Összetevők

1 csomag Eisberg mix
6 szem koktélparadicsom
½ kígyóuborka
½ kaliforniai paprika
3 főtt tojás
10 dkg félkemény sajt
10 dkg bacon ropogósra sütve
3 ek joghurt
3 ek majonéz
1 kk vörös borecet
1 ek apróra vágott friss fűszenövény ízlés szerint
2 kk worcester szósz
nagy csipet só

Elkészítés

Vágjuk kis kockákra a kígyóuborkát, a kaliforniai paprikát és adjuk hozzá a salátamixhez. Keverjük hozzá a felkockázott sajtot és a félbevágott koktélparadicsomokat is. Főzzük meg a tojást, majd daraboljuk fel. Az öntet hozzávalóit keverjük össze egy kis tálban, majd forgassuk össze a salátával. A sütőben ropogósra sült bacont tördeljük falatnyi darabokra és a tojásgerezdekkel együtt tegyük a salátára.

Eisberg tipp

Próbáld ki vöröshagymával.