Nyereményjáték az Eisberg Magyarország facebook oldalán!


Nyeremény: 1 db Ferencvárosi Torna Club futballistái által aláírt focimez
Játék időtartama: 2021.07.02-2021.07.11
Sorsolás: 2021.07.12


A játékszabályzatot az alul található zöld gombra kattintva tudod elolvasni.

JátékszabályÍnycsiklandó Foci Salit ropogtatva szurkolhatjuk végig

az Európa-bajnokságot


Különleges újdonsággal rukkol elő az Eisberg Hungary Kft. az idei labdarúgó-Eb-re: érkezik a Foci Sali, ami tökéletes társunk lehet a meccsnézésekhez. A szezonális, egyadagos salátamix a magyar szurkolók szívét szeretné megdobogtatni trikolor színvilágával. Étkezzünk mi is olyan egészségesen, mint kedvenc futballistáink – ebben segít a finom ropogtatnivaló!

Idén június 11. és július 11. között futballrajongóktól lesz hangos a kontinens, hiszen hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó-Európa-bajnokság! Azért, hogy addigra kirobbanó formába kerüljünk, az Eisberg egy vitamindús, ropogós saláta elfogyasztására invitál minket...

Pompás alternatíva a chipsekre


A kis kiszerelésű, 90 grammos mix tökéletesen helyettesíti a klasszikus, nem túl egészségbarát ropogtatnivalókat. Az elegáns, átlátszó csomagolásnak köszönhetően mindenki szemügyre veheti a boltok polcain sorakozó, trikolor színekben pompázó Foci Salikat.

– Piros-fehér-zöld: mi más lehetne az inspirációforrásunk az Eisberg szezonális újdonságához? A magyar csapatnak szurkolva úgy válogattuk össze alapanyagainkat, hogy a szín- és az ízkombinációt tekintve is maximumot nyújtsunk. A pirosat a radicchio, a fehéret a kínai kel, a zöldet pedig a zöld lollo saláta hivatott jelképezni – fejtette ki Spielmann Laura, az Eisberg kiemeltügyfél- és marketingmenedzsere.

A gólkirályok is ezt választanák

A radicchio salátalevelei roppanós, borsos élvezetet nyújtanak, mindeközben kellemesen kesernyés ízeket varázsolnak a tányérra. A lilásvörös, káposztaszerű saláta magas A- és C-vitamin-tartalommal büszkélkedhet, sőt folsavban, kalciumban, magnéziumban, foszforban és káliumban is bővelkedik.

A kínai kelt – más néven pekingi, japán vagy zellerkáposztát – leginkább wokételekből és levesekből ismerhetjük, ám nyersen is kiváló alapanyag, hiszen az érzékeny gyomrú salátafogyasztókat sem hagyja cserben. Levelei enyhe, kissé mustáros ízt adnak a Foci Sali mixhez. A- és C-vitamin-forrásnak szintén kitűnő választás. Nem is csoda, hogy a kínai kel az Eisberg egyik aktuális kedvencévé nőtte ki magát, amit a közeljövőben megjelenő új salátamix is bizonyít majd...

„Éljen a zöld lollo saláta!” – Persze tudjuk, nem így kántálnak a futballrajongók, mégis hasonló lelkesedést érdemelne a lollo saláta is. Szép, fodros leveleit gyakran használják hidegtálak díszítésére, ám nagy kár lenne dekorációként meghagyni, hiszen a csinos küllem nagyszerű tulajdonságokkal párosul. Nagy mennyiségben tartalmaz ásványi sókat, emellett kalcium- és magnéziumtartalma is figyelemre méltó.

A három saláta ellenállhatatlan kombinációját egy meglepetéssel is megfejelte az Eisberg: a focilabdát jelképező sárgarépa-korongokkal!

Mindig a sportok szolgálatában

Nem titok, hogy az Eisberg büszkén támogatja a sportvilágot, hiszen az egészségtudatos életmód kulcsa nemcsak a színes, kiegyensúlyozott táplálkozásban, hanem a rendszeres testmozgásban is rejlik.

Minden sportolónak, a Foci Salival pedig kifejezetten a magyar labdarúgóknak szurkol az Eisberg.

A Felsőpakony KSE növendékei már velünk szurkolnak!

Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube Logo Pinterest