Osgyán Anikó - területi képviselő

Anikó 12 éve érkezett egy zöldség-gyümölcs nagykereskedéstől. Akkoriban még két cégből állt az Eisberg magyarországi vállalata. Amikor Eisberg Hungary Kft néven egyesült a két cég, ő lett az első alkalmazott, amire a mai napig nagyon büszke. Univerzális munkaerőnek tartja magát, hiszen a vevőszolgálattól kezdve a számlázáson át a fuvarszervezésig sok területen dolgozott már.

Két éve került a sales-csapatba, egy ideig párhuzamosan végezte a vevőszolgálatos és a kereskedői munkát. Mint meséli, nagy lelkesedéssel vetette bele magát a partnerekkel való együttműködésbe. Korábban sokat beszéltek telefonon vagy egyeztettek levélben, de a személyes kapcsolat egészen más szintet jelent. Az új területen rengeteg segítséget kapott kollégáitól, Szalai Judit kereskedelmi vezetőtől, Spielmann Laura marketingvezetőtől és Győry Gábor kiemeltügyfél-menedzsertől. Velük nagyon jó a kapcsolata, az Eisberg által támogatott eseményeken gyakran közösen vesznek részt.

A személyes kapcsolat ereje

Anikó 2022-ben újabb területet kapott, területi képviselőként 110 üzletet látogat rendszeresen az országban, ezek jellemzően Spar, Interspar, Tesco és Auchan áruházak. Ő az, aki közvetlen kapcsolatban áll a boltokkal és rajtuk keresztül a vevőkkel, így első kézből jut visszajelzésekhez az Eisberg termékeivel kapcsolatban. 

„Igazából ez a tevékenység a kapcsolattartásról szól, meghallgatom az észrevételeiket, ismertetem az új termékeket, ellenőrzöm a polci elérhetőséget és megjelenést, érdeklődöm a minőségről, ellenőrzöm a szavatossági időt, bár ezzel nem szokott probléma lenni, figyelnek erre az áruházak, hiszen a frissesség nagyon fontos ennél a terméknél.”

Anikó öt hetente jut el ugyanabba az áruházba. Azt mondja, kifejezetten örülnek neki, hasznos a személyes kapcsolat, mert ennek révén sokkal hatékonyabban tudják intézni az ügyes-bajos dolgokat, legyen szó akár egy meghibásodott hűtőről vagy rendelési problémáról.

„Általában úgy néz ki a munkám, hogy hétfőtől csütörtökig úton vagyok, pénteken pedig bejövök az irodába. Múlt héten hétfőn például reggel indultam otthonról, Tatabánya, Tata, Győr, Sopron volt az úticél, Sopronban aludtam, onnan tovább Szombathely, Zalaegerszeg, Keszthely, Nagykanizsa, Kaposvár, itt is megszálltam egy éjszakára és reggel 6-kor indultam el végigjárni a kaposvári, pécsi és szekszárdi áruházakat. Szeretek vezetni, gyönyörű volt most is a táj. Ha éppen nem telefonálok, akkor zenét, előadásokat hallgatok út közben, amit nagyon élvezek. Aztán jó visszatérni az irodába is, szeretek a kollégák közt lenni, nagyon jó a csapat, élvezem a benti nyüzsgést.”

A segítés, mint közös érték

Fontos számára az egészséges életmód, egy ideje vegetáriánus, így sok zöldséget, gyümölcsöt és persze salátát fogyaszt. Az Eisberg termékei közül a Csicseri tál a kedvence, de nagyon szereti a különböző mixeket is. Amikor épp nem az országot járja, sokat túrázik, jógázik, és önkénteskedik. Magánemberként fontos számára, hogy segítsen, még ha csak kis dolgokban is.

„Kifejezetten örülök, hogy olyan céget képviselhetek, amely különböző szervezetek, alapítványok támogatásával másokon segít. Mindig hangsúlyozom az összes üzletben az olyan új termékek fontosságát, amelyek valamilyen jó ügyet támogatnak, mint például a Bátor Sali vagy a Pink Mix. Elmondom, hogy az Eisberg szívügye, hogy ezeket a salátákat is vásárolják a vevők. Szerintem ez nagyon jó dolog, hogy ott vagyunk rengeteg rendezvényen, egyre többen tudják rólunk, hogy milyen fantasztikus ügyeket képviselünk. Jó látni, hogy a vállalat vezetőségének a profit mellett mások megsegítése is fontos.”

Anikó az Eisbergről:

- Azért jó az Eisbergnél, mert szeretek jó csapatban dolgozni, nagyon szeretem a kollégáimat, számíthatok rájuk bármiről is legyen szó.

- Azt szeretem a legjobban a munkámban, hogy meg tudom találni a hangot a különböző személyiségű emberekkel, könnyedén tudok jó, bizalmi kapcsolatokat kialakítani. Úgy érzem, szívesen osztják meg a tapasztalataikat, a véleményüket és az ötleteiket is velem.

- Akkor érzem magam sikeresnek, amikor pozitív visszajelzéseket kapok a partnereimtől, kollégáimtól, feletteseimtől arról, hogy amit csinálok, az segíti a munkájukat és a cég hasznos tagja vagyok.


További hírek

08

MÁRC.

„Csak rajtam áll, mit tudok beleadni” – Fodor Amira, a karate üdvöskéje

Amira nyolc éves volt, amikor az öccsét kísérve először járt karate edzésen. Az élmény annyira megfogta, hogy ott ragadt. Egy év múlva már utánpótlás versenyeken indult, 10 évesen megszerezte első magyar bajnoki címét. Most 15 éves, a világranglistán korosztályában az előkelő ötödik helyen jegyzik. Fodor Amirát, a KSI versenyzőjét 2022 augusztusa óta az Eisberg is támogatja.

Tudjon meg többet
02

MÁRC.

Szalai Judit - kereskedelmi vezető

2016-ban egy siófoki szakmai konferencián hallotta először beszélni az Eisberg vezetőjét. Gazsi Zoltán rendkívüli hatással volt rá, teljesen magával ragadta az előadó közvetlen személyisége és a mondanivalója is. Az Eisberg vezetője ugyanis egy álommunkahelyről beszélt, ahol erős bizalmi légkörben mindenki kreatívan kibontakoztathatja tudását. Judit azonnal érezte, hogy itt akar dolgozni.

Tudjon meg többet
16

FEBR.

Spielmann Laura - marketing vezető

Laura néhány nappal a 21. születésnapja előtt, lelkes gyakornokként került az Eisberghez, alig 27 évesen pedig marketing vezető lett. Azt mondja, a vállalatnál nőtt fel emberi és szakmai értelemben egyaránt.Gyakorlatilag véletlenül került a svájci tulajdonban lévő salátás céghez. Másodéves kereskedelem-marketing szakos egyetemistaként, felsőfokú német és középfokú angol nyelvtudással kereste gyakornoki helyét. Az akkori, gyakorlati helyekre vonatkozó szabályozás miatt nehezített pályán mozgott, a segítség végül nem várt helyről érkezett.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest