Erőt adott a zöld turmix a cselgáncsozóknak

Minden napra jutott magyar érem az utánpótlás Cselgáncs Európa Bajnokságon, amelyet november elején rendeztek meg Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem arénájában. Az Eisberg zöld turmixszal és salátával erősítette a magyar csapatot.

A háromnapos verseny végén a csapatbajnokság hozta a legnagyobb izgalmakat. Viszonylag sima út vezetett a legjobb négy közé, ahol a magyar versenyzők a grúzokkal találták szembe magukat, akik később a döntőben magabiztosan szerezték meg az aranyérmet. Jó ideig fej-fej mellett haladt a két csapat, miközben szinte felrobbant az aréna a biztatástól. Végül egy hajszállal a mi sportolóink maradtak alul és készülhettek a harmadik helyért a németek ellen. Ez az összecsapás is bővelkedett izgalmakban, de egy villámgyors ipponnal Özbas Szofi pontot tett a végére, így az előző két nap medáljai mellé egy csapat bronzérmet is szerzett a magyar delegáció.

Az Eisberg sok éve támogatója a hasonló nemzetközi tornáknak, remek kapcsolat alakult ki a Magyar Judo Szövetséggel. Versenyzők, edzők és a szervezésben résztvevők most is régi ismerősként üdvözölték a bemelegítő teremben felállított Eisberg standot, a salátáinkat és mindenekelőtt a zöld turmixokat. Egész nap pörgött a gép, a poharak szinte pultot se értek, a sportolók kézből vették el a vitamindús italt, amelynek népszerűsége évről évre nő. Nagy öröm ez számunkra, hiszen úgy érezzük, a sikerhez egy kicsit mi is hozzájárulhattunk!  Köszönet az együttműködésért Dr. Tóth Lászlónak, a Magyar Judo Szövetség elnökének!

Fotók: Pánczél Andrea

Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
Özbas Szofi fjúsági olimpiai bajnok, junior Európa-és világbajnok  cselgáncsozó
Özbas Szofi fjúsági olimpiai bajnok, junior Európa-és világbajnok cselgáncsozó

További hírek

23

JAN.

Veganuár, sok salátával

Mikor lehetne igazán középpontban a saláta, ha nem januárban? Ebben a hónapban még a húsimádók is nagyobb kedvvel próbálnak ki egy-egy zöldséges fogást, hiszen a Veganuár épp erről szól: a növényi alapú táplálkozás népszerűsítéséről. A húsmentes étkezés egyre nagyobb teret hódít világszerte, a Veganuár program pedig arra ösztönzi a vállalkozó kedvűeket, hogy 30 napig próbálják ki az állati eredetű élelmiszerektől mentes étrendet, vagy legalább csökkentsék a húsfogyasztásukat. A zöldségfogyasztás növelésében segíthetnek a különböző salátafélék, amelyek változatossá és színessé varázsolhatják étkezéseinket.

Tudjon meg többet
20

DEC.

Az Eisbergre 2022-ben is lehetett számítani

Az Eisberg Hungary Kft. a nehéz gazdasági környezetet hozó 2022-es évben is megtalálta a módját annak, hogy miként segítsen számára fontos társadalmi ügyeket. Egészségügy, sport, kultúra – a közös értékrend mentén idén számos alapítvány, egyesület, sportoló és művész részesült a piacvezető salátaüzem támogatásában.

Tudjon meg többet
16

NOV.

Pink mix - Rózsaszín salátacsomaggal a mellrák ellen

Sikeres kampányt zárt az Eisberg Pink Mix salátája. Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek jegyében született meg tavaly a Pink Mix saláta- és zöldségkeverék, amellyel a vállalat a Mellrákinfo Egyesület munkáját támogatja.  Az Egyesület célkitűzése, hogy minél több nő (és férfi) figyelmét hívja fel a szűrés fontosságára, hiszen az időben felismert mellrák 95 százalékban gyógyítható. Az ismeretterjesztő és adománygyűjtő kampányhoz évről évre egyre többen csatlakoznak.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest