Szalai Judit - kereskedelmi vezető

Az Eisberg arcai

Szalai Judit kereskedelmi vezető

2016-ban egy siófoki szakmai konferencián hallotta először beszélni az Eisberg vezetőjét. Gazsi Zoltán rendkívüli hatással volt rá, teljesen magával ragadta az előadó közvetlen személyisége és a mondanivalója is. Az Eisberg vezetője ugyanis egy álommunkahelyről beszélt, ahol erős bizalmi légkörben mindenki kreatívan kibontakoztathatja tudását. Judit azonnal érezte, hogy itt akar dolgozni.

Az álmok néha valóra válnak

Eltelt egy év, mire megérett benne az elhatározás. Addigra már nagyon szeretett volna munkahelyet váltani, nem érezte magát a helyén ott, ahol addig dolgozott. Vett egy nagy levegőt, és írt Gazsi Zoltánnak, aki már másnap reggel hívta is, hogy találkozzanak. Épp nem volt nyitott pozíció, de abban maradtak, tartják a kapcsolatot. Alig néhány hét elteltével ismét csörgött a telefon, mint kiderült, felmondott az Eisberg kereskedelmi vezetője. A közgazdász végzettségű Judit addig egy multinál dolgozott, igaz, nem kimondottan ezen a területen. Mégis megkapta a bizalmat és ezzel együtt az állást is. Az Eisbergnél ugyanis az emberek hozzáállása a legfontosabb.  A szakmai dolgok átadhatók, megtanulhatók, de az attitűdön változtatni szinte lehetetlen. Ha valaki nem ugyanazokat az értékeket vallja, mint a vállalat többi munkatársa, akkor az illető nem illik bele a csapatba.

Jókor, jó helyen

Ahogy minden új kollégának, Juditnak is el kellett töltenie egy kis időt minden gyártási folyamatban. Úgy emlékszik, az első nap 8 órán át salátát torzsázott, azt mondja, életében nem fáradt még el annyira, mint aznap, pedig nem áll távol tőle a fizikai aktivitás. Mégis nagyon fontos volt számára, hogy közelebbről is megismerje azt a terméket, amelyet értékesít. Megtanulta megbecsülni az üzemben dolgozók kemény munkáját, és azt mondja, ezáltal sokkal jobban tudja érvényesíteni a cég érdekeit például egy-egy ártárgyalásnál. 

Juditnak az is nagyon fontos, hogy egészséges terméket árul, amivel könnyű azonosulnia. És ő maga is sokat változott az új munkahelyen.

„Az Eisbergnél töltött négy év nemcsak szakmai, hanem óriási személyiségfejlődést is hozott számomra. Sokkal nyitottabb, bátrabb lettem, és bebizonyosodott, hogy működik a cég filozófiája: egy bizalommal teli légkörben az emberek kreatívan teljesíthetik ki magukat” – mondja Judit.

Itt mindenki szereti a salátát

Korábban is sok zöldséget [SJ1] fogyasztott, de mielőtt az Eisberghez került, a saláták közül leginkább csak a fejes salátával találkozott. Meglepte, hogy ennyiféle létezik, ez is egy tanulási folyamat volt számára, hogy megismerje azt az óriási kínálatot, amellyel dolgoznak. Kedvence jelenleg a Fitness mix, mert ebben csak leveles saláták vannak, látványban és ízvilágban is ez áll hozzá a legközelebb, de már piacon van a trónbitorló, az egyadagos A Te Salátád.

Feladatának tekinti, hogy minél több fogyasztóhoz jusson el az általa már megszerzett ismeret, hogy mennyivel kényelmesebb és biztonságosabb ezeknek a salátáknak, illetve mixeknek a fogyasztása, hiszen mindegyik összetevőről pontosan tudható, honnan származik.


Értékek mentén dolgozni

Juditnak lételeme a mozgás, sokat túrázik és szívesen tesz nagyobb sétákat a városban is. Fontos számára az egészséges életmód, ez is egy olyan alapérték, amely az Eisberg csapatára jellemző. A másik fontos érték a segíteni vágyás, ami Juditban is megvan. A vállalat számtalan jó ügyet támogat az egészségügytől a sporton át a kultúráig, a munkatársak szabadon hozhatnak be újabb fontos, támogatásra érdemes projekteket. Judit nevéhez fűződik a mellrákos betegek támogatására kifejlesztett Pink Mix salátakeverék, ő hívta fel a figyelmet erre a témára, és büszke rá, hogy ezáltal az Eisberg egy társadalmilag fontos ügyet segít.


Judit az Eisbergről:

Azért jó az Eisbergnél dolgozni, merúgy érzem, itt kiteljesedhetek.

Azt szeretem a legjobban a munkámban, hogy sokféle személyiségű, motivációjú, hátterű emberrel (kollégákkal és partnerekkel) dolgozhatok együtt, akiket mind összeköt a folyamatos fejlődés vágya és a másik tisztelete.

Akkor érzem magam sikeresnek a munkámban, amikor a csapat (sales csapat vagy az aktuális projekt csapat) egyként dolgozik egy új termék fejlesztésén vagy egy helyzet megoldásán.


További hírek

16

NOV.

Idén is teljesítette küldetését a rózsaszín csomagolású saláta

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ennek jegyében alkotta meg három évvel ezelőtt az Eisberg Hungary Kft. a Pink mix saláta- és zöldségkeveréket, amellyel a vállalat a Mellrákinfó Egyesület munkáját támogatja. A rózsaszín csomagolású saláta minden évben októberben kerül a boltokba, hogy hírét vigye a mellrákszűrés fontosságának, hiszen a korai stádiumban felismert betegség az esetek többségében ma már gyógyítható.

Tudjon meg többet
03

OKT.

Marketing és kommunikációs vezetőt neveztek ki az Eisbergnél

Gál Judit kiskereskedelmi és szállodaipari szektorból érkezett vezetői tapasztalattal, Spielmann Laura, korábbi marketing vezető pedig nemzetközi feladatokat kapott.

Tudjon meg többet
27

SZEPT.

Életre szóló tudást kaptak a munkatársak az Eisberg Egészségprogramban

Fél év alatt összesen 69 kilót veszítettek súlyukból azok a fogyni vágyók, akik jelentkeztek az Eisberg támogatásával januárban elindult egészségprogramba. A módszert a Táplálkozástudományért Alapítvány dolgozta ki, amelyben dietetikus, személyi edző és gyógytornász segítette a munkatársak életmódváltását. A program célja az volt, hogy támogassa az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozási szokások kialakítását, meglévő krónikus betegségek esetén a megfelelő étrend betartását, valamint ráirányítsa a figyelmet a megfelleő testsúly és vázizomzat fontosságára. Az Eisberg az első olyan vállalat, amely az Alapítvány által kidolgozott programot biztosította munkatársainak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest