Fenntarthatósági témahét az Üllői Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában

Cégünknél igyekszünk figyelni arra, hogy minél több gyermekkel megszerettessük a salátázás örömét. Vannak olyan események, illetve egészségnapok, ahova rendszeresen küldünk salátát az ottani diákoknak és tanároknak.
 
A mai napon a következő üzenetet kaptuk, amit ezúton is köszönünk:

"Intézményünkben, az Üllői Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában június 7-től június 11-ig került sor a Fenntarthatósági témahét megrendezésére. Kedden az 5.e osztály Csákné Révész Mónika és Kardos Ildikó vezetésével egészségnapot rendezett, melynek egyik témája az egészséges táplálkozás volt. Az Eisberg támogatásának köszönhetően többféle salátát, öntetet kóstolhattak a gyerekek (Nyári Mix, Az Ország Salátája). Fő célkitűzésük volt, hogy felhívják a gyerekek figyelmét a rendszeres, egészséges táplálkozásra és a kellő mennyiségű zöldség és gyümölcsfogyasztásra. A tanárnők nagyon kreatívan tonhal, alma, retek, joghurt, illetve kész Eisberg öntetek hozzáadásával változatos ízvilágot varázsoltak az udvari piknikre. A többség számára újdonságnak számított a zöldségek és alma kombinációja. A salátázás nagy sikert aratott a tanulók körében, örülnének, ha hagyománnyá válna osztályukban.

Barátok, beszélgetés, saláta. Egy csepp testi, lelki egészség! Ez volt a nap szlogenje."

- Kardos Ildikó

További hírek

18

ÁPR.

Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása.

Tudjon meg többet
26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest