Fradi bajnoki győzelem, avagy salátás Zöld-derbi a Groupamában

A téli hangulatú mérkőzések után, az „aranyat érő” tavaszi esőben érkezett el a magyar labdarúgás egyik legrégibb, már-már ősi rangadónak minősülő Ferencváros-Újpest mérkőzés. A meccsen megdőlt a hazai nézőcsúcs, több mint 20 ezer szurkoló előtt került sor a várva várt találkozóra, az Eisberg 30 munkatársa is a teltházas arénában szurkolt. A 30. bajnoki címét bezsebelő Fradi már bajnokként lépett pályára, helyzetekben végig bővelkedett a derbi, végül 2-1-re a Ferencváros nyert a nagy rivális Újpest ellen. A meccs külföldön is tarolt, ugyanis a hazai szurkolók által bemutatott koreográfiát a La Grinta francia portál - akik minden héten összegyűjtik a világ stadionjainak legemlékezetesebb lelátói produkcióit - az elmúlt hét leglátványosabb szurkolói akciójának választotta. A látványos és izgalmas mérkőzés támogatója a FRESH & GÓL plakátokról, valamint az Év Sportolója Gálán bemutatott kreatív „Salátalabdáról” már sokak által megismert Eisberg Hungary volt. Nekik köszönhetően a meccsre kilátogató közönség több ezer adag friss, ropogós salátát fogyaszthatott ízletes öntetekkel, nagy sikere volt a zöldeknek.
Az Eisberg aktívan részt vesz az egészséges életmód népszerűsítésében, felhívva a figyelmet a kiegyensúlyozott táplálkozás - azon belül is a zöldségek kiemelt szerepére -, valamint a rendszeres mozgás fontosságára. A cég sokféle sportágat támogat, mint például futás, kerékpározás, kajak, karate, wakeboard, fitnesz, saját testsúlyos edzés, ökölvívás és már új belépőként, a futballt is. Az utánpótlás nevelés kérdését is kiemelten fontosnak tartják, ezért álltak az OTP Bozsik programja mellé, hogy a tehetséges gyermekekből olyan futball játékosok legyenek, akik teljesítményükkel újra a régi fényében tündöklő magyar futball sportot hozzák majd el.

További hírek

NOV.

11

beneFIT Prize 2019 - for Happy Employees

A Humánpolitika.com közhasznú Egyesület és az All You Can Move SportPass 2019-ben megalapította a beneFIT Prize programot. A cél azoknak a kis,- közép-, és nagyvállalatoknak a díjazása és bemutatása, amelyek a munkavállalói egészségprogramokra a társadalmi felelősségvállalás részeként tekintenek.Az Eisberg Hungary Kft. két vállalat részére ajánlott fel egy-egy salátával feltöltött hűtőt további különdíjként, elősegítve az egészséges táplálkozás lehetőségének megteremtését ezen a két munkahelyen.

SZEPT.

17

EISBERG „BEST PRACTICE „- AZAZ A JÓ GYAKORLATOK MEGOSZTÁSA

A Nemzeti Agrárkamara által elindított programsorozat első állomására az Eisberg Hungary üzemében került sor.Keleti Marcell, az agrárkamara élelmiszeripari igazgatója és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft ügyvezetője köszöntötte a látogatáson megjelent 26 cég képviselőit és a média munkatársait.Gazsi Zoltán előadásában ismertette a konyhakész saláta előállítás minden fontos lépését, a szántóföldtől a fogyasztók asztaláig. A salátaelőállítás részletein túl számos olyan tapasztalatról beszélt, melyet a megjelentek vélhetően hatékonyan fel majd tudnak használni saját cégüknél: a vezetés, szervezetfejlesztés, kommunikáció mélységeibe igyekezett a résztvevőket elkalauzolni.

SZEPT.

04

Eisberg, a Legbátrabb csapat!

A XIV. Coop Rally 2019-ben több újdonsága mellett, egy új különdíjjal is színesítette az elismerések listáját:Először adták át a „Legbátrabb csapat” különdíjat Hajdúszoboszlón, a nagysikerű verseny gálavacsorája előtti ceremónián, amit azonnal az Eisberg Hungary Kft. hölgycsapata vehetett át és amihez személyesen Dr. Nagy István agrárminiszter is gratulált.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube