Fresh & Gól! Eisberg sali már a Groupamában is!

A Ferencváros – Kisvárda november 24-i futball mérkőzése, fontos mérföldkő az Eisberg Hungary több, mint két évtizedes történelmében: Számos kiváló sportrendezvény után, most először találkozhatott hivatalosan is a focimeccsre érkező, VIP közönség az Eisberg salátákkal és a Green Drink - zöld itallal a Groupama Arénában.  A Zöld Sasok otthonában zajló NB I -es mérkőzésre majd nyolcezer szurkoló volt kíváncsi a szürke, hideg, ködös szombaton. Az Eisberg friss salátáival és salátaturmixaival ezúttal is az egészséges, lendületes, könnyed és sportos életre szeretné felhívni a figyelmet. A salátázás öröm, a zöldségek a legjobb tiszta vegyértékek – fogalmazott egyszer egy termesztő, aki szerelmese a zöldségeknek. A zöldségek és a saláták az egészséges táplálkozás kiemelt elemei melyeknek a sporttáplálkozásban is fontos szerepük van. Ezért is áll az Eisberg minél több sportrendezvény mellé és küldetésének érzi a zöldségek megszerettetését gyerekekkel, felnőttekkel és sportolókkal. Ezért is örültünk, amikor szeptemberben több száz focista, salátázó gyerekkel találkozhattunk a Bozsik program tanévnyitóján az MLSZ Telki központjában, valamint ez alkalommal a felnőtt focistákkal és a focit szerető közönséggel a Ferencváros focistáinak otthonában. Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary ügyvezetője a Groupama vezetőinek, Siklósi Csabának, Zágoni Istvánnak és Magyary Jenőnek mesélt a „zöldprogramról”, ami hamarosan tovább folytatódik! Ma a zöldek nyertek, 2-0 lett a végeredménye a legtöbb idegenlégióssal játszó Kisvárda elleni mérkőzésnek. December 8-án Mezőkövesd érkezik, mi ismét ott leszünk az Üllői úti stadionban, hogy egyre inkább egyértelmű legyen: Fresh & Gól !

További hírek

SZEPT.

17

EISBERG „BEST PRACTICE „- AZAZ A JÓ GYAKORLATOK MEGOSZTÁSA

A Nemzeti Agrárkamara által elindított programsorozat első állomására az Eisberg Hungary üzemében került sor.Keleti Marcell, az agrárkamara élelmiszeripari igazgatója és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft ügyvezetője köszöntötte a látogatáson megjelent 26 cég képviselőit és a média munkatársait.Gazsi Zoltán előadásában ismertette a konyhakész saláta előállítás minden fontos lépését, a szántóföldtől a fogyasztók asztaláig. A salátaelőállítás részletein túl számos olyan tapasztalatról beszélt, melyet a megjelentek vélhetően hatékonyan fel majd tudnak használni saját cégüknél: a vezetés, szervezetfejlesztés, kommunikáció mélységeibe igyekezett a résztvevőket elkalauzolni.

SZEPT.

04

Eisberg, a Legbátrabb csapat!

A XIV. Coop Rally 2019-ben több újdonsága mellett, egy új különdíjjal is színesítette az elismerések listáját:Először adták át a „Legbátrabb csapat” különdíjat Hajdúszoboszlón, a nagysikerű verseny gálavacsorája előtti ceremónián, amit azonnal az Eisberg Hungary Kft. hölgycsapata vehetett át és amihez személyesen Dr. Nagy István agrárminiszter is gratulált.

MÁJ.

17

Keresztes Tamás kapta az Eisberg által támogatott Atipikus Tehetség Vándordíjat

A Katona József színház Jászai Mari-díjjal is kitüntetett kiváló művésze, Keresztes Tamás kapta elsőként az Eisberg Hungary által támogatott, tavaly bejelentett Atipikus Tehetség Vándordíjat a XV. Szóvivő bálon. A díjat minden évben azok a művészek, médiában, közéletben ismert személyiségek kaphatják, akik munkásságukkal, több éves szakmai eredményeikkel bizonyították, hogy „láthatatlan zavaruk ellenére” magas szinten képviselik a hivatásukat.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube