmel sportolókból álló közönség.

Tudjon meg többet
10

AUG.

A világ egyik legízletesebb olaja fűszerezi a Csicseri salátatálat

Partnerünk, a hidegen sajtolt olajok terén piacvezető Grapoila ismét több csillagot hozott el a világ legrangosabb élelmiszer-kóstoló versenyének számító Great Taste Awardsról. Az Eisberg Csicseri salátatálhoz kifejlesztett olajkeverék, a Grapoila-Eisberg Middle Eastern Salad Oil Mix két csillagot kapott, a versenyre nevezett harminc olaj között a pontszámok alapján a második helyen végzett.

Tudjon meg többet
19

JÚL.

Újra Magyarországon küzdött a világ judo elitje

Július első hétvégéjén a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont a sportág egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének, amely egyben az olimpiai kvalifikáció egyik fontos állomása is. Több mint 30 ország legjobbjai mérték össze tudásukat Japántól az Egyesült Államokig, Kanadától Kínáig, de Dél-Amerikából és Afrikából is érkeztek sportolók. Az Eisberg tápláló salátákkal és frissítő zöld turmixszal járult hozzá a sportolók sikeréhez.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest