Ebben a mezőnyben a saláta sem kispályás

Új versenyző lépett pályára a Ferencvárosi TC – MOL Fehérvár meccsen, itt debütált a Fradi Sali, az Eisberg legfrissebb üdvöskéje. Stílusosan, zöld–fehér színekben mutatkozott be, és már a csomagolásával megdobogtatta a szurkolók szívét. Az ikonikus címer alatt a Fradi jelmondata olvasható: Erkölcs, Erő, Egyetértés, ami most még egy E-betűvel egészült ki, ez pedig az Egészség. Az ötödik E-betű pedig mi más lehetne, mint az Eisberg?

A Groupama Arénában nem először vendégszerepelt az Eisberg, a VIP-szurkolói zóna látogatói korábban is kóstolhatták már a cég zamatos salátáit.

– Ezúttal a nézőknek is érdemes volt labdába rúgni, mondja Spielmann Laura, az Eisberg marketingvezetője. A családi szektorban a játékos kedvűek különböző ajándékokért versenghettek, focilabdát, sípot és egyéb ajándéktárgyakat vihettek haza a legügyesebbek a kapura rúgás után. Ezek legalább olyan népszerűek voltak, mint a salátapulton kínált finomságok.

Zöld szív, zöld saláta

Az Eisberg és a Ferencvárosi Torna Club egyformán szívügyeként kezeli az egészségtudatos életmód népszerűsítését. A kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás fontosságát a fogyasztók és a szurkolók felé is rendszeresen kommunikálják, például az ilyen együttműködéssel.

A fenntarthatóság a másik terület, amely közös térfélre hozta a szereplőket. A Groupama Aréna a Zöld Aréna nevű projekttel kötelezte el magát a stadion fenntartható működtetése mellett. Mint reprezentatív felmérésükből kiderült, a témára van fogadókészség a szurkolóik körében is, hiszen 71 százalékuk szívesen olvas fenntarthatósággal kapcsolatos híreket, és vesz részt ilyen kezdeményezésekben.

Az Eisberg az első partnerek között volt, akik támogatták ezt a törekvést. Burján Szilárd, a Groupama Arénát üzemeltető SPORTFIVE Hungary Kft. szponzorációs és Zöld Aréna program menedzsere úgy fogalmaz, az Eisberg egyik alappillére ennek az edukációs folyamatnak, amellyel értéket közvetíthetnek a szurkolótábor számára.

Ezen a pályán mindenki nyer

Bár a szotyolát egyelőre aligha szorítják ki a salátalevelek a stadionból, a tradicionális megoldások mellett egészségesebb alternatívát is igyekszik megmutatni a szurkolótábornak a Groupama Aréna. A létesítmény szponzorációs és Zöld Aréna program menedzsere azt mondja, erre van nyitottság, a nézők ma már keresik a VIP-szektorban a salátaszigetet, és kifejezetten jól fogadták a vadonatúj Fradi Salit is.

Ahhoz, hogy valaki megkóstolhassa a csupazöld salátakeveréket, amely endíviából, jégsalátából, frizé salátából és kínai kelből áll, nem kell megvárnia a következő rangadót. A Fradi Sali az Eisberg és az FTC közös partnerénél, a Penny Market üzleteiben kapható.

További hírek

25

AUG.

A legerősebbeknek is kell a motiváció

Különleges, testet-lelket építő programban lehetett része mindazoknak, akik ott voltak az Eisberg-Erőműhely augusztusi rendezvényén. A vadonatúj gödöllői bázison szakmai fórum, élménybeszámoló és egy felszabadult közös edzés is várta a résztvevőket. Az Eisberg évek óta támogatja az Erőműhely tevékenységét és sportolóit, így a mostani alkalomra sem érkezett üres kézzel a vállalat vezetője. Ízletes salátatálakkal és egy népszerű újdonsággal, a Red drink smoothie-val frissíthette fel magát a zömmel sportolókból álló közönség.

Tudjon meg többet
10

AUG.

A világ egyik legízletesebb olaja fűszerezi a Csicseri salátatálat

Partnerünk, a hidegen sajtolt olajok terén piacvezető Grapoila ismét több csillagot hozott el a világ legrangosabb élelmiszer-kóstoló versenyének számító Great Taste Awardsról. Az Eisberg Csicseri salátatálhoz kifejlesztett olajkeverék, a Grapoila-Eisberg Middle Eastern Salad Oil Mix két csillagot kapott, a versenyre nevezett harminc olaj között a pontszámok alapján a második helyen végzett.

Tudjon meg többet
19

JÚL.

Újra Magyarországon küzdött a világ judo elitje

Július első hétvégéjén a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont a sportág egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének, amely egyben az olimpiai kvalifikáció egyik fontos állomása is. Több mint 30 ország legjobbjai mérték össze tudásukat Japántól az Egyesült Államokig, Kanadától Kínáig, de Dél-Amerikából és Afrikából is érkeztek sportolók. Az Eisberg tápláló salátákkal és frissítő zöld turmixszal járult hozzá a sportolók sikeréhez.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest