Kelet-Ázsiát idézi az új termékünk, a Vital mix fő összetevője

Segít megőrizni a vonalainkat, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, táplál, laktat, és ráadásként hihetetlenül finom is. Ez a leírás tökéletesen illik az Eisberg Hungary Kft. ínycsiklandó csomagolt saláta- és zöldségkeverékeire, amelyekhez nemrég egy új családtag is csatlakozott. Lássuk, mit kell tudni a Vital mixről, és hogyan kapcsolódik ide a varázslatos Kelet-Ázsia…

Egész évben elérhető finomság

Sokszínű ízvilág rejtőzik az Eisberg Hungary Kft. változatos kiszerelésű csomagolt saláta- és zöldségkeverékei között, így biztosan mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A vitamindús Bio bébilevél mix és a fogyaszók által összeállított Ország Salátája után most új finomság lépett színre: a Vital mix! A termék főszereplője az enyhén mustáros ízű kínai kel, amit a piros és sárga cékla édeskés játéka egészít ki.

Spielmann Laura, az Eisberg marketingvezetője szerint a frissen debütált salátakeverék jól illeszkedik az eddigi ropogós finomságok sorába:

– Bízunk benne, hogy a Vital mix is hamar belopja majd magát a salátarajongók szívébe! Már korábban is szívesen kalandoztunk a mesés Kelet felé, ha ihletforrás után kutattunk egy új termékhez, amit a Csicseri vegán salátatálunk is jól példáz. Ezúttal pedig a kínai kelt, vagy más néven zellerkáposztát emeltük be az alapanyagaink közé, amelyet a különleges ízélmény és a kiemelkedő beltartalmi értékei miatt is választottunk. – árulta el Laura, aki megsúgta azt is, hová kell mennünk a Vital mixekért.

– Július végéig kizárólag a Tesco polcain, augusztustól azonban már a Magyarországon található legtöbb kis- és nagykereskedelmi egységekben is találkozhatnak velük a vásárlók.

Milyen előnyös tulajdonságai vannak a kínai kelnek?

  • Igazi C-vitamin-bomba, emellett A-, B- és K-vitaminban is gazdag, de nem elhanyagolható a  vas-, a kálium-, a kalcium- és a szeléntartalma sem
  • Bővelkedik rostokban, amelyek hozzájárulnak a jó bélműködéshez, valamint előnyösen befolyásolják a szénhidrát- és zsíranyagcserét
  • A diétázók nagy barátja lehet az alacsony kalóriatartalom és glikémiás index miatt
  • A többi káposztafajhoz képest sokkal könnyebben emészthető, ezért még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz hasi panaszokat az elfogyasztás után

További hírek

16

NOV.

Idén is teljesítette küldetését a rózsaszín csomagolású saláta

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ennek jegyében alkotta meg három évvel ezelőtt az Eisberg Hungary Kft. a Pink mix saláta- és zöldségkeveréket, amellyel a vállalat a Mellrákinfó Egyesület munkáját támogatja. A rózsaszín csomagolású saláta minden évben októberben kerül a boltokba, hogy hírét vigye a mellrákszűrés fontosságának, hiszen a korai stádiumban felismert betegség az esetek többségében ma már gyógyítható.

Tudjon meg többet
03

OKT.

Marketing és kommunikációs vezetőt neveztek ki az Eisbergnél

Gál Judit kiskereskedelmi és szállodaipari szektorból érkezett vezetői tapasztalattal, Spielmann Laura, korábbi marketing vezető pedig nemzetközi feladatokat kapott.

Tudjon meg többet
27

SZEPT.

Életre szóló tudást kaptak a munkatársak az Eisberg Egészségprogramban

Fél év alatt összesen 69 kilót veszítettek súlyukból azok a fogyni vágyók, akik jelentkeztek az Eisberg támogatásával januárban elindult egészségprogramba. A módszert a Táplálkozástudományért Alapítvány dolgozta ki, amelyben dietetikus, személyi edző és gyógytornász segítette a munkatársak életmódváltását. A program célja az volt, hogy támogassa az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozási szokások kialakítását, meglévő krónikus betegségek esetén a megfelelő étrend betartását, valamint ráirányítsa a figyelmet a megfelleő testsúly és vázizomzat fontosságára. Az Eisberg az első olyan vállalat, amely az Alapítvány által kidolgozott programot biztosította munkatársainak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest