Az egészséges életmód rajongói alkothatták meg Az Ország Salátáját!

Az Eisberg Hungary Kft. idén úgy döntött, rajtvonalhoz állítja saláta összetevőit, hogy a magyar fogyasztókkal közösen álmodjon meg egy újabb gasztrokölteményt: Az Ország Salátáját.

Vigyázz, kész, rajt! – Érkeznek a jelöltek

Az Eisberg termékek kitűnő minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek. A Puszta, a Betyár és a Pántlika mixek pedig ráadásul hazai csomagolásban tündökölnek. Nem véletlen, hogy ezek a salátakeverékek a vásárlók körében is nagy népszerűségnek örvendenek.  Vajon lehet-e fokozni a sikert? Az Eisberg szerint igen! A fogyasztók jóvoltából hamarosan kiderül, hogy melyik roppanós saláta- és zöldségkeverékből lesz a Puszta, a Betyár és a Pántlika új testvére. Ezért július 29-től kezdődően hétről hétre állítja startvonalhoz a jelöltjeit, hogy nyár végére, augusztus 20-ra – a fogyasztók szavazatai alapján – megszülethessen Az Ország Salátája. – Bízunk a magyar salátafogyasztók ízlésében, ezért úgy döntöttünk, hogy átadjuk nekik a stafétát. Szeretnénk az ő segítségükkel megalkotni a következő termékünket – árulta el Spielmann Laura, az Eisberg Hungary Kft. kiemelt ügyfél- és marketingmenedzsere, aki elmesélte, hogy minden héten másról szavazhatnak majd az érdeklődők. – Először négy kiváló salátaféle – a jégsaláta, a római saláta, az endívia és a batávia – közül választhatják majd ki a salátamix összetevőit a fogyasztók. Ezután három ropogós zöldség száll versenybe a szavazatokért, majd a negyedik és egyben utolsó összetevőre augusztus 10-től lehet letenni a voksunkat.

Magyarok büszkesége

Az Eisbergnél nem csupán a tartalomra ügyelnek nagy gonddal, a külcsínre is adnak, ezért a termékhez olyan csomagolást álmodtak meg, amely minden magyar salátarajongó szívét megdobogtatja.– Magyarország építészeti remekei közül sajnos nem mind fért rá a csomagolásra, de helyet kapott rajta a szegedi Dóm, az esztergomi Bazilika, a Lánchíd, valamint a Hősök tere és a Parlament is rákerült a piros-fehér-zöld szalaggal átkötött fóliára. A figyelmes szemek még a kalocsai mintát is kiszúrhatják a Superbrands-díjas terméken – avatott be minket a kulisszatitkokba Laura, aki a teljes Eisberg családdal együtt kíváncsian várja, hogy mi kerül végül a csodaszép csomagolás alá.


Köszönjük szépen, hogy ennyien részt vettetek Az Ország Salátája termék megalkotásában, amibe végül jégsaláta, római saláta, édes frizé saláta, sárgarépa és kukorica került!Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube