Játssz velünk Az Ország Salátájával

Nyereményjáték belföldi utazásért

Jó hír, hogy Az Ország Salátájához fűződő közösségimédia-kampány az alapanyagok közös kiválasztásával még nem ért véget. December elején izgalmas nyereményjátékot hirdet az Eisberg, ahol arra kéri az egészséges életmód rajongóit: fotózkodjanak bátran kedvenc zöldségmixükkel, mutassák meg lakóhelyük szépségeit Az Ország Salátája társaságában! A nyereményjáték az Eisberg Facebook-oldalán lesz meghirdetve, a fotókat pedig a bejegyzéshez tartozó kommentek közé lehet feltölteni.

A játék során belföldi utazási utalvány lesz a nyeremény, amellyel a hazai turizmust hivatottak erősíteni. A gazdaság élénkítésében valamelyest mindenki szerepet tud vállalni: minden elfogyasztott, itthon előállított étellel és minden belföldi üdüléssel is hozzátehetjük a magunkét. Bízunk abban, hogy kis időn belül újra felkerekedhetünk, és beutazhatjuk a szebbnél szebb helyeket.

„Szívügyünk a magyar termék!”


Az összetartozás érzése mindig is fontos volt az Eisbergnek, amelyről a koronavírus-járvány kapcsán is tanúbizonyságot tettek. A cég az elsők között csatlakozott a Magyar Termék Nonprofit Kft. „Vedd a hazait! Védd a hazait!” elnevezésű kampányához, hiszen vallják: szívügyük a magyar termék.

Az Eisberg minden salátája – köztük Az Ország Salátája, a Puszta, a Betyár és a Pántlika salátakeverékek is – a „Hazai Feldolgozású Termék” védjegy kitüntetett használója. Az a cég, aki a „Magyar Termék” védjegyrendszer bármelyikét elnyeri, biztosan megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülő, hazai előállítású terméket gyárt, így, amikor a vásárlók ezek mellett döntenek, hozzájárulnak a vállalkozások fejlődéséhez, a munkahelyteremtéshez, vagyis országunk gazdasági erejének növeléséhez.

Facebook Nyereményjáték Részletei:


Játék időtartama: 2020.12.01-2020.12.16.

Feladat: Készítsetek egy közös fotót egy számotokra kedves nevezetességről és Az Ország Salátájáról, és küldjétek el a poszt alatt kommentben!

Nyeremény: egy darab 100 000 Ft értékű ajándékutalvány, amely a szállásguru.hu oldalán használható fel!

Még várnunk kell, hogy személyesen is a legszebb hazai látnivalók nyomába eredhessünk, de bízunk benne, hogy már nincs messze!

A szabályzat elolvasásához kattints ide:
Az Ország Salátája nyereményjáték - Játékszabály


Logo Facebook Logo Instagram Logo Youtube