Ebben a mezőnyben a saláta sem kispályás

Új versenyző lépett pályára a Ferencvárosi TC – MOL Fehérvár meccsen, itt debütált a Fradi Sali, az Eisberg legfrissebb üdvöskéje. Stílusosan, zöld–fehér színekben mutatkozott be, és már a csomagolásával megdobogtatta a szurkolók szívét. Az ikonikus címer alatt a Fradi jelmondata olvasható: Erkölcs, Erő, Egyetértés, ami most még egy E-betűvel egészült ki, ez pedig az Egészség. Az ötödik E-betű pedig mi más lehetne, mint az Eisberg?

A Groupama Arénában nem először vendégszerepelt az Eisberg, a VIP-szurkolói zóna látogatói korábban is kóstolhatták már a cég zamatos salátáit.

– Ezúttal a nézőknek is érdemes volt labdába rúgni, mondja Spielmann Laura, az Eisberg marketingvezetője. A családi szektorban a játékos kedvűek különböző ajándékokért versenghettek, focilabdát, sípot és egyéb ajándéktárgyakat vihettek haza a legügyesebbek a kapura rúgás után. Ezek legalább olyan népszerűek voltak, mint a salátapulton kínált finomságok.

Zöld szív, zöld saláta

Az Eisberg és a Ferencvárosi Torna Club egyformán szívügyeként kezeli az egészségtudatos életmód népszerűsítését. A kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás fontosságát a fogyasztók és a szurkolók felé is rendszeresen kommunikálják, például az ilyen együttműködéssel.

A fenntarthatóság a másik terület, amely közös térfélre hozta a szereplőket. A Groupama Aréna a Zöld Aréna nevű projekttel kötelezte el magát a stadion fenntartható működtetése mellett. Mint reprezentatív felmérésükből kiderült, a témára van fogadókészség a szurkolóik körében is, hiszen 71 százalékuk szívesen olvas fenntarthatósággal kapcsolatos híreket, és vesz részt ilyen kezdeményezésekben.

Az Eisberg az első partnerek között volt, akik támogatták ezt a törekvést. Burján Szilárd, a Groupama Arénát üzemeltető SPORTFIVE Hungary Kft. szponzorációs és Zöld Aréna program menedzsere úgy fogalmaz, az Eisberg egyik alappillére ennek az edukációs folyamatnak, amellyel értéket közvetíthetnek a szurkolótábor számára.

Ezen a pályán mindenki nyer

Bár a szotyolát egyelőre aligha szorítják ki a salátalevelek a stadionból, a tradicionális megoldások mellett egészségesebb alternatívát is igyekszik megmutatni a szurkolótábornak a Groupama Aréna. A létesítmény szponzorációs és Zöld Aréna program menedzsere azt mondja, erre van nyitottság, a nézők ma már keresik a VIP-szektorban a salátaszigetet, és kifejezetten jól fogadták a vadonatúj Fradi Salit is.

Ahhoz, hogy valaki megkóstolhassa a csupazöld salátakeveréket, amely endíviából, jégsalátából, frizé salátából és kínai kelből áll, nem kell megvárnia a következő rangadót. A Fradi Sali az Eisberg és az FTC közös partnerénél, a Penny Market üzleteiben kapható.

További hírek

18

ÁPR.

Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása.

Tudjon meg többet
26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest