Kelet-Ázsiát idézi az új termékünk, a Vital mix fő összetevője

Segít megőrizni a vonalainkat, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, táplál, laktat, és ráadásként hihetetlenül finom is. Ez a leírás tökéletesen illik az Eisberg Hungary Kft. ínycsiklandó csomagolt saláta- és zöldségkeverékeire, amelyekhez nemrég egy új családtag is csatlakozott. Lássuk, mit kell tudni a Vital mixről, és hogyan kapcsolódik ide a varázslatos Kelet-Ázsia…

Egész évben elérhető finomság

Sokszínű ízvilág rejtőzik az Eisberg Hungary Kft. változatos kiszerelésű csomagolt saláta- és zöldségkeverékei között, így biztosan mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A vitamindús Bio bébilevél mix és a fogyaszók által összeállított Ország Salátája után most új finomság lépett színre: a Vital mix! A termék főszereplője az enyhén mustáros ízű kínai kel, amit a piros és sárga cékla édeskés játéka egészít ki.

Spielmann Laura, az Eisberg marketingvezetője szerint a frissen debütált salátakeverék jól illeszkedik az eddigi ropogós finomságok sorába:

– Bízunk benne, hogy a Vital mix is hamar belopja majd magát a salátarajongók szívébe! Már korábban is szívesen kalandoztunk a mesés Kelet felé, ha ihletforrás után kutattunk egy új termékhez, amit a Csicseri vegán salátatálunk is jól példáz. Ezúttal pedig a kínai kelt, vagy más néven zellerkáposztát emeltük be az alapanyagaink közé, amelyet a különleges ízélmény és a kiemelkedő beltartalmi értékei miatt is választottunk. – árulta el Laura, aki megsúgta azt is, hová kell mennünk a Vital mixekért.

– Július végéig kizárólag a Tesco polcain, augusztustól azonban már a Magyarországon található legtöbb kis- és nagykereskedelmi egységekben is találkozhatnak velük a vásárlók.

Milyen előnyös tulajdonságai vannak a kínai kelnek?

  • Igazi C-vitamin-bomba, emellett A-, B- és K-vitaminban is gazdag, de nem elhanyagolható a  vas-, a kálium-, a kalcium- és a szeléntartalma sem
  • Bővelkedik rostokban, amelyek hozzájárulnak a jó bélműködéshez, valamint előnyösen befolyásolják a szénhidrát- és zsíranyagcserét
  • A diétázók nagy barátja lehet az alacsony kalóriatartalom és glikémiás index miatt
  • A többi káposztafajhoz képest sokkal könnyebben emészthető, ezért még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz hasi panaszokat az elfogyasztás után

További hírek

23

JAN.

Veganuár, sok salátával

Mikor lehetne igazán középpontban a saláta, ha nem januárban? Ebben a hónapban még a húsimádók is nagyobb kedvvel próbálnak ki egy-egy zöldséges fogást, hiszen a Veganuár épp erről szól: a növényi alapú táplálkozás népszerűsítéséről. A húsmentes étkezés egyre nagyobb teret hódít világszerte, a Veganuár program pedig arra ösztönzi a vállalkozó kedvűeket, hogy 30 napig próbálják ki az állati eredetű élelmiszerektől mentes étrendet, vagy legalább csökkentsék a húsfogyasztásukat. A zöldségfogyasztás növelésében segíthetnek a különböző salátafélék, amelyek változatossá és színessé varázsolhatják étkezéseinket.

Tudjon meg többet
20

DEC.

Az Eisbergre 2022-ben is lehetett számítani

Az Eisberg Hungary Kft. a nehéz gazdasági környezetet hozó 2022-es évben is megtalálta a módját annak, hogy miként segítsen számára fontos társadalmi ügyeket. Egészségügy, sport, kultúra – a közös értékrend mentén idén számos alapítvány, egyesület, sportoló és művész részesült a piacvezető salátaüzem támogatásában.

Tudjon meg többet
16

NOV.

Pink mix - Rózsaszín salátacsomaggal a mellrák ellen

Sikeres kampányt zárt az Eisberg Pink Mix salátája. Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek jegyében született meg tavaly a Pink Mix saláta- és zöldségkeverék, amellyel a vállalat a Mellrákinfo Egyesület munkáját támogatja.  Az Egyesület célkitűzése, hogy minél több nő (és férfi) figyelmét hívja fel a szűrés fontosságára, hiszen az időben felismert mellrák 95 százalékban gyógyítható. Az ismeretterjesztő és adománygyűjtő kampányhoz évről évre egyre többen csatlakoznak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest