Fontos díjat kapott a Pántlika a Nők Lapja Food Awards 2023-on

A tavalyi év sikerét megismételve újra az Eisberg egyik friss salátakeveréke nyert saját kategóriájában. A Nők Lapja második éve hirdette meg az áruházakban kapható élelmiszerek és italok rangadójának számító Food Awards pályázatot. A kényelmi ételek kategóriájában az előrecsomagolt saláták közül a Pántlika Mix kapta a legtöbb vásárlói szavazatot, talán nem véltelenül, hiszen az Eisberg eladásai szerint évek óta ez a salátakeverék a fogyasztók egyik kedvence.

Az idei versenyre három közkedvelt salátával nevezett az Eisberg Hungary Kft. Az egyadagos Az Én Salim+Te Salid páros volt az egyik, amelyet hamar megkedveltek a tudatos salátafogyasztók. A másik versenyző a Red Drink saláta- és zöldségkeverék volt, amelyből ízletes smoothie készíthető. A harmadik termék a pályázaton a magyaros csomagolásban kínált Pántlika friss saláta- és zöldségkeverék volt.

Bár mindhárom salátakeveréket szeretik és keresik az egészséges életmódot követő fogyasztók, a Pántlika hozta a formáját: a kényelmi ételek, azon belül is az előrecsomagolt saláták között idén erre a termékre érkezett a legtöbb szavazat a vásárlóktól.

A Pántlika Mix

A friss saláta- és zöldségkeverék 190 grammos csomagolásban kerül a hűtőpultokba. Az endívia salátából, frizé salátából, céklából és sárgarépából álló keverék népszerűsége egyszerűségében rejlik. Jól variálható, önálló fogásként, köretként is tökéletes, emellett a vitamintartalma sem elhanyagolható. A céklának köszönhetően bőven tartalmaz A-, B1-, B2- és C-vitamint, valamint hozzájárul a szükséges mennyiségű folsav, magnézium, kálium és vas beviteléhez is. 190 grammos kiszerelésének köszönhetően nagy segítség lehet a háziasszonyok számára, hiszen családi ebédeken, baráti összejöveteleken, grillpartikon is azonnal bevethető.

Hogy mennyire kedvelik a vásárlók az Eisberg konyhakész salátáit, azt a tavalyi Food Awards eredménye is visszaigazolta, hiszen 2022-ben is a vállalat egyik terméke lett a legjobb a kényelmi ételek, azon belül is az előrecsomagolt saláták között. Akkor az endíviából, céklából és frizé salátából álló Bolero Mix kapta a legtöbb vásárlói szavazatot.



Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest