ÉletIGENlés Palya Beával és az Eisberggel

Palya Bea és az Eisberg
Palya Bea és az Eisberg

Varázslatos esküvőre csábít Palya Bea legújabb, „IGEN” című klipje, melyet átjár az erő és az energia. A természeti képekben gazdag videót pedig mi mással lehetne még különlegesebbé tenni, mint az Eisberg Hungary Kft. szuper ropogós, szív alakú sárgarépáival és salátáival? Mondjunk „igent” az életre és az egészségre is!

Kreatív elmék találkozása
Palya Bea és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója régóta ápolnak már jó barátságot. A gyümölcsöző kapcsolatból pedig a kreativitás is könnyen szárba szökken: ennek bizonyítékát láthatjuk a legújabb videóban, melyre mindkét fél nagyon büszke.

– Nagyon egyszerű és természetes oka van annak, hogy Zolival ilyen jól tudunk együtt dolgozni: szeretjük egymást. A hosszú évek alatt barátokká váltunk, rengeteg mindent megosztunk egymással, sokszor közösen ötletelünk egy-egy kreatív projekt kapcsán, mint most is – mesélte Bea, aki mindig tudatosan építi fel dalait, mert hisz benne, hogy a szavak és a zene különleges erővel bírnak. De mi mindenre fontos „igent” mondani és milyen rejtett üzenetek bújnak meg a hangjegyek és képek mögött? Most kiderül!

Egy eskü önmagunknak, önmagunkért
–  A magamra mondott „igen” gondolatát sokévnyi önismereti munka táplálta. Amikor ezek a gondolatok dallá kezdtek bennem sűrűsödni, ösztönösen az esküvő szimbólumai jutottak eszembe. A házasság a kapcsolatok egyik fontos formája. Én hiszek a szavak teremtő erejében, mert látom, ahogy a saját életem (és másoké is) szép lassan átalakul a zenék, az előadások, a cikkek mentén. Az alkotás a gyógyulás, illetve a nehézséggel való megküzdés eszköze. A dal pedig: mágia. A legerősebb üzenetközvetítő forma. Az énekelt szavak az elmére is hatnak, a zene pedig behatol a zsigerekbe, és képes lépésre bírni a lelket. Ezért íródott ez a szám is. Felesküszöm arra, hogy innentől kezdve magamra, az érzéseimre, a gondolataimra IGENt mondok – osztotta meg velünk az énekesnő.

Őszinte és hiteles – akár az Eisberg
Gazsi Zoltán minden nap meghallatja Bea dalát, mely felvidítja és inspirálja is, egy 10-es skálán pedig maximum pontszámmal jutalmazná a friss klipet, melyben úgy bukkannak fel az Eisberg termékei, hogy „csak az vegye észre őket, akinek van szeme hozzá”.
– Nagyra tartom Beát, mert maníroktól mentesen, őszintén, tabuk nélkül él és dolgozik azon nap mint nap, hogy a környezetét is jobbá tegye. Ez a gondolkodásmód és a felelősségvállalás közös bennünk (és az Eisberg családban is), így remekül tudunk kapcsolódni egymáshoz. A kommunikáció és a természetesség mindkettőnknek elsődleges – meséli lelkesen az ügyvezető, aki szerint annyi magyarázata van a klipnek, ahány emberhez eljut. Számára a dal legfontosabb üzenete önmagunk felvállalását jelenti – azt, hogy ne várjunk a tökéletes pár megtalálására, a másik felünkre, hanem egyedül is legyünk „egész” emberek.

„Ami finom, az általában szép is”
Bea külön örült neki, hogy a forgatás vidám hangulata még a statisztákra is átragadt, akik önfeledten élvezték ki a bulis jelenetek pillanatait. Nem csak ez volt az egyetlen kellemes emléke az énekesnőnek: nagyon szerette a dublőrével, Szalontai Annával (a Palya Bea Produkció szakmai menedzsere) való közös munkát is a kamerák előtt. Mindezt pedig idilli környezetben élhette át, a Budakeszi Arborétum szívében, ami kitűnően kiegészítette a klipben visszaköszönő természetességet, melyet csak fokoztak az Eisberg friss és ropogós finomságai is.

– Mindenből szeretem a zöldet, a természeteset, az egyszerűt, minél kevésbé feldolgozottat –  ez megjelent a dekorációban, a helyszín kiválasztásában, és természetesen a salátákban is tükröződik. Hogy van-e ennek története? Mi az, hogy! Imádok salátázni, nagyjából ezeken élek: zölden eszem, rengeteg zöldséget fogyasztok. És ami finom, az általában szép is, így szuper látványt adott a filmen, amikor a szívecske alakúra vágott ropogós répák, meg a madársaláta levelek repülnek a levegőben!

Ahol az ötletek születnek
Gazsi Zoltán útravalóként még elárulta nekünk, hogy hol születnek a legjobb gondolataik, melyeket aztán meg is valósítanak.

– Nagyon szeretek Beával együtt dolgozni és amikor a lehetőségek engedik, akkor összeülünk nálunk a kanapén és egy jó beszélgetés mellett az ötleteinket is megosztjuk egymással. Amikor két ember nyíltan és őszintén tud kommunikálni egymással, akkor abból csak jó dolgok lehetnek. Az elmúlt évek során erre számos remek példa is akadt. Mindketten azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük a környezetünket, és a zsigereimben érzem, hogy nem ez volt az utolsó közös munkánk együtt… – avatott be minket a kulisszatitkokba az Eisberg ügyvezető igazgatója.

Palya Bea videóklipjét itt lehet megnézni.

További hírek

16

NOV.

Idén is teljesítette küldetését a rózsaszín csomagolású saláta

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ennek jegyében alkotta meg három évvel ezelőtt az Eisberg Hungary Kft. a Pink mix saláta- és zöldségkeveréket, amellyel a vállalat a Mellrákinfó Egyesület munkáját támogatja. A rózsaszín csomagolású saláta minden évben októberben kerül a boltokba, hogy hírét vigye a mellrákszűrés fontosságának, hiszen a korai stádiumban felismert betegség az esetek többségében ma már gyógyítható.

Tudjon meg többet
03

OKT.

Marketing és kommunikációs vezetőt neveztek ki az Eisbergnél

Gál Judit kiskereskedelmi és szállodaipari szektorból érkezett vezetői tapasztalattal, Spielmann Laura, korábbi marketing vezető pedig nemzetközi feladatokat kapott.

Tudjon meg többet
27

SZEPT.

Életre szóló tudást kaptak a munkatársak az Eisberg Egészségprogramban

Fél év alatt összesen 69 kilót veszítettek súlyukból azok a fogyni vágyók, akik jelentkeztek az Eisberg támogatásával januárban elindult egészségprogramba. A módszert a Táplálkozástudományért Alapítvány dolgozta ki, amelyben dietetikus, személyi edző és gyógytornász segítette a munkatársak életmódváltását. A program célja az volt, hogy támogassa az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozási szokások kialakítását, meglévő krónikus betegségek esetén a megfelelő étrend betartását, valamint ráirányítsa a figyelmet a megfelleő testsúly és vázizomzat fontosságára. Az Eisberg az első olyan vállalat, amely az Alapítvány által kidolgozott programot biztosította munkatársainak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest