Ezúttal a segítőket bűvölték el Hajnóczy Soma és barátai

Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Ebben a páratlan élményben lehetett része annak a különleges közönségnek, amelynek tagjai meghívást kaptak az Illúzió mesterei című show-ra. Hajnóczy Soma az ország legjobb illuzionistáival és nemzetközi sztárvendégeivel kápráztatta el a nézőket, akik egy igazi, 21. századi, látványos és rendkívül szórakoztató produkció részesei lehettek.  

Az Eisberg idén is kiemelt támogatója az Illúzió mesterei című előadás-sorozatnak. Tavaly az Országos Mentőszolgálat dolgozói vehettek részt a varázslatos estén. Ebben az évben azok az Eisberg által támogatott szervezetek kaptak meghívást, akik beteg gyerekek felépülését, utógondozását, tanulását segítik nap mint nap.

“Rendkívül hálásak vagyunk ezért a csodálatos estéért, és azért, hogy kicsit kikapcsolódhattunk a napi munkából”- mondta az előadás után Vérten Zsófia, a Bátor Tábor vállalati adományszervezője, aki azt is hozzátette, külön öröm számukra az Eisberg folyamatos, kitüntető figyelme és támogatása.

A Bátor Tábor mellett a Kórházsuli, a Szurikáta Alapítvány, a Heim Pál Gyermekkórház, a Bethesda kórház és a Táplálkozás Akadémia munkatársai és családtagjai kaptak meghívást az Eisberg jóvoltából a különleges estére.

“A lélekről is gondoskodni kell”

A főszervező idén is, az Etesd Nonprofit Közhasznú Kft volt. A szervezet a pandémia első hullámában jött létre, akkor még Etesd a dokit! néven. Ételt adni gondoskodás, ez a hitvallása a civil projektnek, amely kezdetben a frontvonalban helyt álló egészségügyi dolgozókat látta el minőségi, tápláló étellel.  Azóta olyan társadalmi szemléletformáló tevékenységeket folytatnak, amelyek az étkezés, a gasztronómia segítségével gyakorolhatnak pozitív hatást közösségre. Így kerültek kapcsolatba az Eisberggel, és nem volt kérdés, hogy a jótékony ügyek elkötelezett támogatójaként ismert cégvezető azonnal melléjük áll. A tavalyi sikeres este után idén is közösen teremtettek alkalmat arra, hogy örömet szerezzenek azoknak, akik nap mint nap önfeláldozó munkát végeznek mások érdekében.

„Azt valljuk, hogy nemcsak a testről, a lélekről is gondoskodni kell, ezért első ízben tavaly, és most idén is ezzel az előadással szeretnék megköszönni azoknak az önkénteseknek a munkáját, akik a beteg gyerekekkel foglalkoztak” – mondta az idei rendezvényről Serfőző Márta, az Etesd! társalapítója.

Hajnóczy Soma, a bűvészet kétszeres világbajnoka idén vadonatúj műsorral lepte meg a közönséget. A népszerű illuzionista előadásaival rendszeresen támogat jótékony ügyeket, ezért számára már a tavalyi, eső alkalommal is magától értetődő volt, hogy fellépésével támogatja a kezdeményezést.

“Természetesen magam is bármikor segítek, és úgy érzem, hogy az ismertséggel együtt kéz a kézben jár a felelősségvállalás, amit, ha okosan használunk fel, akkor új lehetőségeket teremthetünk. Sokat kaptam az élettől, amit ilyen módon is szeretnék visszaadni.”

Segíteni a nehézségek ellenére

Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezető igazgatója a meglepetés-előadás kapcsán azt mondta: “Az Etesd, Hajnóczy Soma és az Eisberg úgy döntött, hogy az előadásokra idén azokat szeretnénk vendégül látni, akik a nehézségek ellenére töretlenül segítettek saját területükön az arra rászorulóknak. Rengeteg okuk lett volna, hogy feladják, de nem tették. Hosszú a meghívottak listája: Bátor Tábor, Kórházsuli, Szurikáta Alapítvány, Heim Pál és Bethesda kórház, Táplálkozás Akadémia, perinatális szaktanácsadók, szüléstámogató szakemberek, segítő pszichológusok. Örülünk, hogy eltöltöttek velünk egy különleges estét."

A bűvész-show-ra az Eisberg ahogy tavaly, idén is meghívta a saját dolgozóit és családtagjaikat, akik közül sokan örömmel vettek részt az illúzió mestereinek előadásán. 

További hírek

24

AUG.

Még zöldebb az Eisberg

Hamarosan a GREEN BRANDS védjegy logóját viselhetik az Eisberg Hungary Kft kiskereskedelmi forgalomba kerülő csomagolt friss saláta- és zöldségkeverékei.  A védjegy biztosítja, hogy a minősített márka valóban környezetbarát és fenntartható, ezzel hozzájárul a környezet, a természet és az éghajlat védelméhez, valamint az értékes természeti erőforrások megőrzéséhez. Az Eisberg hosszú évek óta elkötelezett ezen értékek iránt. Ennek a törekvésnek egyik elismerése az új védjegy is.

Tudjon meg többet
16

AUG.

Bronzérem születésnapra

Harmadik lett az Eisberg által támogatott Erőműhely csapata a 7. Ultra Tisza-tó versenyen. Hétfős csapatban teljesítették a váltót, amelyen a júliusi forróság ellenére bronzérmet érő időt futottak. Az egyesület idén lett 10 éves, és szinte a kezdetektől szorosan együttműködik az Eisberggel, közös elhivatottságuk az egészséges életmód népszerűsítése. Szecsei Szilárd, az egyesület vezetőedzője azt mondja, a saláták ezen a versenyen is erőt adtak a kitűnő teljesítményhez.

Tudjon meg többet
04

JÚL.

Sikerrel zárult a Salátázás Hónapja

Sokan még mindig úgy vélik, hogy az egyre népszerűbb salátafogyasztás valamiféle 20. századi fogyókúrás hóbort. Pedig a salátának valóságos történelme van.  Népszerűsége legalább az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, erről tanúskodnak a négyezer éves falfestmények. Ehhez képest nem is volt olyan rég, amikor 1939-ben egy chicagói étterem megnyitotta az első salátabárt. Szerte a világban májusban ünneplik a Nemzetközi Salátázás Hónapját, amelyhez az Eisberg második éve csatlakozott.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest