Ezúttal a segítőket bűvölték el Hajnóczy Soma és barátai

Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Ebben a páratlan élményben lehetett része annak a különleges közönségnek, amelynek tagjai meghívást kaptak az Illúzió mesterei című show-ra. Hajnóczy Soma az ország legjobb illuzionistáival és nemzetközi sztárvendégeivel kápráztatta el a nézőket, akik egy igazi, 21. századi, látványos és rendkívül szórakoztató produkció részesei lehettek.  

Az Eisberg idén is kiemelt támogatója az Illúzió mesterei című előadás-sorozatnak. Tavaly az Országos Mentőszolgálat dolgozói vehettek részt a varázslatos estén. Ebben az évben azok az Eisberg által támogatott szervezetek kaptak meghívást, akik beteg gyerekek felépülését, utógondozását, tanulását segítik nap mint nap.

“Rendkívül hálásak vagyunk ezért a csodálatos estéért, és azért, hogy kicsit kikapcsolódhattunk a napi munkából”- mondta az előadás után Vérten Zsófia, a Bátor Tábor vállalati adományszervezője, aki azt is hozzátette, külön öröm számukra az Eisberg folyamatos, kitüntető figyelme és támogatása.

A Bátor Tábor mellett a Kórházsuli, a Szurikáta Alapítvány, a Heim Pál Gyermekkórház, a Bethesda kórház és a Táplálkozás Akadémia munkatársai és családtagjai kaptak meghívást az Eisberg jóvoltából a különleges estére.

“A lélekről is gondoskodni kell”

A főszervező idén is, az Etesd Nonprofit Közhasznú Kft volt. A szervezet a pandémia első hullámában jött létre, akkor még Etesd a dokit! néven. Ételt adni gondoskodás, ez a hitvallása a civil projektnek, amely kezdetben a frontvonalban helyt álló egészségügyi dolgozókat látta el minőségi, tápláló étellel.  Azóta olyan társadalmi szemléletformáló tevékenységeket folytatnak, amelyek az étkezés, a gasztronómia segítségével gyakorolhatnak pozitív hatást közösségre. Így kerültek kapcsolatba az Eisberggel, és nem volt kérdés, hogy a jótékony ügyek elkötelezett támogatójaként ismert cégvezető azonnal melléjük áll. A tavalyi sikeres este után idén is közösen teremtettek alkalmat arra, hogy örömet szerezzenek azoknak, akik nap mint nap önfeláldozó munkát végeznek mások érdekében.

„Azt valljuk, hogy nemcsak a testről, a lélekről is gondoskodni kell, ezért első ízben tavaly, és most idén is ezzel az előadással szeretnék megköszönni azoknak az önkénteseknek a munkáját, akik a beteg gyerekekkel foglalkoztak” – mondta az idei rendezvényről Serfőző Márta, az Etesd! társalapítója.

Hajnóczy Soma, a bűvészet kétszeres világbajnoka idén vadonatúj műsorral lepte meg a közönséget. A népszerű illuzionista előadásaival rendszeresen támogat jótékony ügyeket, ezért számára már a tavalyi, eső alkalommal is magától értetődő volt, hogy fellépésével támogatja a kezdeményezést.

“Természetesen magam is bármikor segítek, és úgy érzem, hogy az ismertséggel együtt kéz a kézben jár a felelősségvállalás, amit, ha okosan használunk fel, akkor új lehetőségeket teremthetünk. Sokat kaptam az élettől, amit ilyen módon is szeretnék visszaadni.”

Segíteni a nehézségek ellenére

Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezető igazgatója a meglepetés-előadás kapcsán azt mondta: “Az Etesd, Hajnóczy Soma és az Eisberg úgy döntött, hogy az előadásokra idén azokat szeretnénk vendégül látni, akik a nehézségek ellenére töretlenül segítettek saját területükön az arra rászorulóknak. Rengeteg okuk lett volna, hogy feladják, de nem tették. Hosszú a meghívottak listája: Bátor Tábor, Kórházsuli, Szurikáta Alapítvány, Heim Pál és Bethesda kórház, Táplálkozás Akadémia, perinatális szaktanácsadók, szüléstámogató szakemberek, segítő pszichológusok. Örülünk, hogy eltöltöttek velünk egy különleges estét."

A bűvész-show-ra az Eisberg ahogy tavaly, idén is meghívta a saját dolgozóit és családtagjaikat, akik közül sokan örömmel vettek részt az illúzió mestereinek előadásán. 

További hírek

20

ÁPR.

Eisberg Grönland Expedíció

Nem mindennapi útra készül az extrém kalandjairól ismert Rakonczay Gábor és párja, Vámos Nóra. A kétfős csapat utánpótlás és külső segítség nélkül teljesíti a világ egyik legkeményebb ultratávú sarkvidéki kihívását, a 600 kilométeres Grönland-átkelést. Nóra lesz az első magyar nő, aki részt vesz egy ilyen szintű sarkvidéki expedícióban. A kihívásokkal teli, különleges utazás főtámogatója az Eisberg Hungary Kft.

Tudjon meg többet
31

MÁRC.

Gasztrohősök és saláták sikere a SIRHA-n

Fontos eseményen vett részt az Eisberg márciusban, a HUNGEXPO területén rendezték meg a közép-kelet-európai régió lefontosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítását, a SIRHA Budapestet. Az itt megtartott Fenntarthatósági konferencián hirdette ki a Felelős Gasztrohős Alapítvány az Eisberg támogatásával megvalósuló Gasztrohős Díj 2022 - Hazai körforgásban verseny díjazottjait.


Tudjon meg többet
23

FEBR.

Az Eisberg is beszáll az év Gasztrohős Díjas vendéglátóhelyeinek felkutatásába

A Felelős Gasztrohős Alapítvány az Eisberg támogatásával indít versenyt olyan felelősen innovatív vendéglátóhelyeknek, akiknél kiemelt szerepet kap a hazai alapanyagok használata. A Gasztrohős Díj 2022 - Hazai körforgásban versenyre jelentkezők a szakmai zsűri és a közönség elismerése mellett több mint 800.000 forint értékű hazai termékekből, alapanyagokból álló “zöldítő” ajándékcsomagért szállhatnak versenybe.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest