Összetevők

1 csomag Tango mix
20 dkg marha hátszín
1 ek halszósz
1 ek szezámolaj
6 db rizslap
2 közepes db újhagyma
0,5 közepes db kígyóuborka
100 g üvegtészta
1 csokor koriander
1 csokor menta

Elkészítés

A szezámolajjal és a halszósszal megkenjük a hátszínt, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és a hús mindkét felét néhány percig pirítjuk. Félretesszük egy vágódeszkára, legalább 15 percet hagyjuk pihenni, és ezután nagyon vékony szeletekre vágjuk. Az üvegtésztát leforrázzuk, egy csipet sót adunk hozzá, néhány percig hagyjuk állni, amíg meg nem puhul, aztán leszűrjük. A rizslapokat 1-2 percre langyos vízbe áztatjuk, majd magunk elé kiterítjük. Teszünk bele egy keveset a salátából, a csíkokra vágott uborkából, újhagymát. Teszünk egy adagot a friss zöldfűszerekből és egy kevés üvegtésztát, majd néhány szelet húst, és az egészet feltekerjük. Addig folytatjuk, amíg a hozzávalók el nem fogynak.

Eisberg tipp

Adjunk hozzá egy kis frissességet mentalevéllel.