Összetevők

1 csomag Eisberg Bolero mix
1 csomag Eisberg madársaláta
1 db narancs
1 narancsból nyert narancslé
1 közepes db lilahagyma
0,25 közepes db édeskömény
0,5 dl olívaolaj
1 csipet só
bors ízlés szerint (frissen őrölt)
3 ek olívaolaj
1 teáskanál méz

Elkészítés

A narancsot meghámozzuk és kifilézzük. A másik narancs levét kicsavarjuk, és összekeverjük az olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk. A lilahagymát vékony karikákra vágjuk, és a felkockázott narancshoz adjuk. Az egészet leöntjük az olívaolajos öntettel, és pár órára hűtőbe tesszük letakarva. A végén összeforgatjuk a salátalevelekkel és a vékony csíkokra vágott édesköménnyel. A narancs levét elkeverjük az olívaolajjal, és belekeverjük a mézet is. Tálalás előtt összeforgatjuk a salátával.

Eisberg tipp

Ha nincs narancs, kiválthatjuk barackkal.