Nem kell feladni! – Így küzdött meg a rákkal Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője

Gazsi Zoltán az Eisberg Hungary Kft. ügyvezetője
Gazsi Zoltán az Eisberg Hungary Kft. ügyvezetője

Minden a legnagyobb rendben! – hallotta évről évre Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője a menedzser szűrések eredményét az orvosoktól. Aztán egy konferencián találkozott dr. Szalay Ferenc professzorral, aki csak annyit kérdezett: volt már kolonoszkópián? 40 felett van, stresszes életet él, menjen el! Ez a találkozás mentette meg az életét. Mert persze kiderült, hogy baj van. Hogyan küzdött meg Zoltán cégvezetőként és családapaként a betegséggel? Mi az, amin azonnal változtatott? Erről is beszélt a Női váltónak.

Évente 6000 ember. Ennyien halnak meg vastagbélrákban. De az altáji betegségekről nem szoktunk beszélni, pedig az elmúlt évtizedekben a vastag- és végbéldaganat lett a második leggyakoribb rosszindulatú elváltozás. Itthon évente  8-9000 új megbetegedést regisztrálnak. Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője az egyike volt ennek. Az, hogy most ilyen kedélyesen beszélgethettünk, egy véletlen találkozásnak köszönhető.

A lelkiismeretesen szűrésre járó Zolinak ugyanis addig senki sem említette a kolonoszkópiát, pedig 45-50 éves kor környékén muszáj lenne elmenni szűrésre,  de itthon ez valahogy nem került be a köztudatba. Pedig a  vastagbélrákok döntő többsége egy rákmegelőző állapotból (polipból) alakul ki. Ez a folyamat több évig is eltarthat: ha a betegséget ebben a stádiumban fedezik fel, akkor szinte 100%-os a gyógyulás esélye.

Hogyan változott meg Gazsi Zoltán élete, hogyan alakította át a mindennapokat cégvezetőként? Erről is beszélt a Női váltónak.

A beszélgetést a videó szóra kattintva nézheti meg: VIDEÓ!

További hírek

24

AUG.

Még zöldebb az Eisberg

Hamarosan a GREEN BRANDS védjegy logóját viselhetik az Eisberg Hungary Kft kiskereskedelmi forgalomba kerülő csomagolt friss saláta- és zöldségkeverékei.  A védjegy biztosítja, hogy a minősített márka valóban környezetbarát és fenntartható, ezzel hozzájárul a környezet, a természet és az éghajlat védelméhez, valamint az értékes természeti erőforrások megőrzéséhez. Az Eisberg hosszú évek óta elkötelezett ezen értékek iránt. Ennek a törekvésnek egyik elismerése az új védjegy is.

Tudjon meg többet
16

AUG.

Bronzérem születésnapra

Harmadik lett az Eisberg által támogatott Erőműhely csapata a 7. Ultra Tisza-tó versenyen. Hétfős csapatban teljesítették a váltót, amelyen a júliusi forróság ellenére bronzérmet érő időt futottak. Az egyesület idén lett 10 éves, és szinte a kezdetektől szorosan együttműködik az Eisberggel, közös elhivatottságuk az egészséges életmód népszerűsítése. Szecsei Szilárd, az egyesület vezetőedzője azt mondja, a saláták ezen a versenyen is erőt adtak a kitűnő teljesítményhez.

Tudjon meg többet
04

JÚL.

Sikerrel zárult a Salátázás Hónapja

Sokan még mindig úgy vélik, hogy az egyre népszerűbb salátafogyasztás valamiféle 20. századi fogyókúrás hóbort. Pedig a salátának valóságos történelme van.  Népszerűsége legalább az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, erről tanúskodnak a négyezer éves falfestmények. Ehhez képest nem is volt olyan rég, amikor 1939-ben egy chicagói étterem megnyitotta az első salátabárt. Szerte a világban májusban ünneplik a Nemzetközi Salátázás Hónapját, amelyhez az Eisberg második éve csatlakozott.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest