Kelet-Ázsiát idézi az új termékünk, a Vital mix fő összetevője

Segít megőrizni a vonalainkat, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, táplál, laktat, és ráadásként hihetetlenül finom is. Ez a leírás tökéletesen illik az Eisberg Hungary Kft. ínycsiklandó csomagolt saláta- és zöldségkeverékeire, amelyekhez nemrég egy új családtag is csatlakozott. Lássuk, mit kell tudni a Vital mixről, és hogyan kapcsolódik ide a varázslatos Kelet-Ázsia…

Egész évben elérhető finomság

Sokszínű ízvilág rejtőzik az Eisberg Hungary Kft. változatos kiszerelésű csomagolt saláta- és zöldségkeverékei között, így biztosan mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A vitamindús Bio bébilevél mix és a fogyaszók által összeállított Ország Salátája után most új finomság lépett színre: a Vital mix! A termék főszereplője az enyhén mustáros ízű kínai kel, amit a piros és sárga cékla édeskés játéka egészít ki.

Spielmann Laura, az Eisberg marketingvezetője szerint a frissen debütált salátakeverék jól illeszkedik az eddigi ropogós finomságok sorába:

– Bízunk benne, hogy a Vital mix is hamar belopja majd magát a salátarajongók szívébe! Már korábban is szívesen kalandoztunk a mesés Kelet felé, ha ihletforrás után kutattunk egy új termékhez, amit a Csicseri vegán salátatálunk is jól példáz. Ezúttal pedig a kínai kelt, vagy más néven zellerkáposztát emeltük be az alapanyagaink közé, amelyet a különleges ízélmény és a kiemelkedő beltartalmi értékei miatt is választottunk. – árulta el Laura, aki megsúgta azt is, hová kell mennünk a Vital mixekért.

– Július végéig kizárólag a Tesco polcain, augusztustól azonban már a Magyarországon található legtöbb kis- és nagykereskedelmi egységekben is találkozhatnak velük a vásárlók.

Milyen előnyös tulajdonságai vannak a kínai kelnek?

  • Igazi C-vitamin-bomba, emellett A-, B- és K-vitaminban is gazdag, de nem elhanyagolható a  vas-, a kálium-, a kalcium- és a szeléntartalma sem
  • Bővelkedik rostokban, amelyek hozzájárulnak a jó bélműködéshez, valamint előnyösen befolyásolják a szénhidrát- és zsíranyagcserét
  • A diétázók nagy barátja lehet az alacsony kalóriatartalom és glikémiás index miatt
  • A többi káposztafajhoz képest sokkal könnyebben emészthető, ezért még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz hasi panaszokat az elfogyasztás után

További hírek

20

ÁPR.

Eisberg Grönland Expedíció

Nem mindennapi útra készül az extrém kalandjairól ismert Rakonczay Gábor és párja, Vámos Nóra. A kétfős csapat utánpótlás és külső segítség nélkül teljesíti a világ egyik legkeményebb ultratávú sarkvidéki kihívását, a 600 kilométeres Grönland-átkelést. Nóra lesz az első magyar nő, aki részt vesz egy ilyen szintű sarkvidéki expedícióban. A kihívásokkal teli, különleges utazás főtámogatója az Eisberg Hungary Kft.

Tudjon meg többet
31

MÁRC.

Gasztrohősök és saláták sikere a SIRHA-n

Fontos eseményen vett részt az Eisberg márciusban, a HUNGEXPO területén rendezték meg a közép-kelet-európai régió lefontosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítását, a SIRHA Budapestet. Az itt megtartott Fenntarthatósági konferencián hirdette ki a Felelős Gasztrohős Alapítvány az Eisberg támogatásával megvalósuló Gasztrohős Díj 2022 - Hazai körforgásban verseny díjazottjait.


Tudjon meg többet
22

MÁRC.

Ezúttal a segítőket bűvölték el Hajnóczy Soma és barátai

Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Ebben a páratlan élményben lehetett része annak a különleges közönségnek, amelynek tagjai meghívást kaptak az Illúzió mesterei című show-ra. Hajnóczy Soma az ország legjobb illuzionistáival és nemzetközi sztárvendégeivel kápráztatta el a nézőket, akik egy igazi, 21. századi, látványos és rendkívül szórakoztató produkció részesei lehettek. 

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest