man reads newspaper

Híreink

Itt első kézből értesülhetsz minden velünk kapcsolatos újdonságról, fejlesztésről, hírről és érdekességről.

Minden cikk

  • 10. július 2024Sajtóközlemények

    Egészséges nyári táplálkozás: növényi zsírokkal a bikiniforma megőrzéséért

    Bár a magyarok 10-35 százaléka folytat valamilyen mentes diétát, amelyből allergia vagy ételérzékenység miatt kizár bizonyos ételeket, egészségünkre jótékony hatással…

  • Close-up of a woman preparing healthy summer green salad at home kitchen. Woman adding olive oil on plate of chopped vegetables over kitchen counter.

    9. július 2024Rólunk írták

    Fogyás: Most akkor tehetünk olajat a salátára vagy sem?

    Bár a magyarok 10-35 százaléka folytat valamilyen mentes diétát, amelyből allergia vagy ételérzékenység miatt kizár bizonyos ételeket, egészségünkre jótékony…

  • 8. július 2024Eisberg hírek

    Harmadával több saláta fogyott a Salátázás Hónapján

    Az Eisberg idén harmadszor indította el egészséges táplálkozásra ösztönző Salátázás Hónapja kampányát, mely a magyar háztartásokat célozta meg azzal az…

  • 1. július 2024Munkavállalói történetek

    Osgyán Anikó

    Anikó több mint tizennégy éve, területi képviselőként dolgozik az Eisbergnél.

  • 28. június 2024Sajtóközlemények

    Vezetőváltás az Eisberg Hungary élén

    Gazsi Zoltánt a korábbi operatív igazgató, Pál Gyula váltja az ügyvezető igazgatói pozícióban, a korábbi ügyvezető pedig cégvezetőként támogatja a…

  • 11. június 2024Rólunk írták

    Meg akarjuk úszni az ebédet, hogy helyette dolgozhassunk – videó

    Az ebéd nem csak az egészségünk, de társasági életünk szempontjából is fontos, mégis sokan igyekeznek csak valahogy túllenni rajta, koplalnak…

  • 29. május 2024Rólunk írták

    Magas fehérje- és rosttartalommal, megfelelő zsírarányokkal elősegítik a kiegyensúlyozott táplálkozást

    Megérkeztek a Eisberg eddigi legszínesebb táljai! Az Eisberg Színes Tálak nem egyszerű salátatálak, hanem…

  • 25. április 2024Eisberg hírek

    Nem elég mondani, az egészségtudatos táplálkozásra ösztönözni is kell

    Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az egészségünk megőrzéséhez a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlása alapján, azonban…

  • 18. április 2024Rólunk írták

    Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést

    A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis…