Fát fogadott örökbe az Eisberg

Gazsi Zoltán és Szalai Judit, Karácsony Gergely főpolgármesterrel
Gazsi Zoltán és Szalai Judit, Karácsony Gergely főpolgármesterrel

A Swisscham Hungary Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara 25 éve munkálkodik azon, hogy a két ország gazdasági és kereskedelmi együttműködése harmonikus legyen. E jeles alkalomból 25 fát ültetett a tagvállalatokkal és a Fővárosi Önkormányzattal karöltve a Népligetben. Az Eisberg Hungary Kft., mint a svájci anyavállalat hazai képviselője örömmel támogatta ezt a kezdeményezést, s fogadott örökbe egy díszcseresznyefát.

November 3-án, kedden a Swisscham jubileumi faültetésén az Eisberg Hungary Kft. részéről tiszteletét tette Gazsi Zoltán ügyvezető igazgató, aki egyben a Kamara elnökségi tagja is, valamint Szalai Judit, kereskedelmi vezető. A népligeti víztoronynál tartott eseményen felszólalt Dr. Béres István, a Kamara elnöke, Kocsis István, a Svájci Nagykövetség ideiglenes ügyvivője és Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is.

Mindhárman kiemelték az innováció fontosságát, amelyek meghatározzák egy vállalat, város és ország versenyképességét. Egyetértettek abban is, hogy a fenntarthatóság kérdését sem lehet megkerülni, amit a frissen elültetett fákkal szerettek volna szemléltetni. A munka oroszlánrészét a Főkert Nonprofit Zrt. munkatársai végezték, az adományozók jelképesen az utolsó adag földet lapátolhatták rá a gyökerekre, bízva abban, hogy a közös munka a jövőben is hatékony és termékeny lesz.

A csapat
A csapat
Fát fogadott örökbe az Eisberg
Fát fogadott örökbe az Eisberg

További hírek

25

JÚL.

Salátázással a saját egészségünkért és a magyar sportolókért

Ahogy a most hétvégén kezdődő Olimpiai Játékoknak, úgy az augusztus 28. és szeptember 8. között zajló Paralimpiai Játékoknak is Párizs ad otthont idén. A paralimpiára eddig 39 sportolónk kvalifikált. A magyar csapatot az Eisberg is támogatja: az új Sport Mix salátakeverék csomagolásán található matricával hívják fel a figyelmet a Magyar Paralimpiai Csapat változatos étrendjének támogatására és az egészséges táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás fontosságára.

Tudjon meg többet
10

JÚL.

Egészséges nyári táplálkozás: növényi zsírokkal a bikiniforma megőrzéséért

Az igazi forró nyár beköszöntével sokan törekednek egészségesebben táplálkozni, de a tévhitek ellenére nem szükséges teljesen mellőzni a zsírokat étrendünkből. A telített zsírok visszafogott fogyasztása ugyan jogos, de emellett előnyös a növényi zsírforrások, például olajos magvak, növényi olajok, valamint a halak beiktatása az étrendbe, mivel ezek telítetlen zsírsavakat tartalmaznak.

Tudjon meg többet
08

JÚL.

Harmadával több saláta fogyott a Salátázás Hónapján

A Salátázás Hónapja alatt 32%-kal nőtt az eladott Eisberg salátátakeverékek száma a tavalyi év azonos időszakához képest. Az Eisberg idén harmadszor indította el egészséges táplálkozásra ösztönző Salátázás Hónapja kampányát, mely a magyar háztartásokat célozta meg azzal az üzenettel, hogy a kész, mosott saláták, amellett, hogy finomak és egészségesek, praktikus megoldásként színesíthetik a napi étkezést. 

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest