Kirobbanó formában az ínycsiklandó ChiaSmoothie-val!

Frissítő és egészséges ChiaSmoothie
Frissítő és egészséges ChiaSmoothie

Az alma, mangó, banán és maracuja ízkombinációja, valamint a superfoodként is ismert chia mag teszik feledhetetlenné azt az élményt, amit az Eisberg Hungary Kft. nyár óta hódító újdonsága, a ChiaSmoothie nyújt. A vitamindús, vegán ital a tél felé menetelve is jó társunk lehet tízóraink vagy uzsonnánk során – erősítsük meg szervezetünket a Mentes-M díjas, frissítő termékkel!

Így dobhatjuk fel folyadékfogyasztásunkat

– Immunrendszerünk hatékony működéséhez elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel, ami általánosságban naponta 2-2,5 litert jelent. A folyadékfogyasztás alapját ivóvíz, szénsavmentes ásványvíz képezze. Azért, hogy ezt színesítsük, változatosabbá tegyük, fogyaszthatunk még gyümölcs- és zöldségleveket, teákat is kisebb mennyiségben – fejtette ki Shenker-Horváth Kinga, az Eisberg dietetikusa. Majd hozzátette: Akik nem tudják megenni a javasolt zöldség- és gyümölcsmennyiséget, azok számára jó megoldás lehet, ha például turmix/smoothie formájában megisszák azokat.

Az Eisberg legújabb, háromféle frissítője – TropicalSmoothie: almából, mangóból, banánból és maracujából, ChiaSmoothie: az előbbi összetevőkből és chia magból, VeggieJuice: almából, céklából, sárgarépából, gránátalmából, citromból és gyömbérből – mind-mind hozzájárulnak a változatos folyadékbevitelünkhöz. A 250 ml-es palackokban 100 %-ban természetes italt találunk, amelyek sem tartósítószert, sem adalékanyagot, sem színezéket, sőt hozzáadott cukrot sem tartalmaznak.

A díjazott termék titka

Ezek az ízletes, üdítő vegánsmoothie-k hidegen préselt technológiával és olyan speciális eljárással készülnek, melynek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik a gyümölcsök, zöldségek zamatát és vitamintartalmát. A „simplyfresh” elvnek megfelelően a smoothie-kat tisztán csak zöldségek és gyümölcsök alkotják. A minőséget a Mentes-M verseny egyik díjának besöprése is bizonyítja, hiszen ezt kizárólag azok a termékek nyerhetik el, amelyek nem tartalmaznak problémás összetevőket az ételérzékenységgel küzdők számára.

Kitűnő rostforrás

– Szervezetünk természetes ellenálló képessége javítható, ha étrendünkben megfelelő mennyiségben, minőségben és arányban vannak az immunrendszer felépítéséhez, aktivitásához szükséges makro- (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) és mikrotápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok) – mondta Shenker-Horváth Kinga, aki az élelmi rostok pozitív hatásairól is mesélt.

– A rostok (megfelelő folyadékfogyasztás mellett) segítik az emésztést, szabályozzák a jóllakottságérzést, késleltetik egyes tápanyagok felszívódását, kiegyenlítettebb vércukorszintet eredményeznek. Immunrendszerünk hatékony működéséhez a bélbaktériumaink megfelelő összetétele is szükséges, a rostok pedig ebben is segítenek. Szuper rostforrások a zöldségek, gyümölcsök, salátafélék, valamint a teljes kiőrlésű gabonafélék.

Fenntartható csomagolás

Ám a ChiaSmoothie nemcsak páratlan íze és egészséges összetétele miatt érdemel figyelmet, hanem csomagolása okán is: újrahasznosított, valamint tovább újrahasznosítható, úgynevezett rPET palackban kerül a boltok polcaira. Az Eisberg elkötelezett a környezeti felelősségvállalás és a fenntarthatóság mellett, s ezt a felelősséget a teljes ellátási láncra (beszállítók, partnerek, vevők) hivatott kiterjeszteni. A ChiaSmoothie tehát kívül-belül boldogság – szervezetünk és bolygónk is meghálálja, amikor ebből iszunk.


Fotó: Freepik.com

További hírek

18

ÁPR.

Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása.

Tudjon meg többet
26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest