Ezúttal a segítőket bűvölték el Hajnóczy Soma és barátai

Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Ebben a páratlan élményben lehetett része annak a különleges közönségnek, amelynek tagjai meghívást kaptak az Illúzió mesterei című show-ra. Hajnóczy Soma az ország legjobb illuzionistáival és nemzetközi sztárvendégeivel kápráztatta el a nézőket, akik egy igazi, 21. századi, látványos és rendkívül szórakoztató produkció részesei lehettek.  

Az Eisberg idén is kiemelt támogatója az Illúzió mesterei című előadás-sorozatnak. Tavaly az Országos Mentőszolgálat dolgozói vehettek részt a varázslatos estén. Ebben az évben azok az Eisberg által támogatott szervezetek kaptak meghívást, akik beteg gyerekek felépülését, utógondozását, tanulását segítik nap mint nap.

“Rendkívül hálásak vagyunk ezért a csodálatos estéért, és azért, hogy kicsit kikapcsolódhattunk a napi munkából”- mondta az előadás után Vérten Zsófia, a Bátor Tábor vállalati adományszervezője, aki azt is hozzátette, külön öröm számukra az Eisberg folyamatos, kitüntető figyelme és támogatása.

A Bátor Tábor mellett a Kórházsuli, a Szurikáta Alapítvány, a Heim Pál Gyermekkórház, a Bethesda kórház és a Táplálkozás Akadémia munkatársai és családtagjai kaptak meghívást az Eisberg jóvoltából a különleges estére.

“A lélekről is gondoskodni kell”

A főszervező idén is, az Etesd Nonprofit Közhasznú Kft volt. A szervezet a pandémia első hullámában jött létre, akkor még Etesd a dokit! néven. Ételt adni gondoskodás, ez a hitvallása a civil projektnek, amely kezdetben a frontvonalban helyt álló egészségügyi dolgozókat látta el minőségi, tápláló étellel.  Azóta olyan társadalmi szemléletformáló tevékenységeket folytatnak, amelyek az étkezés, a gasztronómia segítségével gyakorolhatnak pozitív hatást közösségre. Így kerültek kapcsolatba az Eisberggel, és nem volt kérdés, hogy a jótékony ügyek elkötelezett támogatójaként ismert cégvezető azonnal melléjük áll. A tavalyi sikeres este után idén is közösen teremtettek alkalmat arra, hogy örömet szerezzenek azoknak, akik nap mint nap önfeláldozó munkát végeznek mások érdekében.

„Azt valljuk, hogy nemcsak a testről, a lélekről is gondoskodni kell, ezért első ízben tavaly, és most idén is ezzel az előadással szeretnék megköszönni azoknak az önkénteseknek a munkáját, akik a beteg gyerekekkel foglalkoztak” – mondta az idei rendezvényről Serfőző Márta, az Etesd! társalapítója.

Hajnóczy Soma, a bűvészet kétszeres világbajnoka idén vadonatúj műsorral lepte meg a közönséget. A népszerű illuzionista előadásaival rendszeresen támogat jótékony ügyeket, ezért számára már a tavalyi, eső alkalommal is magától értetődő volt, hogy fellépésével támogatja a kezdeményezést.

“Természetesen magam is bármikor segítek, és úgy érzem, hogy az ismertséggel együtt kéz a kézben jár a felelősségvállalás, amit, ha okosan használunk fel, akkor új lehetőségeket teremthetünk. Sokat kaptam az élettől, amit ilyen módon is szeretnék visszaadni.”

Segíteni a nehézségek ellenére

Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezető igazgatója a meglepetés-előadás kapcsán azt mondta: “Az Etesd, Hajnóczy Soma és az Eisberg úgy döntött, hogy az előadásokra idén azokat szeretnénk vendégül látni, akik a nehézségek ellenére töretlenül segítettek saját területükön az arra rászorulóknak. Rengeteg okuk lett volna, hogy feladják, de nem tették. Hosszú a meghívottak listája: Bátor Tábor, Kórházsuli, Szurikáta Alapítvány, Heim Pál és Bethesda kórház, Táplálkozás Akadémia, perinatális szaktanácsadók, szüléstámogató szakemberek, segítő pszichológusok. Örülünk, hogy eltöltöttek velünk egy különleges estét."

A bűvész-show-ra az Eisberg ahogy tavaly, idén is meghívta a saját dolgozóit és családtagjaikat, akik közül sokan örömmel vettek részt az illúzió mestereinek előadásán. 

További hírek

23

JAN.

Veganuár, sok salátával

Mikor lehetne igazán középpontban a saláta, ha nem januárban? Ebben a hónapban még a húsimádók is nagyobb kedvvel próbálnak ki egy-egy zöldséges fogást, hiszen a Veganuár épp erről szól: a növényi alapú táplálkozás népszerűsítéséről. A húsmentes étkezés egyre nagyobb teret hódít világszerte, a Veganuár program pedig arra ösztönzi a vállalkozó kedvűeket, hogy 30 napig próbálják ki az állati eredetű élelmiszerektől mentes étrendet, vagy legalább csökkentsék a húsfogyasztásukat. A zöldségfogyasztás növelésében segíthetnek a különböző salátafélék, amelyek változatossá és színessé varázsolhatják étkezéseinket.

Tudjon meg többet
20

DEC.

Az Eisbergre 2022-ben is lehetett számítani

Az Eisberg Hungary Kft. a nehéz gazdasági környezetet hozó 2022-es évben is megtalálta a módját annak, hogy miként segítsen számára fontos társadalmi ügyeket. Egészségügy, sport, kultúra – a közös értékrend mentén idén számos alapítvány, egyesület, sportoló és művész részesült a piacvezető salátaüzem támogatásában.

Tudjon meg többet
16

NOV.

Pink mix - Rózsaszín salátacsomaggal a mellrák ellen

Sikeres kampányt zárt az Eisberg Pink Mix salátája. Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek jegyében született meg tavaly a Pink Mix saláta- és zöldségkeverék, amellyel a vállalat a Mellrákinfo Egyesület munkáját támogatja.  Az Egyesület célkitűzése, hogy minél több nő (és férfi) figyelmét hívja fel a szűrés fontosságára, hiszen az időben felismert mellrák 95 százalékban gyógyítható. Az ismeretterjesztő és adománygyűjtő kampányhoz évről évre egyre többen csatlakoznak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest