Az Év Céges Lépcsőfordulója

Csöppet sem szokványos kihívással jelentkezett Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezetője, amikor meghirdette az Év céges lépcsőfordulója” versenyt. Az ötlet az Év Irodája verseny kapcsán jött. A vállalatvezető szerint is fontos a környezet, de ugyanannyira számít az is, hogy kik töltik meg azt, hiszen egy teret a dolgozók közössége varázsol élővé. 

Nem nevezett az Év Irodája versenyre az Eisberg Hungary Kft. Ezt egy különleges felhívással egybekötve osztotta meg a közösségi oldalán a vállalat vezetője, amit azóta több, mint 30 ezren olvastak. A bejegyzéshez az Eisberg dolgozóinak csoportképét mellékelte, ami az irodaház lépcsőfordulójában készült. Gazsi Zoltán kihívása így szólt:

“Az Év irodája versenyen gyönyörű irodák képeit osztják meg a jelentkező cégek. Nem kell hozzá túl éles szem és kifinomult esztétikai érzék, hogy felismerjem: a versenykiírás szerint az Eisberg irodával esélyünk sincs. Szépek vagyunk, de hát vannak más szintek.
Kreativitásban viszont nálunk sosincs hiány, és hát a piaci verseny arról is szól, hogy tudni kell versenyszámot és hozzá megfelelő versenyzőket választani:
1. Zöldségversenyen a salátákkal nem súly, hanem esztétika kategóriában indulunk.
2. A „Zöld legszebb árnyalatai” versenyben nem indítunk sárgarépát, -habár az is zöldség.
Innoválunk: „out of the box” kilépünk a keretekből, elhagyjuk a kitaposott ösvényt, és új kategóriát teremtünk: ezennel elindítom az ÉV CÉGES LÉPCSŐFORDULÓJA versenyt!” – írta  közösségi média oldalára az Eisberg ügyvezetője.

Hamarosan özönleni kezdtek a kreatív fotók a legkülönbözőbb munkahelyekről és csapatokról, lépcsővel vagy lépcső nélkül.

„Függetlenül az eredménytől, mi már biztosan nyertünk azzal, hogy ennek a játékos kihívásnak köszönhetően kicsit félretéve a munkát még jobban összekovácsolódtunk, és emlékezetes pillanatokat élhettünk át együtt” - állt az egyik kép kísérőszövegeként.

Minden jelentkező nyert

Az Eisberg ügyvezetője valamennyi fotó számára önálló kategórát hozott létre, és LinkedIn-oldalán jelentette be a kategória győzteseket.

A Lollipop vízimentő brigádja „A legdizájnosabb lépcsőforduló” kategória díját kapta.

A HR –RENT csapatáé a „ Heringek a lépcsőfordulóban” díj.

Bánki Tamás nyerte el az Én a lépcsőfordulómban, kackiás bajusszal” díjat.

A Boreális consulting csapata „A lépcsőfordulóról enni is lehet” díjat érdemelte ki.

A Com-Forth kapta a „Láthatatlan mókusos lépcsőforduló” díjat.

A Business Coach Kft érdemelte ki a „Boldog jövő-menő lépcső” díjat.

A Trenkwalder stábja „Az év virtuális lapos lépcsője” kategória díját nyerte el.

A Philip Morris  „Az év vidám lépcsős vészkijárata” cím birtokosa.

A Flavorchem Corporation egyéni csoportképe „Az év összekovácsoló lépcsője” díjat érdemelte ki.

A Flow-é az „Év családbarát lépcsője” kategória díja.

Az Embassy of Switzerland in Hungary - azaz Svájc magyarországi nagykövetségének stábja vitte el  a „Kis ország, nagy ablak, nagykövet” díjat.

A Budai Perinatális Központ  „A legháborítatlanabb megduplázódás lépcsőfordulója” díj birtokosa lett.

Fröhlich Georgina eMbeRközelI lépcsőfordulója az „AZ ÉLET LÉPCSŐJE különdíjat kapta.

A Hiflylabs a „Legegészségesebb lépcsőforduló” kategória díját, és egyben a fődíjat is evitte: a csapatot az Eisberg konyhájában látja vendégül Gazsi Zoltán, aki ebédet készít nekik. 

Kategóriától függetlenül minden jelentkező csapat nyert, méghozzá egy ingyenes egészségnapot, amelyen az Eisberg salátáit kóstolhatják majd. A vitamindús, saláta-alapú turmixokkal, a Green és a Red drinkkel pedig akár koccinthatnak is!


További hírek

24

AUG.

Még zöldebb az Eisberg

Hamarosan a GREEN BRANDS védjegy logóját viselhetik az Eisberg Hungary Kft kiskereskedelmi forgalomba kerülő csomagolt friss saláta- és zöldségkeverékei.  A védjegy biztosítja, hogy a minősített márka valóban környezetbarát és fenntartható, ezzel hozzájárul a környezet, a természet és az éghajlat védelméhez, valamint az értékes természeti erőforrások megőrzéséhez. Az Eisberg hosszú évek óta elkötelezett ezen értékek iránt. Ennek a törekvésnek egyik elismerése az új védjegy is.

Tudjon meg többet
16

AUG.

Bronzérem születésnapra

Harmadik lett az Eisberg által támogatott Erőműhely csapata a 7. Ultra Tisza-tó versenyen. Hétfős csapatban teljesítették a váltót, amelyen a júliusi forróság ellenére bronzérmet érő időt futottak. Az egyesület idén lett 10 éves, és szinte a kezdetektől szorosan együttműködik az Eisberggel, közös elhivatottságuk az egészséges életmód népszerűsítése. Szecsei Szilárd, az egyesület vezetőedzője azt mondja, a saláták ezen a versenyen is erőt adtak a kitűnő teljesítményhez.

Tudjon meg többet
04

JÚL.

Sikerrel zárult a Salátázás Hónapja

Sokan még mindig úgy vélik, hogy az egyre népszerűbb salátafogyasztás valamiféle 20. századi fogyókúrás hóbort. Pedig a salátának valóságos történelme van.  Népszerűsége legalább az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, erről tanúskodnak a négyezer éves falfestmények. Ehhez képest nem is volt olyan rég, amikor 1939-ben egy chicagói étterem megnyitotta az első salátabárt. Szerte a világban májusban ünneplik a Nemzetközi Salátázás Hónapját, amelyhez az Eisberg második éve csatlakozott.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest