Kelet-Ázsiát idézi az új termékünk, a Vital mix fő összetevője

Segít megőrizni a vonalainkat, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, táplál, laktat, és ráadásként hihetetlenül finom is. Ez a leírás tökéletesen illik az Eisberg Hungary Kft. ínycsiklandó csomagolt saláta- és zöldségkeverékeire, amelyekhez nemrég egy új családtag is csatlakozott. Lássuk, mit kell tudni a Vital mixről, és hogyan kapcsolódik ide a varázslatos Kelet-Ázsia…

Egész évben elérhető finomság

Sokszínű ízvilág rejtőzik az Eisberg Hungary Kft. változatos kiszerelésű csomagolt saláta- és zöldségkeverékei között, így biztosan mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A vitamindús Bio bébilevél mix és a fogyaszók által összeállított Ország Salátája után most új finomság lépett színre: a Vital mix! A termék főszereplője az enyhén mustáros ízű kínai kel, amit a piros és sárga cékla édeskés játéka egészít ki.

Spielmann Laura, az Eisberg marketingvezetője szerint a frissen debütált salátakeverék jól illeszkedik az eddigi ropogós finomságok sorába:

– Bízunk benne, hogy a Vital mix is hamar belopja majd magát a salátarajongók szívébe! Már korábban is szívesen kalandoztunk a mesés Kelet felé, ha ihletforrás után kutattunk egy új termékhez, amit a Csicseri vegán salátatálunk is jól példáz. Ezúttal pedig a kínai kelt, vagy más néven zellerkáposztát emeltük be az alapanyagaink közé, amelyet a különleges ízélmény és a kiemelkedő beltartalmi értékei miatt is választottunk. – árulta el Laura, aki megsúgta azt is, hová kell mennünk a Vital mixekért.

– Július végéig kizárólag a Tesco polcain, augusztustól azonban már a Magyarországon található legtöbb kis- és nagykereskedelmi egységekben is találkozhatnak velük a vásárlók.

Milyen előnyös tulajdonságai vannak a kínai kelnek?

  • Igazi C-vitamin-bomba, emellett A-, B- és K-vitaminban is gazdag, de nem elhanyagolható a  vas-, a kálium-, a kalcium- és a szeléntartalma sem
  • Bővelkedik rostokban, amelyek hozzájárulnak a jó bélműködéshez, valamint előnyösen befolyásolják a szénhidrát- és zsíranyagcserét
  • A diétázók nagy barátja lehet az alacsony kalóriatartalom és glikémiás index miatt
  • A többi káposztafajhoz képest sokkal könnyebben emészthető, ezért még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz hasi panaszokat az elfogyasztás után

További hírek

25

JÚL.

Salátázással a saját egészségünkért és a magyar sportolókért

Ahogy a most hétvégén kezdődő Olimpiai Játékoknak, úgy az augusztus 28. és szeptember 8. között zajló Paralimpiai Játékoknak is Párizs ad otthont idén. A paralimpiára eddig 39 sportolónk kvalifikált. A magyar csapatot az Eisberg is támogatja: az új Sport Mix salátakeverék csomagolásán található matricával hívják fel a figyelmet a Magyar Paralimpiai Csapat változatos étrendjének támogatására és az egészséges táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás fontosságára.

Tudjon meg többet
10

JÚL.

Egészséges nyári táplálkozás: növényi zsírokkal a bikiniforma megőrzéséért

Az igazi forró nyár beköszöntével sokan törekednek egészségesebben táplálkozni, de a tévhitek ellenére nem szükséges teljesen mellőzni a zsírokat étrendünkből. A telített zsírok visszafogott fogyasztása ugyan jogos, de emellett előnyös a növényi zsírforrások, például olajos magvak, növényi olajok, valamint a halak beiktatása az étrendbe, mivel ezek telítetlen zsírsavakat tartalmaznak.

Tudjon meg többet
08

JÚL.

Harmadával több saláta fogyott a Salátázás Hónapján

A Salátázás Hónapja alatt 32%-kal nőtt az eladott Eisberg salátátakeverékek száma a tavalyi év azonos időszakához képest. Az Eisberg idén harmadszor indította el egészséges táplálkozásra ösztönző Salátázás Hónapja kampányát, mely a magyar háztartásokat célozta meg azzal az üzenettel, hogy a kész, mosott saláták, amellett, hogy finomak és egészségesek, praktikus megoldásként színesíthetik a napi étkezést. 

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest