ÉletIGENlés Palya Beával és az Eisberggel

Palya Bea és az Eisberg
Palya Bea és az Eisberg

Varázslatos esküvőre csábít Palya Bea legújabb, „IGEN” című klipje, melyet átjár az erő és az energia. A természeti képekben gazdag videót pedig mi mással lehetne még különlegesebbé tenni, mint az Eisberg Hungary Kft. szuper ropogós, szív alakú sárgarépáival és salátáival? Mondjunk „igent” az életre és az egészségre is!

Kreatív elmék találkozása
Palya Bea és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója régóta ápolnak már jó barátságot. A gyümölcsöző kapcsolatból pedig a kreativitás is könnyen szárba szökken: ennek bizonyítékát láthatjuk a legújabb videóban, melyre mindkét fél nagyon büszke.

– Nagyon egyszerű és természetes oka van annak, hogy Zolival ilyen jól tudunk együtt dolgozni: szeretjük egymást. A hosszú évek alatt barátokká váltunk, rengeteg mindent megosztunk egymással, sokszor közösen ötletelünk egy-egy kreatív projekt kapcsán, mint most is – mesélte Bea, aki mindig tudatosan építi fel dalait, mert hisz benne, hogy a szavak és a zene különleges erővel bírnak. De mi mindenre fontos „igent” mondani és milyen rejtett üzenetek bújnak meg a hangjegyek és képek mögött? Most kiderül!

Egy eskü önmagunknak, önmagunkért
–  A magamra mondott „igen” gondolatát sokévnyi önismereti munka táplálta. Amikor ezek a gondolatok dallá kezdtek bennem sűrűsödni, ösztönösen az esküvő szimbólumai jutottak eszembe. A házasság a kapcsolatok egyik fontos formája. Én hiszek a szavak teremtő erejében, mert látom, ahogy a saját életem (és másoké is) szép lassan átalakul a zenék, az előadások, a cikkek mentén. Az alkotás a gyógyulás, illetve a nehézséggel való megküzdés eszköze. A dal pedig: mágia. A legerősebb üzenetközvetítő forma. Az énekelt szavak az elmére is hatnak, a zene pedig behatol a zsigerekbe, és képes lépésre bírni a lelket. Ezért íródott ez a szám is. Felesküszöm arra, hogy innentől kezdve magamra, az érzéseimre, a gondolataimra IGENt mondok – osztotta meg velünk az énekesnő.

Őszinte és hiteles – akár az Eisberg
Gazsi Zoltán minden nap meghallatja Bea dalát, mely felvidítja és inspirálja is, egy 10-es skálán pedig maximum pontszámmal jutalmazná a friss klipet, melyben úgy bukkannak fel az Eisberg termékei, hogy „csak az vegye észre őket, akinek van szeme hozzá”.
– Nagyra tartom Beát, mert maníroktól mentesen, őszintén, tabuk nélkül él és dolgozik azon nap mint nap, hogy a környezetét is jobbá tegye. Ez a gondolkodásmód és a felelősségvállalás közös bennünk (és az Eisberg családban is), így remekül tudunk kapcsolódni egymáshoz. A kommunikáció és a természetesség mindkettőnknek elsődleges – meséli lelkesen az ügyvezető, aki szerint annyi magyarázata van a klipnek, ahány emberhez eljut. Számára a dal legfontosabb üzenete önmagunk felvállalását jelenti – azt, hogy ne várjunk a tökéletes pár megtalálására, a másik felünkre, hanem egyedül is legyünk „egész” emberek.

„Ami finom, az általában szép is”
Bea külön örült neki, hogy a forgatás vidám hangulata még a statisztákra is átragadt, akik önfeledten élvezték ki a bulis jelenetek pillanatait. Nem csak ez volt az egyetlen kellemes emléke az énekesnőnek: nagyon szerette a dublőrével, Szalontai Annával (a Palya Bea Produkció szakmai menedzsere) való közös munkát is a kamerák előtt. Mindezt pedig idilli környezetben élhette át, a Budakeszi Arborétum szívében, ami kitűnően kiegészítette a klipben visszaköszönő természetességet, melyet csak fokoztak az Eisberg friss és ropogós finomságai is.

– Mindenből szeretem a zöldet, a természeteset, az egyszerűt, minél kevésbé feldolgozottat –  ez megjelent a dekorációban, a helyszín kiválasztásában, és természetesen a salátákban is tükröződik. Hogy van-e ennek története? Mi az, hogy! Imádok salátázni, nagyjából ezeken élek: zölden eszem, rengeteg zöldséget fogyasztok. És ami finom, az általában szép is, így szuper látványt adott a filmen, amikor a szívecske alakúra vágott ropogós répák, meg a madársaláta levelek repülnek a levegőben!

Ahol az ötletek születnek
Gazsi Zoltán útravalóként még elárulta nekünk, hogy hol születnek a legjobb gondolataik, melyeket aztán meg is valósítanak.

– Nagyon szeretek Beával együtt dolgozni és amikor a lehetőségek engedik, akkor összeülünk nálunk a kanapén és egy jó beszélgetés mellett az ötleteinket is megosztjuk egymással. Amikor két ember nyíltan és őszintén tud kommunikálni egymással, akkor abból csak jó dolgok lehetnek. Az elmúlt évek során erre számos remek példa is akadt. Mindketten azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük a környezetünket, és a zsigereimben érzem, hogy nem ez volt az utolsó közös munkánk együtt… – avatott be minket a kulisszatitkokba az Eisberg ügyvezető igazgatója.

Palya Bea videóklipjét itt lehet megnézni.

További hírek

26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
22

DEC.

2023-ban is számtalan jó ügyet támogatott az Eisberg

A 2023-as év mindannyiunknak sok kihívást tartogatott, ám a vállalat ezek mellett is figyelmet fordított a számára fontos ügyekre és az ezeket képviselő szervezetekre. Az egészségmegőrzés, a kiegyensúlyozott táplálkozás vagy épp a fenntarthatóság olyan témák, amelyeket a vállalat a mindennapi működése során is szem előtt tart. Ezen értékek mentén több szervezet, alapítvány, sportoló és művész részesült támogatásban, hogy folytathassa munkáját, amellyel kicsit élhetőbb hellyé teszik a világot.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest