Fradi bajnoki győzelem, avagy salátás Zöld-derbi a Groupamában

A téli hangulatú mérkőzések után, az „aranyat érő” tavaszi esőben érkezett el a magyar labdarúgás egyik legrégibb, már-már ősi rangadónak minősülő Ferencváros-Újpest mérkőzés. A meccsen megdőlt a hazai nézőcsúcs, több mint 20 ezer szurkoló előtt került sor a várva várt találkozóra, az Eisberg 30 munkatársa is a teltházas arénában szurkolt. A 30. bajnoki címét bezsebelő Fradi már bajnokként lépett pályára, helyzetekben végig bővelkedett a derbi, végül 2-1-re a Ferencváros nyert a nagy rivális Újpest ellen. A meccs külföldön is tarolt, ugyanis a hazai szurkolók által bemutatott koreográfiát a La Grinta francia portál - akik minden héten összegyűjtik a világ stadionjainak legemlékezetesebb lelátói produkcióit - az elmúlt hét leglátványosabb szurkolói akciójának választotta. A látványos és izgalmas mérkőzés támogatója a FRESH & GÓL plakátokról, valamint az Év Sportolója Gálán bemutatott kreatív „Salátalabdáról” már sokak által megismert Eisberg Hungary volt. Nekik köszönhetően a meccsre kilátogató közönség több ezer adag friss, ropogós salátát fogyaszthatott ízletes öntetekkel, nagy sikere volt a zöldeknek.
Az Eisberg aktívan részt vesz az egészséges életmód népszerűsítésében, felhívva a figyelmet a kiegyensúlyozott táplálkozás - azon belül is a zöldségek kiemelt szerepére -, valamint a rendszeres mozgás fontosságára. A cég sokféle sportágat támogat, mint például futás, kerékpározás, kajak, karate, wakeboard, fitnesz, saját testsúlyos edzés, ökölvívás és már új belépőként, a futballt is. Az utánpótlás nevelés kérdését is kiemelten fontosnak tartják, ezért álltak az OTP Bozsik programja mellé, hogy a tehetséges gyermekekből olyan futball játékosok legyenek, akik teljesítményükkel újra a régi fényében tündöklő magyar futball sportot hozzák majd el.

További hírek

SZEPT.

17

EISBERG „BEST PRACTICE „- AZAZ A JÓ GYAKORLATOK MEGOSZTÁSA

A Nemzeti Agrárkamara által elindított programsorozat első állomására az Eisberg Hungary üzemében került sor.Keleti Marcell, az agrárkamara élelmiszeripari igazgatója és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft ügyvezetője köszöntötte a látogatáson megjelent 26 cég képviselőit és a média munkatársait.Gazsi Zoltán előadásában ismertette a konyhakész saláta előállítás minden fontos lépését, a szántóföldtől a fogyasztók asztaláig. A salátaelőállítás részletein túl számos olyan tapasztalatról beszélt, melyet a megjelentek vélhetően hatékonyan fel majd tudnak használni saját cégüknél: a vezetés, szervezetfejlesztés, kommunikáció mélységeibe igyekezett a résztvevőket elkalauzolni.

SZEPT.

04

Eisberg, a Legbátrabb csapat!

A XIV. Coop Rally 2019-ben több újdonsága mellett, egy új különdíjjal is színesítette az elismerések listáját:Először adták át a „Legbátrabb csapat” különdíjat Hajdúszoboszlón, a nagysikerű verseny gálavacsorája előtti ceremónián, amit azonnal az Eisberg Hungary Kft. hölgycsapata vehetett át és amihez személyesen Dr. Nagy István agrárminiszter is gratulált.

MÁJ.

17

Keresztes Tamás kapta az Eisberg által támogatott Atipikus Tehetség Vándordíjat

A Katona József színház Jászai Mari-díjjal is kitüntetett kiváló művésze, Keresztes Tamás kapta elsőként az Eisberg Hungary által támogatott, tavaly bejelentett Atipikus Tehetség Vándordíjat a XV. Szóvivő bálon. A díjat minden évben azok a művészek, médiában, közéletben ismert személyiségek kaphatják, akik munkásságukkal, több éves szakmai eredményeikkel bizonyították, hogy „láthatatlan zavaruk ellenére” magas szinten képviselik a hivatásukat.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube