Fontos díjat kapott a Pántlika a Nők Lapja Food Awards 2023-on

A tavalyi év sikerét megismételve újra az Eisberg egyik friss salátakeveréke nyert saját kategóriájában. A Nők Lapja második éve hirdette meg az áruházakban kapható élelmiszerek és italok rangadójának számító Food Awards pályázatot. A kényelmi ételek kategóriájában az előrecsomagolt saláták közül a Pántlika Mix kapta a legtöbb vásárlói szavazatot, talán nem véltelenül, hiszen az Eisberg eladásai szerint évek óta ez a salátakeverék a fogyasztók egyik kedvence.

Az idei versenyre három közkedvelt salátával nevezett az Eisberg Hungary Kft. Az egyadagos Az Én Salim+Te Salid páros volt az egyik, amelyet hamar megkedveltek a tudatos salátafogyasztók. A másik versenyző a Red Drink saláta- és zöldségkeverék volt, amelyből ízletes smoothie készíthető. A harmadik termék a pályázaton a magyaros csomagolásban kínált Pántlika friss saláta- és zöldségkeverék volt.

Bár mindhárom salátakeveréket szeretik és keresik az egészséges életmódot követő fogyasztók, a Pántlika hozta a formáját: a kényelmi ételek, azon belül is az előrecsomagolt saláták között idén erre a termékre érkezett a legtöbb szavazat a vásárlóktól.

A Pántlika Mix

A friss saláta- és zöldségkeverék 190 grammos csomagolásban kerül a hűtőpultokba. Az endívia salátából, frizé salátából, céklából és sárgarépából álló keverék népszerűsége egyszerűségében rejlik. Jól variálható, önálló fogásként, köretként is tökéletes, emellett a vitamintartalma sem elhanyagolható. A céklának köszönhetően bőven tartalmaz A-, B1-, B2- és C-vitamint, valamint hozzájárul a szükséges mennyiségű folsav, magnézium, kálium és vas beviteléhez is. 190 grammos kiszerelésének köszönhetően nagy segítség lehet a háziasszonyok számára, hiszen családi ebédeken, baráti összejöveteleken, grillpartikon is azonnal bevethető.

Hogy mennyire kedvelik a vásárlók az Eisberg konyhakész salátáit, azt a tavalyi Food Awards eredménye is visszaigazolta, hiszen 2022-ben is a vállalat egyik terméke lett a legjobb a kényelmi ételek, azon belül is az előrecsomagolt saláták között. Akkor az endíviából, céklából és frizé salátából álló Bolero Mix kapta a legtöbb vásárlói szavazatot.További hírek

10

JÚL.

Egészséges nyári táplálkozás: növényi zsírokkal a bikiniforma megőrzéséért

Az igazi forró nyár beköszöntével sokan törekednek egészségesebben táplálkozni, de a tévhitek ellenére nem szükséges teljesen mellőzni a zsírokat étrendünkből. A telített zsírok visszafogott fogyasztása ugyan jogos, de emellett előnyös a növényi zsírforrások, például olajos magvak, növényi olajok, valamint a halak beiktatása az étrendbe, mivel ezek telítetlen zsírsavakat tartalmaznak.

Tudjon meg többet
08

JÚL.

Harmadával több saláta fogyott a Salátázás Hónapján

A Salátázás Hónapja alatt 32%-kal nőtt az eladott Eisberg salátátakeverékek száma a tavalyi év azonos időszakához képest. Az Eisberg idén harmadszor indította el egészséges táplálkozásra ösztönző Salátázás Hónapja kampányát, mely a magyar háztartásokat célozta meg azzal az üzenettel, hogy a kész, mosott saláták, amellett, hogy finomak és egészségesek, praktikus megoldásként színesíthetik a napi étkezést. 

Tudjon meg többet
28

JÚN.

Vezetőváltás az Eisberg Hungary élén

Gazsi Zoltánt - aki több mint másfél évtizedig vezette az Eisberg Hungary Kft.-t - a korábbi beszerzési és operatív igazgató, Pál Gyula váltja az ügyvezető igazgatói pozícióban. Gazsi Zoltán cégvezetőként támogatja munkáját, elsősorban a vállalati kapcsolatok és a Magyarországon évtizedek alatt megerősített Eisberg márka további építése, valamint a szlovák és cseh piacokon történő brandépítés terén.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest