Az Év Leginspirálóbb Vezetője Gazsi Zoltán

A díjat először ítélte oda a PwC Magyarország 267 hazai vezérigazgató véleménye alapján. Az idén megalapított kitüntetéssel olyan hazai cégvezetőt ismernek el, akire a magyarországi felső vezetők példaképként tekintenek. Elsőként Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezetője érdemelte ki a díjat, amelyet február 8-án a Magyar Zene Házában vett át Lőcsei Tamástól, a PwC Magyarország ügyvezetőjétől a Vezérigazgatói Felmérés eredményeit bemutató eseményen.

A PwC Magyarország idén tizenkettedik alkalommal kérdezte meg személyes interjúk formájában a hazai vállalatvezetőket arról, hogyan látják a jövőt, a gazdasági környezetet, saját üzleti helyzetüket, illetve milyen kockázatoktól tartanak és ezekre milyen stratégiai, szervezeti válaszokat formálnak.

A 2022 októbere és decembere között zajló felmérés során idén először arról is nyilatkozhattak az első számú döntéshozók, hogy vezetői feladataik során kit tartanak Magyarország leginspirálóbb vezetőjének. A kutatásban részt vevő 267 cégvezető válaszai alapján Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója nyerte a 2022 Leginspirálóbb Vezetője Díjat. Az elismerés létrehozásával a PwC célja minél szélesebb körrel megismertetni az üzleti eredmények mellett a követendő cégkultúra építésére is hangsúlyt fektető vezetőket, akik példaként szolgálhatnak igazgatótársaik előtt.

Gazsi Zoltán azért is tartja különösen értékesnek a díjat, mert a vállalatvezetők személyes élményeik alapján tartották erre érdemesnek. Az Eisberg ügyvezetője azt mondja, a jó vezető ismérve az, hogy szereti az embereket. A belső motivációban hisz a külső kontroll helyett, vezetéssel kapcsolatos gondolatait rendszeresen megosztja közösségi oldalán és podcastjaiban. A díj kapcsán így fogalmazott:

“A világ mindig hullámzó volt, és ilyen is marad. A növekedéseket válságok tarkítják, eső után kisüt a nap. Csak a mi hozzáállásunkon múlik, melyik szakaszra hogyan tekintünk. Hiszem, hogy vezetőként legnagyobb felelősségünk, hogy munkájukat szerető, szakmájukhoz értő kollégáinknak olyan biztonságos, inspiratív környezetet teremtsünk, melyben az út minden szakaszát egyénileg és közösségben is élvezni tudják. Az eredmény pont az lesz, ami a helyzetből kihozható.”

Gazsi Zoltán a PwC Magyarország által készített videóban bővebben is beszél vezetői hitvallásáról. 

A Vezérigazgatói Felmérés eredményei a PwC Magyarország oldalán érhetők el.



További hírek

18

ÁPR.

Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása.

Tudjon meg többet
26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest