Az Év Leginspirálóbb Vezetője Gazsi Zoltán

A díjat először ítélte oda a PwC Magyarország 267 hazai vezérigazgató véleménye alapján. Az idén megalapított kitüntetéssel olyan hazai cégvezetőt ismernek el, akire a magyarországi felső vezetők példaképként tekintenek. Elsőként Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezetője érdemelte ki a díjat, amelyet február 8-án a Magyar Zene Házában vett át Lőcsei Tamástól, a PwC Magyarország ügyvezetőjétől a Vezérigazgatói Felmérés eredményeit bemutató eseményen.

A PwC Magyarország idén tizenkettedik alkalommal kérdezte meg személyes interjúk formájában a hazai vállalatvezetőket arról, hogyan látják a jövőt, a gazdasági környezetet, saját üzleti helyzetüket, illetve milyen kockázatoktól tartanak és ezekre milyen stratégiai, szervezeti válaszokat formálnak.

A 2022 októbere és decembere között zajló felmérés során idén először arról is nyilatkozhattak az első számú döntéshozók, hogy vezetői feladataik során kit tartanak Magyarország leginspirálóbb vezetőjének. A kutatásban részt vevő 267 cégvezető válaszai alapján Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója nyerte a 2022 Leginspirálóbb Vezetője Díjat. Az elismerés létrehozásával a PwC célja minél szélesebb körrel megismertetni az üzleti eredmények mellett a követendő cégkultúra építésére is hangsúlyt fektető vezetőket, akik példaként szolgálhatnak igazgatótársaik előtt.

Gazsi Zoltán azért is tartja különösen értékesnek a díjat, mert a vállalatvezetők személyes élményeik alapján tartották erre érdemesnek. Az Eisberg ügyvezetője azt mondja, a jó vezető ismérve az, hogy szereti az embereket. A belső motivációban hisz a külső kontroll helyett, vezetéssel kapcsolatos gondolatait rendszeresen megosztja közösségi oldalán és podcastjaiban. A díj kapcsán így fogalmazott:

“A világ mindig hullámzó volt, és ilyen is marad. A növekedéseket válságok tarkítják, eső után kisüt a nap. Csak a mi hozzáállásunkon múlik, melyik szakaszra hogyan tekintünk. Hiszem, hogy vezetőként legnagyobb felelősségünk, hogy munkájukat szerető, szakmájukhoz értő kollégáinknak olyan biztonságos, inspiratív környezetet teremtsünk, melyben az út minden szakaszát egyénileg és közösségben is élvezni tudják. Az eredmény pont az lesz, ami a helyzetből kihozható.”

Gazsi Zoltán a PwC Magyarország által készített videóban bővebben is beszél vezetői hitvallásáról. 

A Vezérigazgatói Felmérés eredményei a PwC Magyarország oldalán érhetők el.További hírek

16

MÁRC.

Osgyán Anikó - területi képviselő

Anikó 12 éve érkezett egy zöldség-gyümölcs nagykereskedéstől. Akkoriban még két cégből állt az Eisberg magyarországi vállalata. Amikor Eisberg Hungary Kft néven egyesült a két cég, ő lett az első alkalmazott, amire a mai napig nagyon büszke. Univerzális munkaerőnek tartja magát, hiszen a vevőszolgálattól kezdve a számlázáson át a fuvarszervezésig sok területen dolgozott már.

Tudjon meg többet
08

MÁRC.

„Csak rajtam áll, mit tudok beleadni” – Fodor Amira, a karate üdvöskéje

Amira nyolc éves volt, amikor az öccsét kísérve először járt karate edzésen. Az élmény annyira megfogta, hogy ott ragadt. Egy év múlva már utánpótlás versenyeken indult, 10 évesen megszerezte első magyar bajnoki címét. Most 15 éves, a világranglistán korosztályában az előkelő ötödik helyen jegyzik. Fodor Amirát, a KSI versenyzőjét 2022 augusztusa óta az Eisberg is támogatja.

Tudjon meg többet
02

MÁRC.

Szalai Judit - kereskedelmi vezető

2016-ban egy siófoki szakmai konferencián hallotta először beszélni az Eisberg vezetőjét. Gazsi Zoltán rendkívüli hatással volt rá, teljesen magával ragadta az előadó közvetlen személyisége és a mondanivalója is. Az Eisberg vezetője ugyanis egy álommunkahelyről beszélt, ahol erős bizalmi légkörben mindenki kreatívan kibontakoztathatja tudását. Judit azonnal érezte, hogy itt akar dolgozni.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest