Keresztes Tamás kapta az Eisberg által támogatott Atipikus Tehetség Vándordíjat

A Katona József színház Jászai Mari-díjjal is kitüntetett kiváló művésze, Keresztes Tamás kapta elsőként az Eisberg Hungary által támogatott, tavaly bejelentett Atipikus Tehetség Vándordíjat a XV. Szóvivő bálon. A díjat minden évben azok a művészek, médiában, közéletben ismert személyiségek kaphatják, akik munkásságukkal, több éves szakmai eredményeikkel bizonyították, hogy „láthatatlan zavaruk ellenére” magas szinten képviselik a hivatásukat.

A díjat Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary ügyvezető igazgatója, Csaba Erika, a Felnőtt Diszlexia Központ vezetője, és Szabó Gabi, az Atipikus Tehetség Vándordíj alapítója adták át.

2019-ben az első díjazott Keresztes Tamás színművész, aki a szakmai bizottság egyöntetű véleménye alapján kapta meg az elismerést.

Keresztes Tamás több területen is jeleskedik, mint például színművészet, zeneszerzés, oktatás, és mindenhol kiemelkedő teljesítményt nyújt. Kapcsolódó nehézségeiről több nagy interjúban is vall, ezért a díjra inkább meghívott, mint jelölt. Személye és munkássága nemcsak művészi és szakmai tekintetben példaértékű, de emberi-morális oldalaival is magasan átlag fölött áll.  

A díjra jelentkező magasan kvalifikált, tudós, vállalkozó, médiaegyéniségek közül az ő személyes adottságai bizonyultak a legmegfelelőbbnek arra, hogy az Atipikus Tehetség Díj által az esélyegyenlőség eszméjét képviselje, a diszlexiások megítélését emelje.

A továbbiakban Keresztes Tamás az Atipikus Tehetség Díjat elbíráló bizottság tagjaként jelöltállító joggal rendelkezik.  

Az ATIPIKUS TEHETSÉG – VÁNDORDÍJ Felényi Péter képzőművész plasztikája, ami jelzi AZ EMBERT, aki nem átlagos, aki kicsit „érdes”, akinél látszólag minden tökéletes, de igazán csak belül, ott a háttérben van az A VALAMI, ami egyszer csak előtör, AMI FÉNYLIK…

A díjat az Eisberg Hungary támogatja. A cég ügyvezetőjének, Gazsi Zoltánnak kiemelten fontos a munkatársak kiválasztásánál, hogy készségek alapján találja meg a megfelelő embert a különböző munkakörökhöz. Célja, hogy rámutasson arra, készséghiány ellenére hogyan lehet valaki kiváló tehetség egy másik területen, akit támogatni, segíteni érdemes.
További hírek

SZEPT.

17

EISBERG „BEST PRACTICE „- AZAZ A JÓ GYAKORLATOK MEGOSZTÁSA

A Nemzeti Agrárkamara által elindított programsorozat első állomására az Eisberg Hungary üzemében került sor.Keleti Marcell, az agrárkamara élelmiszeripari igazgatója és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft ügyvezetője köszöntötte a látogatáson megjelent 26 cég képviselőit és a média munkatársait.Gazsi Zoltán előadásában ismertette a konyhakész saláta előállítás minden fontos lépését, a szántóföldtől a fogyasztók asztaláig. A salátaelőállítás részletein túl számos olyan tapasztalatról beszélt, melyet a megjelentek vélhetően hatékonyan fel majd tudnak használni saját cégüknél: a vezetés, szervezetfejlesztés, kommunikáció mélységeibe igyekezett a résztvevőket elkalauzolni.

SZEPT.

04

Eisberg, a Legbátrabb csapat!

A XIV. Coop Rally 2019-ben több újdonsága mellett, egy új különdíjjal is színesítette az elismerések listáját:Először adták át a „Legbátrabb csapat” különdíjat Hajdúszoboszlón, a nagysikerű verseny gálavacsorája előtti ceremónián, amit azonnal az Eisberg Hungary Kft. hölgycsapata vehetett át és amihez személyesen Dr. Nagy István agrárminiszter is gratulált.

MÁJ.

04

Fradi bajnoki győzelem, avagy salátás Zöld-derbi a Groupamában

A téli hangulatú mérkőzések után, az „aranyat érő” tavaszi esőben érkezett el a magyar labdarúgás egyik legrégibb, már-már ősi rangadónak minősülő Ferencváros-Újpest mérkőzés. A meccsen megdőlt a hazai nézőcsúcs, több mint 20 ezer szurkoló előtt került sor a várva várt találkozóra, az Eisberg 30 munkatársa is a teltházas arénában szurkolt. A 30. bajnoki címét bezsebelő Fradi már bajnokként lépett pályára, helyzetekben végig bővelkedett a derbi, végül 2-1-re a Ferencváros nyert a nagy rivális Újpest ellen.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube