Félidei Fradi Sali várja a focirajongókat

Fradi és a sali
Fradi és a sali

Október 24-én szédületes fociderbit rendeztek a Groupama Arénában, ahol a Ferencvárosi TC és az Újpest FC csapott össze. A mérkőzés szünetében, a VIP-szektorban pedig különleges salátapartira került sor – főszerepben az Eisberg Hungary Kft. ízletes ropogtatnivalójával: a frissen debütáló Félidei Fradi Salival. Hiszen az egészséges táplálkozás és a sport kéz a kézben jár.

Nem csak a pályán kell a lendület

Szinte már hagyomány az Eisberg Hungary Kft. és a Zöld-fehér együttműködés, melynek nyomán mindig valami izgalmas dolog születik. Mindkét fél elkötelezett a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett, így nem csoda, hogy már tradíció lett a Félidei Snack csemegézés a Fradi otthonában tartott mérkőzéseken. A lelkes drukkereknek mostantól egy igazi újdonsággal is kedveskednek: a Félidei Fradi Salival, mely a zöldsaláta és a mozzarella remek kombinációjából született. A könnyű és tápláló falatokkal pedig a szurkolás is jobban megy, mert a lendületre és frissességre nemcsak a pályán van szükség, hanem a lelátókon is. 

Összeköt a támogatás hagyománya

A társadalmi felelősségvállalás a Ferencvárosi Torna Club életében is fontos szerepet tölt be. Jó példa erre az áprilisi „Hősöknek főzünk” akció, melynek során a SPORTFIVE Hungary Kft.-vel kiegészülve minden nap meleg ebéddel, valamint tízóraira friss péksüteménnyel látták el a Szent László Kórház dolgozóit a Groupama konyhájából. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott az Eisberg Hungary Kft. is friss salátáival és ízletes önteteivel.

Csak stílusosan

A közös múltjuk előtt nem is tiszteleghetnének jobban a felek, mint egy Fradi–Újpest találkozóval, hiszen az Eisberg és az FTC együttműködése is az említett derbivel kezdődött – 1 évvel ezelőtt. Bár a két csapat ősi riválisai egymásnak, Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezető igazgatója mégis úgy nyilatkozott akkor, hogy az egészségünk és testünk tisztelete felül kell kerekedjen minden más szemponton. Az egészségre való törekvés és a sportszeretet ugyanis a szurkolóknak is ugyanolyan fontos lehet. A salátaóriás egyébként már több alkalommal is tanúbizonyságot tett amellett, hogy nem állnak tőle távol a labdazsonglőrök – korábban a Bozsik-programot is támogatták.

A Ferencváros–Újpest találkozó szünetében debütáló Félidei Fradi Sali elnyerte a közönség tetszését és igazi sikert aratott - innentől pedig gyakori vendég lesz a Groupama Arénában. Merítsenek lendületet a szurkoláshoz az Eisberg ízletes finomságaival!

Jó étvágyat!
Jó étvágyat!
Köböl Anita, Gazsi Zoltán, Palya Bea, Spielmann Laura
Köböl Anita, Gazsi Zoltán, Palya Bea, Spielmann Laura
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest