Tartósítószer mentes, vitamindús frissítők mindig kéznél!

A tökéletes frissítő nemcsak hidratál, hanem energiával is feltölt. Ráadásul ha annyira tápláló, hogy még a tízórait vagy éppen az uzsonnát is ki tudjuk váltani vele, az külön öröm. Az Eisberg trópusi gyümölcsös és chia maggal gazdagított smoothie-ja, illetve gyömbérrel fűszerezett zöldség- és gyümölcsleve éppen ilyen.


A smoothie-k egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen. A gyümölcsök önmagukban is frissítőek és nagyon egészségesek, ám mixelve még inkább. Az Eisberg júniustól elérhető, vadonatúj három vegán itala természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószert, csak napérlelte gyümölcsöket és roppanós zöldségeket. Ráadásul maximálisan a „kényelmünket” szolgálják, hiszen készen kapjuk a palackba zárt finomságokat, nem kell a turmix elkészítésével hosszú perceken keresztül bíbelődnünk.Az egészségtudatos táplálkozás elkötelezett híve vagy és emellett szereted a praktikus megoldásokat? Akkor neked találták ki a trópusi, chia magos smoothie-t, illetve a zöldséges juice-t. Az édes ízvilágot hozó Eisberg Tropical Smoothie almából, mangóból, banánból és maracujából készült, az Eisberg Chia Smoothie az előbbi összetevőkön kívül a superfood-ként ismert chia maggal lett kiegészítve, míg az Eisberg Veggie Juice alma, cékla, sárgarépa, gránátalma, citrom keveréke, gyömbér fűszerezéssel.Szalai Judit, az Eisberg értékesítési vezetője szívből ajánlja ezeket a kellemes ízvilágú és vitaminnal teli gyümölcsös italokat, hiszen amellett, hogy erősítik az immunrendszerünket, még frissítenek is. Így legyen tél vagy nyár, a smoothie-k és a juice bármelyik évszakban tökéletes választás. A smoothie-k hidegen préselt technológiával és olyan speciális eljárással készülnek (High Hydrostatic Pressure, HHP), melynek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik a gyümölcsök, zöldségek ízét és vitamintartalmát.A „simply fresh” elvnek megfelelően a Tropical, a Chia Smoothie és a Veggie Juice tisztán csak zöldségekből és gyümölcsökből áll, a mixeket a sokak által legkedveltebb párosítások alkotják. Így születtek meg azok az ízletes, vitaminokban és ásványi anyagokban bővelkedő finomságok, melyek pillanatok alatt a kedvenceid lesznek. A 250 ml-es palackokban 100 %-ban természetes italt találunk, amely nem tartalmaz tartósítószert, semmiféle adalékanyagot, színezék és hozzáadott cukor nélkül készült. Keresd őket júniustól az üzletek polcain!


Tudtad?


A Eisberg vegán gyümölcsturmixok és zöldséglé különlegessége, hogy az eltarthatóság növeléséhez a konvencionális hőkezelési technológiák helyett, amelyeket a legtöbb gyümölcslé tartósításához használnak, egy úgynevezett HHP (High Hydrostatic Pressure) eljáráson esnek át. A magas nyomás hatására a mikroorganizmusok és az enzimek inaktiválódnak anélkül, hogy a termék elveszítené az aromaanyagát és tápértékét. Ez azt jelenti, hogy a smoothie és juice íze, színe, aromája és vitamintartalma közel olyan, mint a frissen facsarté.


Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest