Szalai Judit - kereskedelmi vezető

Az Eisberg arcai

Szalai Judit kereskedelmi vezető

2016-ban egy siófoki szakmai konferencián hallotta először beszélni az Eisberg vezetőjét. Gazsi Zoltán rendkívüli hatással volt rá, teljesen magával ragadta az előadó közvetlen személyisége és a mondanivalója is. Az Eisberg vezetője ugyanis egy álommunkahelyről beszélt, ahol erős bizalmi légkörben mindenki kreatívan kibontakoztathatja tudását. Judit azonnal érezte, hogy itt akar dolgozni.

Az álmok néha valóra válnak

Eltelt egy év, mire megérett benne az elhatározás. Addigra már nagyon szeretett volna munkahelyet váltani, nem érezte magát a helyén ott, ahol addig dolgozott. Vett egy nagy levegőt, és írt Gazsi Zoltánnak, aki már másnap reggel hívta is, hogy találkozzanak. Épp nem volt nyitott pozíció, de abban maradtak, tartják a kapcsolatot. Alig néhány hét elteltével ismét csörgött a telefon, mint kiderült, felmondott az Eisberg kereskedelmi vezetője. A közgazdász végzettségű Judit addig egy multinál dolgozott, igaz, nem kimondottan ezen a területen. Mégis megkapta a bizalmat és ezzel együtt az állást is. Az Eisbergnél ugyanis az emberek hozzáállása a legfontosabb.  A szakmai dolgok átadhatók, megtanulhatók, de az attitűdön változtatni szinte lehetetlen. Ha valaki nem ugyanazokat az értékeket vallja, mint a vállalat többi munkatársa, akkor az illető nem illik bele a csapatba.

Jókor, jó helyen

Ahogy minden új kollégának, Juditnak is el kellett töltenie egy kis időt minden gyártási folyamatban. Úgy emlékszik, az első nap 8 órán át salátát torzsázott, azt mondja, életében nem fáradt még el annyira, mint aznap, pedig nem áll távol tőle a fizikai aktivitás. Mégis nagyon fontos volt számára, hogy közelebbről is megismerje azt a terméket, amelyet értékesít. Megtanulta megbecsülni az üzemben dolgozók kemény munkáját, és azt mondja, ezáltal sokkal jobban tudja érvényesíteni a cég érdekeit például egy-egy ártárgyalásnál. 

Juditnak az is nagyon fontos, hogy egészséges terméket árul, amivel könnyű azonosulnia. És ő maga is sokat változott az új munkahelyen.

„Az Eisbergnél töltött négy év nemcsak szakmai, hanem óriási személyiségfejlődést is hozott számomra. Sokkal nyitottabb, bátrabb lettem, és bebizonyosodott, hogy működik a cég filozófiája: egy bizalommal teli légkörben az emberek kreatívan teljesíthetik ki magukat” – mondja Judit.

Itt mindenki szereti a salátát

Korábban is sok zöldséget [SJ1] fogyasztott, de mielőtt az Eisberghez került, a saláták közül leginkább csak a fejes salátával találkozott. Meglepte, hogy ennyiféle létezik, ez is egy tanulási folyamat volt számára, hogy megismerje azt az óriási kínálatot, amellyel dolgoznak. Kedvence jelenleg a Fitness mix, mert ebben csak leveles saláták vannak, látványban és ízvilágban is ez áll hozzá a legközelebb, de már piacon van a trónbitorló, az egyadagos A Te Salátád.

Feladatának tekinti, hogy minél több fogyasztóhoz jusson el az általa már megszerzett ismeret, hogy mennyivel kényelmesebb és biztonságosabb ezeknek a salátáknak, illetve mixeknek a fogyasztása, hiszen mindegyik összetevőről pontosan tudható, honnan származik.


Értékek mentén dolgozni

Juditnak lételeme a mozgás, sokat túrázik és szívesen tesz nagyobb sétákat a városban is. Fontos számára az egészséges életmód, ez is egy olyan alapérték, amely az Eisberg csapatára jellemző. A másik fontos érték a segíteni vágyás, ami Juditban is megvan. A vállalat számtalan jó ügyet támogat az egészségügytől a sporton át a kultúráig, a munkatársak szabadon hozhatnak be újabb fontos, támogatásra érdemes projekteket. Judit nevéhez fűződik a mellrákos betegek támogatására kifejlesztett Pink Mix salátakeverék, ő hívta fel a figyelmet erre a témára, és büszke rá, hogy ezáltal az Eisberg egy társadalmilag fontos ügyet segít.


Judit az Eisbergről:

Azért jó az Eisbergnél dolgozni, merúgy érzem, itt kiteljesedhetek.

Azt szeretem a legjobban a munkámban, hogy sokféle személyiségű, motivációjú, hátterű emberrel (kollégákkal és partnerekkel) dolgozhatok együtt, akiket mind összeköt a folyamatos fejlődés vágya és a másik tisztelete.

Akkor érzem magam sikeresnek a munkámban, amikor a csapat (sales csapat vagy az aktuális projekt csapat) egyként dolgozik egy új termék fejlesztésén vagy egy helyzet megoldásán.


További hírek

18

ÁPR.

Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása.

Tudjon meg többet
26

MÁRC.

Egészséges húsvét: ezt tanácsolja a dietetikus

A húsvéti időszak – sok más ünnephez hasonlóan – többek között a nagy lakomákról is szól. A családi és baráti összejövetelek során azonban nem nehéz szem elől téveszteni a mértékletességet, ami megterhelő lehet a szervezetünk számára. Egy táplálkozási szakértőt kérdeztünk az idei trendekről, a táplálkozási szokásaink változásairól és persze az ideális húsvéti étrendről is.

Tudjon meg többet
29

FEBR.

Perinatális szaktanácsadói ösztöndíjat támogat az Eisberg

Az Eisberg minden évben számos fontos ügyet és szervezetet támogat, ezt a küldetését 2024-ben is folytatja a vállalat. Az egyik ilyen kiemelt fontosságú terület az egészségmegőrzés. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karával és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társasággal (MPPPOT) történő együttműködés most új szintre lépett, hiszen az Eisberg fél éves ösztöndíjat adományozott Stiglicz-Árkosi Nóra szülésznőnek.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest