Segít megőrizni a vonalainkat, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, táplál, laktat, és ráadásként hihetetlenül finom is. Ez a leírás tökéletesen illik az Eisberg Hungary Kft. ínycsiklandó csomagolt saláta- és zöldségkeverékeire, amelyekhez nemrég egy új családtag is csatlakozott. Lássuk, mit kell tudni a Vital mixről, és hogyan kapcsolódik ide a varázslatos Kelet-Ázsia…
Egész évben elérhető finomság
Sokszínű ízvilág rejtőzik az Eisberg Hungary Kft. változatos kiszerelésű csomagolt saláta- és zöldségkeverékei között, így biztosan mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A vitamindús Bio bébilevél mix és a fogyaszók által összeállított Ország Salátája után most új finomság lépett színre: a Vital mix! A termék főszereplője az enyhén mustáros ízű kínai kel, amit a piros és sárga cékla édeskés játéka egészít ki.
Spielmann Laura, az Eisberg marketingvezetője szerint a frissen debütált salátakeverék jól illeszkedik az eddigi ropogós finomságok sorába:
– Bízunk benne, hogy a Vital mix is hamar belopja majd magát a salátarajongók szívébe! Már korábban is szívesen kalandoztunk a mesés Kelet felé, ha ihletforrás után kutattunk egy új termékhez, amit a Csicseri vegán salátatálunk is jól példáz. Ezúttal pedig a kínai kelt, vagy más néven zellerkáposztát emeltük be az alapanyagaink közé, amelyet a különleges ízélmény és a kiemelkedő beltartalmi értékei miatt is választottunk. – árulta el Laura, aki megsúgta azt is, hová kell mennünk a Vital mixekért.
– Július végéig kizárólag a Tesco polcain, augusztustól azonban már a Magyarországon található legtöbb kis- és nagykereskedelmi egységekben is találkozhatnak velük a vásárlók.
Milyen előnyös tulajdonságai vannak a kínai kelnek?
- Igazi C-vitamin-bomba, emellett A-, B- és K-vitaminban is gazdag, de nem elhanyagolható a vas-, a kálium-, a kalcium- és a szeléntartalma sem
- Bővelkedik rostokban, amelyek hozzájárulnak a jó bélműködéshez, valamint előnyösen befolyásolják a szénhidrát- és zsíranyagcserét
- A diétázók nagy barátja lehet az alacsony kalóriatartalom és glikémiás index miatt
- A többi káposztafajhoz képest sokkal könnyebben emészthető, ezért még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz hasi panaszokat az elfogyasztás után