Erőt adott a zöld turmix a cselgáncsozóknak

Minden napra jutott magyar érem az utánpótlás Cselgáncs Európa Bajnokságon, amelyet november elején rendeztek meg Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem arénájában. Az Eisberg zöld turmixszal és salátával erősítette a magyar csapatot.

A háromnapos verseny végén a csapatbajnokság hozta a legnagyobb izgalmakat. Viszonylag sima út vezetett a legjobb négy közé, ahol a magyar versenyzők a grúzokkal találták szembe magukat, akik később a döntőben magabiztosan szerezték meg az aranyérmet. Jó ideig fej-fej mellett haladt a két csapat, miközben szinte felrobbant az aréna a biztatástól. Végül egy hajszállal a mi sportolóink maradtak alul és készülhettek a harmadik helyért a németek ellen. Ez az összecsapás is bővelkedett izgalmakban, de egy villámgyors ipponnal Özbas Szofi pontot tett a végére, így az előző két nap medáljai mellé egy csapat bronzérmet is szerzett a magyar delegáció.

Az Eisberg sok éve támogatója a hasonló nemzetközi tornáknak, remek kapcsolat alakult ki a Magyar Judo Szövetséggel. Versenyzők, edzők és a szervezésben résztvevők most is régi ismerősként üdvözölték a bemelegítő teremben felállított Eisberg standot, a salátáinkat és mindenekelőtt a zöld turmixokat. Egész nap pörgött a gép, a poharak szinte pultot se értek, a sportolók kézből vették el a vitamindús italt, amelynek népszerűsége évről évre nő. Nagy öröm ez számunkra, hiszen úgy érezzük, a sikerhez egy kicsit mi is hozzájárulhattunk!  Köszönet az együttműködésért Dr. Tóth Lászlónak, a Magyar Judo Szövetség elnökének!

Fotók: Pánczél Andrea

Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
Özbas Szofi fjúsági olimpiai bajnok, junior Európa-és világbajnok  cselgáncsozó
Özbas Szofi fjúsági olimpiai bajnok, junior Európa-és világbajnok cselgáncsozó

További hírek

20

ÁPR.

Eisberg Grönland Expedíció

Nem mindennapi útra készül az extrém kalandjairól ismert Rakonczay Gábor és párja, Vámos Nóra. A kétfős csapat utánpótlás és külső segítség nélkül teljesíti a világ egyik legkeményebb ultratávú sarkvidéki kihívását, a 600 kilométeres Grönland-átkelést. Nóra lesz az első magyar nő, aki részt vesz egy ilyen szintű sarkvidéki expedícióban. A kihívásokkal teli, különleges utazás főtámogatója az Eisberg Hungary Kft.

Tudjon meg többet
31

MÁRC.

Gasztrohősök és saláták sikere a SIRHA-n

Fontos eseményen vett részt az Eisberg márciusban, a HUNGEXPO területén rendezték meg a közép-kelet-európai régió lefontosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítását, a SIRHA Budapestet. Az itt megtartott Fenntarthatósági konferencián hirdette ki a Felelős Gasztrohős Alapítvány az Eisberg támogatásával megvalósuló Gasztrohős Díj 2022 - Hazai körforgásban verseny díjazottjait.


Tudjon meg többet
22

MÁRC.

Ezúttal a segítőket bűvölték el Hajnóczy Soma és barátai

Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Ebben a páratlan élményben lehetett része annak a különleges közönségnek, amelynek tagjai meghívást kaptak az Illúzió mesterei című show-ra. Hajnóczy Soma az ország legjobb illuzionistáival és nemzetközi sztárvendégeivel kápráztatta el a nézőket, akik egy igazi, 21. századi, látványos és rendkívül szórakoztató produkció részesei lehettek. 

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest