EISBERG, a boldogság támogatója!

Mi tesz bennünket egészségessé és boldoggá egy életen át?Akik ott voltak november 24-én a II.Boldogság napon a KMO-ban, erre keresték a választ. Kaptak hozzá otthon megvalósítható ötleteket, jó zenét, csokoládét, egy kis képzeletbeli utazást „álomországba”,sőt a nap végén Kepes András előadásában még feltette a költői kérdést is: „Boldogan élünk, míg meg nem halunk?” No és az utazás boldoggá tesz?Távoli és kevésbé ismert kultúráról tudhattunk meg többet Valcsicsák Zoltántól, a Magyar-Bhutáni Baráti Társaság elnökétől. Hogy miért pont Bhután? Sokan Bhutánt a boldogsággal a sosem volt, érintetlen, ideális és harmonikus buddhista királysággal azonosítják. Egy tökéletes himalájai paradicsom, ahol az ember önmagára és lelki békére lelhet. Ráadásul Bhután a világ egyetlen országa, amelynek királya és kormánya – az alkotmányban is deklaráltan – azért dolgozik, hogy a bhutáni emberek boldogok, illetve még boldogabbak legyenek. Az általuk kialakított Bruttó Nemzeti Boldogság koncepció lényege, hogy egy ország fejlődése nem csak anyagi javakban, termelésben és fogyasztásban, azaz nem pusztán GDP-mutatóval mérhető. Erről a különleges világról mesélt az Álmomban Bhutánban ébredtem c. könyv szerzője.Hogy mi a boldogság? Mindenkinek más … A boldogságszérumot megkaphatjuk akár egy jó koncertből, csokoládéból, családi programokból, de az is érdekes, vajon a gyerekek mit gondolnak erről. Ha kíváncsi vagy erre te is, alakíts ki otthon egy Boldogság sarkot! Legyen ez a központi, napi boldogság helyszíne, amit nem hagyhatsz ki, nem kerülhetsz el, ami a tiéd minden nap! Egy biztos, minden boldogság alapja az egészség. Ezért tartottuk fontosnak, hogy ismét ott legyünk a KMO rendezvényén és az Eisberg salátáival tegyük még színesebbé és ízletesebbé ezt a boldog napot mindenki számára.

További hírek

SZEPT.

17

EISBERG „BEST PRACTICE „- AZAZ A JÓ GYAKORLATOK MEGOSZTÁSA

A Nemzeti Agrárkamara által elindított programsorozat első állomására az Eisberg Hungary üzemében került sor.Keleti Marcell, az agrárkamara élelmiszeripari igazgatója és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft ügyvezetője köszöntötte a látogatáson megjelent 26 cég képviselőit és a média munkatársait.Gazsi Zoltán előadásában ismertette a konyhakész saláta előállítás minden fontos lépését, a szántóföldtől a fogyasztók asztaláig. A salátaelőállítás részletein túl számos olyan tapasztalatról beszélt, melyet a megjelentek vélhetően hatékonyan fel majd tudnak használni saját cégüknél: a vezetés, szervezetfejlesztés, kommunikáció mélységeibe igyekezett a résztvevőket elkalauzolni.

SZEPT.

04

Eisberg, a Legbátrabb csapat!

A XIV. Coop Rally 2019-ben több újdonsága mellett, egy új különdíjjal is színesítette az elismerések listáját:Először adták át a „Legbátrabb csapat” különdíjat Hajdúszoboszlón, a nagysikerű verseny gálavacsorája előtti ceremónián, amit azonnal az Eisberg Hungary Kft. hölgycsapata vehetett át és amihez személyesen Dr. Nagy István agrárminiszter is gratulált.

MÁJ.

17

Keresztes Tamás kapta az Eisberg által támogatott Atipikus Tehetség Vándordíjat

A Katona József színház Jászai Mari-díjjal is kitüntetett kiváló művésze, Keresztes Tamás kapta elsőként az Eisberg Hungary által támogatott, tavaly bejelentett Atipikus Tehetség Vándordíjat a XV. Szóvivő bálon. A díjat minden évben azok a művészek, médiában, közéletben ismert személyiségek kaphatják, akik munkásságukkal, több éves szakmai eredményeikkel bizonyították, hogy „láthatatlan zavaruk ellenére” magas szinten képviselik a hivatásukat.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube