Erőt adott a zöld turmix a cselgáncsozóknak

Minden napra jutott magyar érem az utánpótlás Cselgáncs Európa Bajnokságon, amelyet november elején rendeztek meg Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem arénájában. Az Eisberg zöld turmixszal és salátával erősítette a magyar csapatot.

A háromnapos verseny végén a csapatbajnokság hozta a legnagyobb izgalmakat. Viszonylag sima út vezetett a legjobb négy közé, ahol a magyar versenyzők a grúzokkal találták szembe magukat, akik később a döntőben magabiztosan szerezték meg az aranyérmet. Jó ideig fej-fej mellett haladt a két csapat, miközben szinte felrobbant az aréna a biztatástól. Végül egy hajszállal a mi sportolóink maradtak alul és készülhettek a harmadik helyért a németek ellen. Ez az összecsapás is bővelkedett izgalmakban, de egy villámgyors ipponnal Özbas Szofi pontot tett a végére, így az előző két nap medáljai mellé egy csapat bronzérmet is szerzett a magyar delegáció.

Az Eisberg sok éve támogatója a hasonló nemzetközi tornáknak, remek kapcsolat alakult ki a Magyar Judo Szövetséggel. Versenyzők, edzők és a szervezésben résztvevők most is régi ismerősként üdvözölték a bemelegítő teremben felállított Eisberg standot, a salátáinkat és mindenekelőtt a zöld turmixokat. Egész nap pörgött a gép, a poharak szinte pultot se értek, a sportolók kézből vették el a vitamindús italt, amelynek népszerűsége évről évre nő. Nagy öröm ez számunkra, hiszen úgy érezzük, a sikerhez egy kicsit mi is hozzájárulhattunk!  Köszönet az együttműködésért Dr. Tóth Lászlónak, a Magyar Judo Szövetség elnökének!

Fotók: Pánczél Andrea

Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
Özbas Szofi fjúsági olimpiai bajnok, junior Európa-és világbajnok  cselgáncsozó
Özbas Szofi fjúsági olimpiai bajnok, junior Európa-és világbajnok cselgáncsozó

További hírek

25

AUG.

A legerősebbeknek is kell a motiváció

Különleges, testet-lelket építő programban lehetett része mindazoknak, akik ott voltak az Eisberg-Erőműhely augusztusi rendezvényén. A vadonatúj gödöllői bázison szakmai fórum, élménybeszámoló és egy felszabadult közös edzés is várta a résztvevőket. Az Eisberg évek óta támogatja az Erőműhely tevékenységét és sportolóit, így a mostani alkalomra sem érkezett üres kézzel a vállalat vezetője. Ízletes salátatálakkal és egy népszerű újdonsággal, a Red drink smoothie-val frissíthette fel magát a zömmel sportolókból álló közönség.

Tudjon meg többet
10

AUG.

A világ egyik legízletesebb olaja fűszerezi a Csicseri salátatálat

Partnerünk, a hidegen sajtolt olajok terén piacvezető Grapoila ismét több csillagot hozott el a világ legrangosabb élelmiszer-kóstoló versenyének számító Great Taste Awardsról. Az Eisberg Csicseri salátatálhoz kifejlesztett olajkeverék, a Grapoila-Eisberg Middle Eastern Salad Oil Mix két csillagot kapott, a versenyre nevezett harminc olaj között a pontszámok alapján a második helyen végzett.

Tudjon meg többet
19

JÚL.

Újra Magyarországon küzdött a világ judo elitje

Július első hétvégéjén a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont a sportág egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének, amely egyben az olimpiai kvalifikáció egyik fontos állomása is. Több mint 30 ország legjobbjai mérték össze tudásukat Japántól az Egyesült Államokig, Kanadától Kínáig, de Dél-Amerikából és Afrikából is érkeztek sportolók. Az Eisberg tápláló salátákkal és frissítő zöld turmixszal járult hozzá a sportolók sikeréhez.

Tudjon meg többet
Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest