ÉletIGENlés Palya Beával és az Eisberggel

Palya Bea és az Eisberg
Palya Bea és az Eisberg

Varázslatos esküvőre csábít Palya Bea legújabb, „IGEN” című klipje, melyet átjár az erő és az energia. A természeti képekben gazdag videót pedig mi mással lehetne még különlegesebbé tenni, mint az Eisberg Hungary Kft. szuper ropogós, szív alakú sárgarépáival és salátáival? Mondjunk „igent” az életre és az egészségre is!

Kreatív elmék találkozása
Palya Bea és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója régóta ápolnak már jó barátságot. A gyümölcsöző kapcsolatból pedig a kreativitás is könnyen szárba szökken: ennek bizonyítékát láthatjuk a legújabb videóban, melyre mindkét fél nagyon büszke.

– Nagyon egyszerű és természetes oka van annak, hogy Zolival ilyen jól tudunk együtt dolgozni: szeretjük egymást. A hosszú évek alatt barátokká váltunk, rengeteg mindent megosztunk egymással, sokszor közösen ötletelünk egy-egy kreatív projekt kapcsán, mint most is – mesélte Bea, aki mindig tudatosan építi fel dalait, mert hisz benne, hogy a szavak és a zene különleges erővel bírnak. De mi mindenre fontos „igent” mondani és milyen rejtett üzenetek bújnak meg a hangjegyek és képek mögött? Most kiderül!

Egy eskü önmagunknak, önmagunkért
–  A magamra mondott „igen” gondolatát sokévnyi önismereti munka táplálta. Amikor ezek a gondolatok dallá kezdtek bennem sűrűsödni, ösztönösen az esküvő szimbólumai jutottak eszembe. A házasság a kapcsolatok egyik fontos formája. Én hiszek a szavak teremtő erejében, mert látom, ahogy a saját életem (és másoké is) szép lassan átalakul a zenék, az előadások, a cikkek mentén. Az alkotás a gyógyulás, illetve a nehézséggel való megküzdés eszköze. A dal pedig: mágia. A legerősebb üzenetközvetítő forma. Az énekelt szavak az elmére is hatnak, a zene pedig behatol a zsigerekbe, és képes lépésre bírni a lelket. Ezért íródott ez a szám is. Felesküszöm arra, hogy innentől kezdve magamra, az érzéseimre, a gondolataimra IGENt mondok – osztotta meg velünk az énekesnő.

Őszinte és hiteles – akár az Eisberg
Gazsi Zoltán minden nap meghallatja Bea dalát, mely felvidítja és inspirálja is, egy 10-es skálán pedig maximum pontszámmal jutalmazná a friss klipet, melyben úgy bukkannak fel az Eisberg termékei, hogy „csak az vegye észre őket, akinek van szeme hozzá”.
– Nagyra tartom Beát, mert maníroktól mentesen, őszintén, tabuk nélkül él és dolgozik azon nap mint nap, hogy a környezetét is jobbá tegye. Ez a gondolkodásmód és a felelősségvállalás közös bennünk (és az Eisberg családban is), így remekül tudunk kapcsolódni egymáshoz. A kommunikáció és a természetesség mindkettőnknek elsődleges – meséli lelkesen az ügyvezető, aki szerint annyi magyarázata van a klipnek, ahány emberhez eljut. Számára a dal legfontosabb üzenete önmagunk felvállalását jelenti – azt, hogy ne várjunk a tökéletes pár megtalálására, a másik felünkre, hanem egyedül is legyünk „egész” emberek.

„Ami finom, az általában szép is”
Bea külön örült neki, hogy a forgatás vidám hangulata még a statisztákra is átragadt, akik önfeledten élvezték ki a bulis jelenetek pillanatait. Nem csak ez volt az egyetlen kellemes emléke az énekesnőnek: nagyon szerette a dublőrével, Szalontai Annával (a Palya Bea Produkció szakmai menedzsere) való közös munkát is a kamerák előtt. Mindezt pedig idilli környezetben élhette át, a Budakeszi Arborétum szívében, ami kitűnően kiegészítette a klipben visszaköszönő természetességet, melyet csak fokoztak az Eisberg friss és ropogós finomságai is.

– Mindenből szeretem a zöldet, a természeteset, az egyszerűt, minél kevésbé feldolgozottat –  ez megjelent a dekorációban, a helyszín kiválasztásában, és természetesen a salátákban is tükröződik. Hogy van-e ennek története? Mi az, hogy! Imádok salátázni, nagyjából ezeken élek: zölden eszem, rengeteg zöldséget fogyasztok. És ami finom, az általában szép is, így szuper látványt adott a filmen, amikor a szívecske alakúra vágott ropogós répák, meg a madársaláta levelek repülnek a levegőben!

Ahol az ötletek születnek
Gazsi Zoltán útravalóként még elárulta nekünk, hogy hol születnek a legjobb gondolataik, melyeket aztán meg is valósítanak.

– Nagyon szeretek Beával együtt dolgozni és amikor a lehetőségek engedik, akkor összeülünk nálunk a kanapén és egy jó beszélgetés mellett az ötleteinket is megosztjuk egymással. Amikor két ember nyíltan és őszintén tud kommunikálni egymással, akkor abból csak jó dolgok lehetnek. Az elmúlt évek során erre számos remek példa is akadt. Mindketten azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük a környezetünket, és a zsigereimben érzem, hogy nem ez volt az utolsó közös munkánk együtt… – avatott be minket a kulisszatitkokba az Eisberg ügyvezető igazgatója.

Palya Bea videóklipjét itt lehet megnézni.

További hírek

23

JAN.

Veganuár, sok salátával

Mikor lehetne igazán középpontban a saláta, ha nem januárban? Ebben a hónapban még a húsimádók is nagyobb kedvvel próbálnak ki egy-egy zöldséges fogást, hiszen a Veganuár épp erről szól: a növényi alapú táplálkozás népszerűsítéséről. A húsmentes étkezés egyre nagyobb teret hódít világszerte, a Veganuár program pedig arra ösztönzi a vállalkozó kedvűeket, hogy 30 napig próbálják ki az állati eredetű élelmiszerektől mentes étrendet, vagy legalább csökkentsék a húsfogyasztásukat. A zöldségfogyasztás növelésében segíthetnek a különböző salátafélék, amelyek változatossá és színessé varázsolhatják étkezéseinket.

Tudjon meg többet
20

DEC.

Az Eisbergre 2022-ben is lehetett számítani

Az Eisberg Hungary Kft. a nehéz gazdasági környezetet hozó 2022-es évben is megtalálta a módját annak, hogy miként segítsen számára fontos társadalmi ügyeket. Egészségügy, sport, kultúra – a közös értékrend mentén idén számos alapítvány, egyesület, sportoló és művész részesült a piacvezető salátaüzem támogatásában.

Tudjon meg többet
16

NOV.

Pink mix - Rózsaszín salátacsomaggal a mellrák ellen

Sikeres kampányt zárt az Eisberg Pink Mix salátája. Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek jegyében született meg tavaly a Pink Mix saláta- és zöldségkeverék, amellyel a vállalat a Mellrákinfo Egyesület munkáját támogatja.  Az Egyesület célkitűzése, hogy minél több nő (és férfi) figyelmét hívja fel a szűrés fontosságára, hiszen az időben felismert mellrák 95 százalékban gyógyítható. Az ismeretterjesztő és adománygyűjtő kampányhoz évről évre egyre többen csatlakoznak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest