Fenntarthatósági témahét az Üllői Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában

Cégünknél igyekszünk figyelni arra, hogy minél több gyermekkel megszerettessük a salátázás örömét. Vannak olyan események, illetve egészségnapok, ahova rendszeresen küldünk salátát az ottani diákoknak és tanároknak.
 
A mai napon a következő üzenetet kaptuk, amit ezúton is köszönünk:

"Intézményünkben, az Üllői Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában június 7-től június 11-ig került sor a Fenntarthatósági témahét megrendezésére. Kedden az 5.e osztály Csákné Révész Mónika és Kardos Ildikó vezetésével egészségnapot rendezett, melynek egyik témája az egészséges táplálkozás volt. Az Eisberg támogatásának köszönhetően többféle salátát, öntetet kóstolhattak a gyerekek (Nyári Mix, Az Ország Salátája). Fő célkitűzésük volt, hogy felhívják a gyerekek figyelmét a rendszeres, egészséges táplálkozásra és a kellő mennyiségű zöldség és gyümölcsfogyasztásra. A tanárnők nagyon kreatívan tonhal, alma, retek, joghurt, illetve kész Eisberg öntetek hozzáadásával változatos ízvilágot varázsoltak az udvari piknikre. A többség számára újdonságnak számított a zöldségek és alma kombinációja. A salátázás nagy sikert aratott a tanulók körében, örülnének, ha hagyománnyá válna osztályukban.

Barátok, beszélgetés, saláta. Egy csepp testi, lelki egészség! Ez volt a nap szlogenje."

- Kardos Ildikó

További hírek

30

SZEPT.

Rózsaszín csomagolású salátával a mellrák elleni küzdelemért

Októberben a megszokottnál több helyen találkozhatunk rózsaszínnel, hiszen a mellrák elleni küzdelem jegyében telik világszerte. Az Eisberg Hungary Kft. idén is kiveszi a részét a fogyasztók figyelmének felkeltéséből: szeptember végén kerül a boltok polcaira a Pink mix saláta- és zöldségkeverék.

Tudjon meg többet
12

AUG.

Egészséges ételek villámgyorsan

Az időhiány és a rohanó életmód miatt egyre inkább jellemző, hogy az emberek kevesebb időt szeretnének a konyhában tölteni. Ugyanakkor sokan ezt az igényt az egészséges életmód fenntartása mellett szeretnék megvalósítani. Ezt felismerve, a piacon megjelentek az előre elkészített, kiemelt gondossággal válogatott, friss és tartósítószermentes alapanyagok. Ezek használatával nem kell lemondani a „gyorsan, egészségesen, finomat” alapelvről sem.

Tudjon meg többet
25

JÚL.

Salátázással a saját egészségünkért és a magyar sportolókért

Ahogy a most hétvégén kezdődő Olimpiai Játékoknak, úgy az augusztus 28. és szeptember 8. között zajló Paralimpiai Játékoknak is Párizs ad otthont idén. A paralimpiára eddig 39 sportolónk kvalifikált. A magyar csapatot az Eisberg is támogatja: az új Sport Mix salátakeverék csomagolásán található matricával hívják fel a figyelmet a Magyar Paralimpiai Csapat változatos étrendjének támogatására és az egészséges táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás fontosságára.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest