Kelet és Nyugat kapujában: selymesen gazdag ízvilágot rejt az Oriental salátaöntet

Prémium minőségű spanyol olívaolaj találkozása az izgalmas almaborecettel, a tokaji furmintból nyert borecettel, valamint a fűszeres keletet idéző korianderrel és a római köménymaggal? Mindez lehetséges az Eisberg Hungary Kft. és a Borecet Művek régi-új közös alkotásában: az Oriental dresszingben, mely nemcsak salátákhoz, hanem húspácokhoz és mártogatósokhoz is kiváló választás!

Régi kedvenc, új köntösben

Odafigyeléssel – a fogyasztói igényeket folyamatosan szem előtt tartva – fejlődni egyet jelent a sikerrel. Jól tudják ezt az Eisberg Hungary Kft.-nél is, ahol minden nap azon dolgoznak, hogy még többet adhassanak a vásárlóknak. Így került sor a Borecet Művekkel közösen megalkotott Oriental salátaöntet újragondolására is, melyet most – a fogyasztói élmény érdekében – még lágyabb receptúra alapján készítenek. Nagyobb szerepet kap az extra szűz olívaolaj, mely mesterien emeli ki az alma- és furmintecet savasságát – harmonikus fűszerezéssel kísérve.

Szalai Judit, az Eisberg kereskedelmi és marketingvezetője szerint azonban nem csak a sokoldalú felhasználhatósága, valamint finom íze teszi vonzó termékké az Oriental dresszinget…

– Igazi Jolly Jokernek számít az Oriental öntet, melyben összeér a keleti és a nyugati ízvilág. A termék nagy előnye, hogy – a zöldmixek izgalmassá tételén túl – mártogatósként és húspácként is remekül megállja a helyét. Utóbbinak pedig a grillszezon beköszöntével különösen nagy hasznát vehetjük a kerti sütögetéseknél. Ráadásul úgy frissítettük fel az öntetet, hogy közben megőriztük a kedvelt tulajdonságait: azaz a termék továbbra is mentes az adalékanyagoktól, a laktóztól, a gluténtől és a hozzáadott cukortól.

Közös értékek mentén

Minőség, egészség, kreativitás, természetesség – ezek a tulajdonságok nem csupán az Eisberg Hungary Kft.-t fémjelzik, hanem a Formanek Ferenc által alapított Borecet Műveket is. Nem meglepő, hogy a két cég hamar egymásra talált. Közös együttműködésük 2015-ben kezdődött, melyet örömmel elevenített fel Képíró Anita, a Borecet Művek ügyvezető igazgatója is:

– Gazsi Zoltánnal, az Eisberg ügyvezető igazgatójával az első perctől fogva megvolt köztünk az a fajta összhang, mely megalapozza a sikeres munkát. Ennek a közös partnerségnek a gyümölcse lett az Oriental salátaöntet megalkotása is – avatott be Anita, aki szerint nagy kihívás egy olyan termékkel piacra lépni, melynek fogyasztási szokása hazánkban még nem honosodott meg.

– A magyar gasztrokultúrának sajnos még nem szerves része az ecetfogyasztás, pedig egy nagyon egészséges élelmiszerről beszélünk, melynek élettani hatásai igazán kedvezőek. A minőségi ecetek jótékonyan befolyásolhatják a vércukorproblémákat, az emésztési zavarokat, a szív- és érrendszeri gondokat, de akár a vírusos megbetegedésekkel, fertőzésekkel is segíthetnek felvenni a harcot. Ez viszont csak akkor igaz, ha nem az iparilag előállított, kőolajszármazékból eredeztethető verziókat vásároljuk meg, hanem minőségi terméket választunk, ami gyümölcsalapú és mentes a tartósítószerektől, adalékanyagoktól. Ilyen az Oriental salátaöntet is, melynek minden cseppje igazi ízutazássá varázsolja az étkezéseket – próbálják csak ki!

További hírek

16

NOV.

Idén is teljesítette küldetését a rózsaszín csomagolású saláta

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ennek jegyében alkotta meg három évvel ezelőtt az Eisberg Hungary Kft. a Pink mix saláta- és zöldségkeveréket, amellyel a vállalat a Mellrákinfó Egyesület munkáját támogatja. A rózsaszín csomagolású saláta minden évben októberben kerül a boltokba, hogy hírét vigye a mellrákszűrés fontosságának, hiszen a korai stádiumban felismert betegség az esetek többségében ma már gyógyítható.

Tudjon meg többet
03

OKT.

Marketing és kommunikációs vezetőt neveztek ki az Eisbergnél

Gál Judit kiskereskedelmi és szállodaipari szektorból érkezett vezetői tapasztalattal, Spielmann Laura, korábbi marketing vezető pedig nemzetközi feladatokat kapott.

Tudjon meg többet
27

SZEPT.

Életre szóló tudást kaptak a munkatársak az Eisberg Egészségprogramban

Fél év alatt összesen 69 kilót veszítettek súlyukból azok a fogyni vágyók, akik jelentkeztek az Eisberg támogatásával januárban elindult egészségprogramba. A módszert a Táplálkozástudományért Alapítvány dolgozta ki, amelyben dietetikus, személyi edző és gyógytornász segítette a munkatársak életmódváltását. A program célja az volt, hogy támogassa az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozási szokások kialakítását, meglévő krónikus betegségek esetén a megfelelő étrend betartását, valamint ráirányítsa a figyelmet a megfelleő testsúly és vázizomzat fontosságára. Az Eisberg az első olyan vállalat, amely az Alapítvány által kidolgozott programot biztosította munkatársainak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest